Autor |
Poruka |
igrac s brojem 2 Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
gledam si jučer film cofee and cigaretes i vidim amerikanci kucnu čaše prije nego što otpiju gutljaj. to je meni tako smiješno... |
|
|
|
|
|
rden
Ukupno postova: 17 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Svasta na filmu ima . . . . |
|
|
|
|
|
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
Po meni je tako svejedno sa ćim se nazdravlja jer ja nazdravljam osobi koja drži čašu, a ne piću. |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
Kiki_08
Ukupno postova: 102 Lokacija: i tu i tamo Spol: Žensko
|
Oni ni ne piju pravu kavu,već smeđu vodicu ,fuj,fuj.Uvreda za prave kavopije!!! |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Kiki_08 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Oni ni ne piju pravu kavu,već smeđu vodicu ,fuj,fuj.Uvreda za prave kavopije!!!
|
Svaka čast, vidi se ko je pravi kavopija, ja isto mrzim ona sranja, filter kave i ostale budalaštine, fuj je..ni čaj od kave |
|
|
|
|
|
igrac s brojem 2 Ukupno postova: 32 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
Kiki_08 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Oni ni ne piju pravu kavu,već smeđu vodicu ,fuj,fuj.Uvreda za prave kavopije!!!
|
Svaka čast, vidi se ko je pravi kavopija, ja isto mrzim ona sranja, filter kave i ostale budalaštine, fuj je..ni čaj od kave
|
e baš to. dođe lik sroka 2 žlice šečera, pomješa i odmah se pije. a di je soc, talog...nema tu |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Monstrum
|
Jeff Murdock je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Filter kava je jedno od najvećih zala koje je stiglo iz SAD-a!
|
To majstori, bravo, kad pijem kavu oću soc, oću da je crna ko noć i slatka poput života, oću da me opere, da mi se zjembe prošire, da budem hiperaktivan bar dva sata, oću sve, oću kavu, tursku, sad!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jeff Murdock je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Filter kava je jedno od najvećih zala koje je stiglo iz SAD-a!
|
To majstori, bravo, kad pijem kavu oću soc, oću da je crna ko noć i slatka poput života, oću da me opere, da mi se zjembe prošire, da budem hiperaktivan bar dva sata, oću sve, oću kavu, tursku, sad!!!!!!!!!
|
moze meni vamo jedna... |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ajme, bolna tocka...nisam uspjela popiti pravu tursku kavu od 28.04...demit....a od ovih hebenih americkih pokusaja kave sam odustala vec na pocetku....smrc...OCU KAVU!!!! |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Monstrum
|
Evo uživam na forumu uz tzv. litrušu, 2.5 deci crne turske kave u šalici za čaj, čekam da me opere pa će bit svašta, uh alaj ću se raspisat po forumu |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
...ajme, bolna tocka...nisam uspjela popiti pravu tursku kavu od 28.04...demit....a od ovih hebenih americkih pokusaja kave sam odustala vec na pocetku....smrc...OCU KAVU!!!!
|
Izađi u grad na kafu i rahatlokum |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Monstrum
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...ajme, bolna tocka...nisam uspjela popiti pravu tursku kavu od 28.04...demit....a od ovih hebenih americkih pokusaja kave sam odustala vec na pocetku....smrc...OCU KAVU!!!!
|
Izađi u grad na kafu i rahatlokum
|
Dogovorićemo se!!!! |
|
|
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
ajde ajde...nije baš tako strašno.
imaš starbucks na svakom ćošku, iliti "bloku", a oni imaju puuuno finih kava |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
roca je napisao/la: ›
ajde ajde...nije baš tako strašno.
imaš starbucks na svakom ćošku, iliti "bloku", a oni imaju puuuno finih kava
|
Khm... Zmijica je u Iraku, u američkoj bazi, tako da bi prije našla nešto pod imenom 'Stardust'... ;-) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|