Autor |
Poruka |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
kako sve ..to je nemoguće.... al ajd... šta si zadnje pogledao??? |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zadnje.. hmm neki srpski film.. star sto godina..
"mala noćna muzika"
pišao sam od smijeha... a sad
od novijih sam zadnje pogledo
umri muški 4.0, simpsone, harry potter, transformere.. u biti sve sto je u kinima.. i sve sam isao gledati u kino osim.. svemogući evan i umri muški 4.0 to sam gledao kući...
nemogu se sjetit više |
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Wow, nisam ni znao da videoteke još uopće rade |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ha ha ha...naravno da postoje...
BlackxXxDevil je napisao/la: ›
"mala noćna muzika"
umri muški 4.0, simpsone, harry potter, transformere.. u biti sve sto je u kinima.. i sve sam isao gledati u kino osim.. svemogući evan i umri muški 4.0 to sam gledao kući...
nemogu se sjetit više
|
svaka čast... skidam kapu... |
|
|
|
|
|
malecka je napisao/la: ›
ha ha ha...naravno da postoje...
BlackxXxDevil je napisao/la: ›
"mala noćna muzika"
nemogu se sjetit više
|
svaka čast... skidam kapu...
|
je*iga.. volim pogledati dobre filmove.. a ovih par mjeseci zadnjih je bilo dosta dobrih... nije mi problem skinuti to s neta... imam flat i te fore.. al opet više volim kad je na velikom ekranu... nego na pc-u... |
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Ja ne gledam previše filmova, a ako ih gledam, onda su to oni koji su na telki heh..
Al danas sam otišla u videoteku, podigla "U potrazi za srećom" (krasan film, bez uobičajene patetike i dramatičnosti) i "Tajnica" koja me jako zainteresirala, al je nakon 20 minuta DVD počeo štekati i plejer ga je izbacivao van... pa sam lagano popi*dila
Btw, kako se u originalu zove "As u rukavu" ? |
|
|
|
MissConception je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja ne gledam previše filmova, a ako ih gledam, onda su to oni koji su na telki heh..
Al danas sam otišla u videoteku, podigla "U potrazi za srećom" (krasan film, bez uobičajene patetike i dramatičnosti) i "Tajnica" koja me jako zainteresirala, al je nakon 20 minuta DVD počeo štekati i plejer ga je izbacivao van... pa sam lagano popi*dila
Btw, kako se u originalu zove "As u rukavu" ?
|
u potrazi za srećom je predobar film... gledao sam i to.. tajnica(mislim da sam i to, jel to nešto starije?)
za ovo zadnje neznam... |
|
|
|
|
|
cibura1
Ukupno postova: 146 Lokacija: osk-rtf Spol: Muško
|
zadnji film koji sam na videu pogledo je bio...TKO JE SMJESTIO ZEKI ROĐERU...a na dvd hostel i film je perverzija |
|
|
|
|
|
malecka
|
hostel je ful glup film... def... a ovo za as u rukavu nezan kako se zove u originalu... |
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Samo za koncerte u kojima je audio u dts formatu. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
cibura1
Ukupno postova: 146 Lokacija: osk-rtf Spol: Muško
|
malecka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hostel je ful glup film...
|
nije mi tolko glup kolko je odvratan,u nekim djelovima ga nisam mogao gledati zbog raznih scena |
|
|
|
|
|
MissConception
|
E! "Smokin' Aces" je u originalu, i mislila sam si tako. Patilo me jer ga je malecka "toplo preporučila" heheheeheh.... gledala sam ga prije desetak dana i baš je to šaljivo, "toplo preporučiti" takav film |
|
|
malecka
|
zašto je šaljivo...pa čist je dobar filmić... baš onak obiteljski... moš mislit... neznam u kojem sam filmu do sad vidla toliko pucnjave i krvi...
a za hostel... stvarno baš ima dosta odvratnih scena...ali ni priča filma mi nije nimalo privlačna... |
|
|
|
|
MissConception
|
malecka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zašto je šaljivo...pa čist je dobar filmić... baš onak obiteljski... moš mislit... neznam u kojem sam filmu do sad vidla toliko pucnjave i krvi...
|
U nekom od filmova Takeshi Kitana? |
|
|
malecka
|
aha..ok-.-.. ako ti kažeš---- |
|
|
|
|
|
|