Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|
U Boga ne vjeruju samo katolici, rekla bih.
A svi koji vjeruju, slažu se da je Bog jedan. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
 |
swamp
Ukupno postova: 396 Spol:  Muško
|
|
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
 |
DanicaV
|
Ne vjerujem, pa ne znam odgovor.
A i nisam krštena.  |
|
|
|
 |
swamp
Ukupno postova: 396 Spol:  Muško
|
Točan odgovor je: "God doesn't play dice"  |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
 |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol:  Nebitno
|
Variacija tocnog odgovora je: God doesn't play dice with the universe because the universe doesn't need him. We are here, whether he put us here or not is irrelevant... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
|
|
 |
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
krštena pričešćena i krizmana...a ne vjerujem... i radili su vi pa sam morala i ja... šta će ljudi reć?? de dobro..svako ima svoje pravo na to dal će vjerovat ili ne...
|
neznam.. vjerovatno vjerujem da postoji nešto više od nas... u crkve baš ne vjerujem nešto.. jer to je postao cirkus.. cijeli cilj tih misa je postao to da si svećenici kupe novi auto... |
|
|
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
Koliko BOGOVA?
Koliko treba! |
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
U Boga ne vjeruju samo katolici, rekla bih.
A svi koji vjeruju, slažu se da je Bog jedan.
|
mislim da to nije baš točno hindusi su politeisti sigurno ima još takvih vjera, sorry ak se varam |
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
zadnji put sam na misi bila kad je legi umro tata i smučilo mi se... svećenik propovjeda kako treba pomagati ljudima oko sebe darovati novac i sve te sheme...kako se crkva brine za to i da žive u skrušenosti i siromaštvu...hm.-...da i onda izađe iz crkva i odveze se u svom novom audiju...  bude mi loše kad slušam takve gluposti...
|
Najbolje mi je bilo kad sam prije 10ak godina prolazio ispred crkve (u crkvu ne idem), a ispred crkve se parkira neka nabrijana Calibra (crvena naravno) i iz nje izlazi baja u crnom, kontam ide u Gradsku Kavanu il kak se već zove na ćošku tamo kod crkve, majstor se okrene vidiš svećenik, reko super. |
|
|
|
|
 |
DanicaV
|
"U hinduizmu nema štovanja koje vrijedi za sve. Neki obožavaju Šivu ili Višnu, neki štuju božice. Poneki hindus vjeruje u jednog boga, poneki u nijednog."
http://hr.wikipedia.org/wiki/Bog#Bog_u_hinduizmu
U biti su stari Grci i Rimljani imali politeističke religije koje su mi daleko interesantnije nego monoteizam, jer volim mitologiju, bogove koji se ponašaju kao ljudi, dobri, zločesti, vole, mrze... |
|
|
|
 |
malecka
|
|
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
DanicaV
|
Idem ja uredno u crkvu ali na koncerte.  |