Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Koji je vama nadraži ili najzanimljiviji lik koji se pojavio na celuloidnoj vrpci ili kao (anti)junak neke knjige ili stripa? Je li to Spock, Žalosna Sova, Joey Tribbiani, Yoda, Superhik, Old Surehand ili netko deseti... |
|
|
|
|
|
lucky cat
Ukupno postova: 56 Spol: Žensko
|
Homer Simpson-definitivno... |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ima ih više: mulder, homer i bart, fry iz futurame, bender također... ima ih dosta al se ne mogu sad sjetiti |
|
|
|
|
|
cibura1
Ukupno postova: 146 Lokacija: osk-rtf Spol: Muško
|
al bundy iz bracnih voda...tolko odvratan i sirov i ljigav...ali zabavan,mogu pregledati 5 puta cijelu seriju i dalje cu se smijati |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Koji je vama nadraži ili najzanimljiviji lik koji se pojavio na celuloidnoj vrpci ili kao (anti)junak neke knjige ili stripa? Je li to Spock, Žalosna Sova, Joey Tribbiani, Yoda, Superhik, Old Surehand ili netko deseti...
|
Unbelievable. Baš sam neki dan sanjala Superhika. Haha, toliko o mojoj opsesiji Grupom TNT Inače, iz tog stripa su mi svi dragi, a posebno Jeremija i Bob Rock. Osim njih, simpatično blesav mi je Dylan Dog i njegov side-kick Groucho. Ne mogu vjerovati da se netko sjetio Žalosne Sove!! A Blek stena? Komadant Mark?? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
maja_mm
Ukupno postova: 39 Lokacija: promjenjiva Spol: Žensko
|
Winnetou |
|
_________________ [b]One ring to rule them all........ |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
bart.... garfild.... majstor fantaz... dexter--- smradac i smucalo... sliniša... ajuj... iam ih sigurno još ali ih se nemogu sad sjetiti.-.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Od filmova/serija to su: Homer, Cletus, Bender, Johnny Bravo mi je strašan lik, Grissom iz CSI je zakon, Mulder (legenda), Al Bundy, ima ih još al nemogu se sjetit
Od stripova: gotovo svi likovi iz Matakovićevih stripova, cijela grupa TNT, posebno Grunf sa svojim predobrim poslovicama, zakon mije i Dylan Dog, ma ima ih stvarno puno |
|
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Marti Misterija. Neopravdano podcjenjivan zbog starosti, koju je spremno nadomjestio mišićima Jave, te monogamnosti. Ali i najobrazovaniji lik stripa, čije su pustolovine pomalo znanstveno potkovane, bez osobitih potreba za ispadanjem frajera. Ukratko, utjeha svim pametnjakovićima (uz to, iako je vjeran, žene ga oblijeću - u nekakvom idealnom svijetu pale se na mozak a ne na novčanik). |
|
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Annie 4 pištolja rulez
|
|
|
|
|
|
wastedbass
Ukupno postova: 273 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Najdrazi heroj mi je Wolverine legenda (X-men) |
|
|
|
|
|
chaknoris
Ukupno postova: 591 Lokacija: L. A. Spol: Muško
|
|
Zadnja promjena: chaknoris; 06.08.2010. 21:57; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
homer,dadilja, will, dexter, calimero, neo i trinity(matrix), ...ma ima ih dosta sam se ne mogu sjetiti sad |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
spužvabobskockani.. |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
|