Autor |
Poruka |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
jadno ih je podijelila.... to je dovoljno za reć... ko domino gurneš jednu sve se sruši... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
pa kak ti se to život uspio srušit u pol sata |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
lijepo .... vejruj mi... ajde nije moj život tema... jel vjeruješ u sudbinu?? |
|
|
|
|
Mladjo
|
nevjerujem, bez posebnog razloga, jednostavno nevjerujem |
|
|
|
malecka
|
onda i ne moraš.... |
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Jok! Sudbina, Bog i slične budalaštine izmišljotine su proizašle iz straha od sagledavanja rezultata vlastitih postupaka. Sudbina je samo uređeni splet kaotičnih, naizgled nepovezanih okolnosti. Već je dokazano da stvari (u kvantnoj fizici) ovise o promatraču, a u makrokozmosu (aktivni) promatrači smo upravo mi.
Tisućama se godina pravimo glupi, ne želimo prihvatiti činjenicu da smo mi krojači vlastite (ne)sreće, a nekima upravo to i odgovara. Razmislite malo, maknite se dalje od mistične interpretacije događaja (božja volja, wtf?!)... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Jok! Sudbina, Bog i slične budalaštine izmišljotine su proizašle iz straha od sagledavanja rezultata vlastitih postupaka. Sudbina je samo uređeni splet kaotičnih, naizgled nepovezanih okolnosti. Već je dokazano da stvari (u kvantnoj fizici) ovise o promatraču, a u makrokozmosu (aktivni) promatrači smo upravo mi.
Tisućama se godina pravimo glupi, ne želimo prihvatiti činjenicu da smo mi krojači vlastite (ne)sreće, a nekima upravo to i odgovara. Razmislite malo, maknite se dalje od mistične interpretacije događaja (božja volja, wtf?!)...
|
Slažem se! Kakva sudbina, sam si određuješ svoju budućnost. Zagledaj se u prošlost i zapitaj koliko puta su se dogodile neke stvari na koje nisi mogao utjecati. I onda se zapitaj koliko su se puta dogodile stvari na koje si mgu utjecati i stoga i jesi. Uvijek imaš kontrolu nad svojim životom, samo ga treba znati kontrolirati. |
|
|
malecka
|
dobro sve to stoji...a što češ s onim stavrima koje nemoš kontrolirat...samo ih prihvatiti takve kakve jesu ili==??? |
|
|
|
|
aethur
|
kao recimo koje?
većinu možeš kontrolirati ili imati barem malo udijela u njima... |
|
|
malecka
|
samo prihvatiti... tj pomiriti se s time... |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
malecka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
dobro sve to stoji...a što češ s onim stavrima koje nemoš kontrolirat...samo ih prihvatiti takve kakve jesu ili==???
|
Ajd sad molim te reci mi šta u svom životu to nemoš kontrolirati, izuzmimo naravno stvari tipa vremena (vremenska prognoza), političke situacije u zemlji (na koju zapravo i imaš utjecaj = glasovanje) itd. |
|
|
|
|
|
aethur
|
ako sam kreiraš svoju budućnost, onda ništa ne treba prihvaćati. sve je u tvojoj glavi i samo TI možeš to promijeniti... prihvaćanjem samo bježiš od problema. |
|
|
malecka
|
ne bježim ja od ničega... nisam misla doslovce kontrolirat nego utjecati... npr na ljude oko sebe ... na osjećaje... ajd dosta sad o tome... ok niko od nas ne vjeruje u sudbinu..svako kroji svoj život... |
|
|
|
|
Kiki_08
Ukupno postova: 102 Lokacija: i tu i tamo Spol: Žensko
|
Meni izgleda da muškarci ne prihvaćaju postojanje sudbine iz bojazni da,možda,ipak ne drže oni sve konce u rukama ,već da postoji događaji na koje nemaju utjecaja! |
|
|
|
|
|
Mladjo
|
Kiki_08 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni izgleda da muškarci ne prihvaćaju postojanje sudbine iz bojazni da,možda,ipak ne drže oni sve konce u rukama ,već da postoji događaji na koje nemaju utjecaja!
|
A meni ovo izgleda kao šovinistička izjava. i ja vam kažem, navedite JEDAN događaj na koji ljudsko biće ne može utjecat a da nije neka prirodna pojava i sl. JEDAN! |
|
|
|
|
|