Autor |
Poruka |
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
hoće li uskoro biti disco igranka??????ako netko ima informacije..jer baš sam se zaželila..plesa !! |
|
|
|
|
|
swamp
Ukupno postova: 396 Spol: Muško
|
Nagovori Ivana nekim lascativnim prajvt mesdžom, pa će bit |
|
_________________ "Now remember, I do my best work when I'm being worshiped as a god."
-- Johnny Bravo |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
S obzirom da se zadnja igranka pretvorila u saunu, pametnije bi bilo sačekati sa sljedećom, bar do devetog mjeseca i nekih malo nižih temperatura. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Mozda neki drugi prostor? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
|
da, to sam i ja razmišljala!! ljeto je,vruće je-zašto ne disco na otvorenom???? sigurno se može nać puno dobrih mjesta!!!!!!!! a meni je baš dobro mjesto-dvorište vege, sad kad smo išli gledat filmove na OLJK-e svi smo komentirali kak je to totalno super , a neiskorišten prostor!!!! moglo bi ga se sredit doduše-al ja bi plesala-sređeno,ili nesređeno!! što vi mislite? |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
dobra ideja ali na otvorenom bi to moralo zavrsiti do 11 sati zbog stanara i tako to. |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
|
+ đon travolta mi je šapnuo da neće bit disca do 9 mjeseca! nestigne jadan!!! još mjesec dana..... |
|
|
|
|
|
|
Ivan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dobra ideja ali na otvorenom bi to moralo zavrsiti do 11 sati zbog stanara i tako to.
|
hm..znaš još neko mjesto? kopika?katakombe?neam pojma... |
|
|
|
|
|
Ivan
|
to je isto komplicirano jer zahtjeva dosta novaca za organizaciju. ipak je najjednostavnije u zatvorenom prostoru jer tamo imaš utičnicu za struju a i nikome ne moraš pravdati buku |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
DanicaV
|
Igranka ne mora biti noću , znaš kad pokažu npr. grčke otoke, plaže gdje "igranka" traje cijeli dan. |
|
|
|
|
Ivan
|
pa hajde okupimo se ljudi... i zatrpajmo neki plitki komad drave, nazovimo ga "grčki otok" i partijajmo tamo |
|
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Ivan
|
evo nesluzbene informacije da ce biti parti vjerojatno 14.9. ili 21.9. |
|
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
DanicaV
|
onaj drugi datum je nekako simpatičniji.... |
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Ivan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
evo nesluzbene informacije da ce biti parti vjerojatno 14.9. ili 21.9.
|
..odlicno, pase mi kraj 9. mjeseca.... |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
pa da, taj 21.9. je baš simpa datum...... |
|