Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Evo pošto vjerojatno većina muških na forumu prati nogoš, pa je vjerovatno pogledala tekmu sinoć Dinamo-Domžale, možemo spekulirati kako će se Dinamo dalje provest u Europi.Inače navijam za Osijek i Ajax, tako da ne mislite da sam purger i slično.Svi znamo da je sljedeća stanica Dinamu Werder, he he he.Pa da vas čujem šta mislite da li je Dinamo u stanju dati gol više od Werdera i proći u Ligu prvaka.Ja mislim da nemaju gotovo nikakve šanse, pogotovo ako se sjetimo prve utakmice protiv onih azerbejdžanaca, tadžikistanaca, uzbekistanaca, šta li su već.Možda ipak postoji vjera u hrvatske klubove, Dinamo, Hajduk, Slaven.Hm tko će nas predstavljat u Europi, da li će nas itko predstavljat.Ajmo ljudi šta mislite.
P.S.Da naravno prognoze su dobrodošle, moja je Werder-Dinamo 4:1, Dinamo-Werder 2-2 |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Ne mislim o Dinamu... |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
Pa ima Dinamo Brazilaca ko u priči. Možda če se Werderu počet tresti gaće, kad oni ulete na teren, ne znajuči koliko oni vrijede... A prognoza? Videću kvoficiente u kladionici, pa onda... |
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
Monstrum
|
Ne volim ga ni ja pa evo jedva čekam tekmu da vidim kak će ih ovi razguzit |
|
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
"Bez obzira na njihovu snagu, moć i kvalitetu, mi tu možemo nešto napraviti..." b.ivanković...to nešto je vjerojatno ništa... al nada umire posljednja kako kaže stara uzbekistanska poslovica
prognoza 1.ut. 3:0
2.ut. 0:1 |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
apsolutno mi je svejedno kako će dinamo proći u europi. |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Igra u grču protiv Hazara i Domžala (koji nisu ništa jači od većine HR prvoligaša kojima Dinamovci bez da se uznoje uvaljuju 4-5 komada) dokaz je da je momčad slabo psihički pripremljena. To su bile utakmice koje su morali dobiti pod svaku cijenu i nisu se baš najbolje snašli u toj ulozi. Protiv Werdera će biti druga priča, igrat će se bez pritiska. Iz razloga što je protivnik daleko jači pa nitko ne očekuje prolaz, a drugi je što poraz ne znači i ispadanje iz Euro natjecanja.
Objektivno, Werder je dva koplja ispred. No, uz malo hrabrosti i sportske sreće, sve je moguće...
To naravno vrijedi ako Luka ostane, bez Modrića je bolje da ostanu u Zagebu i okrenu se domaćoj ligi koja tada neće biti tako jednostavna.
Hajduk protiv Sampdorije ime veće šanse, iako su talijani veliki favoriti. Ali uz pravi nastup Balića, Cernata i napadačkog dvojca, te također malo drskosti i sportske sreće, šanse postoje.
Slaven Belupo je, po meni, u najnezavidnijoj situaciji. Galatasaray je puno jači od Dorije, možda tek za nijansu slabiji od Werdera, a Slaven nema ni približan igrački kadar niti iskustvo kao Dinamo i Hajduk.
Prognozirati rezultate neću jer sva tri protivnika naših klubova su još na pripremama. Prvenstva im nisu počela, te je nemoguće predvidjeti njihovu formu za ove oglede. |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
jasmin dzeko Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Werder je favorit, ali imaju velikih problema s ozljedama, a koliko sam ih pratio nisu još uigrani, tako da ne vjerujem da će werder lako dobit, bit će gusto |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
Shadow Striker je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Werder je favorit, ali imaju velikih problema s ozljedama, a koliko sam ih pratio nisu još uigrani, tako da ne vjerujem da će werder lako dobit, bit će gusto
|
Šta kontaš oko rezultata |
|
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Proći će Werder al 1-2 razlike, u kupu su jedva dobili trćeligaša golom u 90-oj jedino ak Dinamova obrana nebude kiksala ko jučer. Werder ima muke kad se protivnik zatvori, njih se može dobit na kontru. |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
Shadow Striker je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Proći će Werder al 1-2 razlike, u kupu su jedva dobili trćeligaša golom u 90-oj jedino ak Dinamova obrana nebude kiksala ko jučer. Werder ima muke kad se protivnik zatvori, njih se može dobit na kontru.
|
Ma sve si ja kontam da će ovi Dinamovci prvih dvadesetak minuta zujat po terenu pokušavajući doć u dodir s loptom, čak si kontam, iako nisam bio u kladionici već skoro po godine (skinuo se ), stavit poluvrijeme-kraj na Werder.Da znam da su odigrali loše s trećeligašem, al si kontam da su ti trećeligaši nekako u rangu s 50% naših prvoligaša.
Volio bi da Hajduk nekako uspije proći, jer nisu mi baš tak jako mrski kao Dinamo, al kontam si protiv talijana, teško, a da nepričam o Slavenu, turci će ih pojest za doručak. |
|
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
ma ja kontam da se jedino slaven neće obrukat, ispast ce ali se neće osramotit! a što se tice werdera u kupu i werdera u ligi prvaka misilim da je to sasvim druga priča, jer ipak liga prvaka...tako da se netreba previše nadat |
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
ajwar je napisao/la: ›
ma ja kontam da se jedino slaven neće obrukat, ispast ce ali se neće osramotit! a što se tice werdera u kupu i werdera u ligi prvaka misilim da je to sasvim druga priča, jer ipak liga prvaka...tako da se netreba previše nadat
|
???
slaven ce dobiti jedno 5,6 komada ladno...
igraju protiv pola turske repke i majstora lincolna koji je dosao iz schalkea... |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Slažem se s Ivanom. Slaven je od ovih naših momčadi najslabiji. A Galatasaray i Werder su tu negdje. Tek je Doria nešto slabija. |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
|
|