Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol:  Žensko

|
Dosta ljudi karta belu na playtoyu..otkad bela tvornica nešto ne štima....pa ono...mislih...možda da ugovorimo neki turnir,šta ja znam..dogovorimo se pa kartamo skupa.....???
za one koji ne znaju kartati belu,možemo i čovječe ne ljuti se
?? |
|
|
 |
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
evo moze odmah sada ako hoces moj nick wasted123 |
|
|
|
|
 |
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
|
|
 |
legica_os

|
ajde
odlikaši 5.soba
moj nick legica_os  |
|
|
 |
legica_os

|
Rekla sam ti već,do tvog komjutera je ili do neta pošto imaš onaj vip homebox....prespor ti je net jako....to već kod tebe ne štima... a za taj tvoj problem ne znam...nisu ni meni odgovorili na onaj mejl...pitaj nekoga tko bi mogao znati više o tome..pitaj Leona  |
Zadnja promjena: legica_os; 25.07.2007. 2:54; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
Previše muljaža je tamo, jako puno ljudi se dogovara preko icq, msn...A i jučer kad sam došao u jednu trgovinu čovjek piči belu i priča na telefon s partnerom.  |
|
|
|
|
 |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol:  Muško
|
od bele |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby  |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
zato ja priznajem samo belu oči u oči! ovo ne igram! |
|
|
|
|
 |
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
nikad nisam bio pobornik bele preko neta, najbolje naučiš kad ti neko j... mater u 8 oka, i onda se to generacijski prenosi pa za nekih 5,6 godina ti svom partneru skidaš sve sa neba. Čvrsta ruka je po meni najbolja škola! Problem je jedino što često kartam sa curom koja je tek naučila pa onda ne izađe baš na najbolje  |
|
|
 |
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol:  Nebitno
|
ja često odem na belu na playtoy! prije je bilo zanimljivije al sad ak sam sigurna da se dogovaraju onda imam i ja udar. Partneru kojeg ne znam samo napišem lijepo šta imam i tak! Ovi lagano pop.de i napuste igru. Meni bod i sve super. Ili ja otvorim partiju pa ja biram nasumce partnere. Al nikad se ne dogovaram |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
|
|
 |
meduza_
Ukupno postova: 217 Lokacija: Josipovac Spol:  Žensko
|