Autor |
Poruka |
brane_vukika Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
E ovako..imam jedan problem koji me tako zivcira..naime svi ste sigurno culi ovu pjesmu...e sad mene zanima koji je to film u spotu?svugdje pise da je to iz filma LOSER al film sam pogledo i to nije to samo je ta pjesma soundtrack filma.e sad evo vam link spota
[youtube]http://youtube.com/watch?v=8jJWQkVgDs4[/youtube]
pa ak se kuzite u te malo starije teenagerske filmove pomozite i odgonetnite iz kojeg su to filma isjeci u spotu.pliz |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
to je film loser.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
|
ma nema tih isjecaka.pogledo sam film prije 2- sata i znam sta sam vidio.nema tamo kad njemu srusi bicikl,kad on sjedi sam na klupi a iznad njega natpis loser. |
|
_________________ pitali me neki za koga navijan reko smiri te se nemoj da vas ispresavijam!pass that marijuanaaaaaa my way! |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
pa dobro.. možda ti dijelovi iz spota nisu isječci iz filma..ali to je soundtrack za taj film... i ima veze s vezom... |
|
|
|
|
|
ma znam da je soundtrack i znam da ima veze s vezom jerbo u slengu je to njima dirtbag-luzer i to.al isto tako su mi poznati ti isjeci iz spota al neznam koji je film.....al nije bitno... |
|
_________________ pitali me neki za koga navijan reko smiri te se nemoj da vas ispresavijam!pass that marijuanaaaaaa my way! |
|
|
|
malecka
|
a jel nisi možda mogao razmisliti da su ti isječci možda posebno snimljeni samo za taj spot... |
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Clip was played at the end of the movie, during the credits. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
|
malecka sorry faco nisam mogao razmisliti.ae hvala svima premda sam sve to znao i od prije |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
malecka je napisao/la: ›
a jel nisi možda mogao razmisliti da su ti isječci možda posebno snimljeni samo za taj spot...
|
onda nisu isječci, nego "isječci"! |
|
|
|
|
|
malecka
|
e sry nisam te htjela uvrijedit ili ako neš... ssam sam rekla |
|
|
|
|
|
|