Autor |
Poruka |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Lazarus Ledd... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Kako mene George nervira, i Elaine, grozni su mi, baš predstavljaju prave Amere, samožive, egocentrične, narcisoidne baaaah, al u svoj toj svojoj odvratnoći nekak je i simpa pa ga valjd zato tolko ljudi i puši. |
|
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
daleko naj naj naj |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Bravo majstore, kako sam njih zaboravio, pa njih dvojica su naj naj likovi ikada, plus naravno djed i stric, neoprostivo, idem u kut klečat na kukuruzu za kaznu |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tyler durden - najjači lik iz filma
dylan dog - kako uvijek zbari sve ženske, i još k tome liječeni alkoholičar... |
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
cosmo kramer, costanza, homer, bender, south park ekipa, posebno gosp. mackey, dylan dog |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...Spock definitivno broj 1, jos sam uvijek potajno zaljubljena u njega... ..stripovi: Modesty Blase...
...a iz crtanih mi je najjaci Stripy... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
kromosom
Ukupno postova: 104 Lokacija: Antigua and barabuda Spol: Muško
|
on mi je prejaka njuška..
a baš sam se nedavno sjetio crtanog <bus bus>, predobar
|
|
_________________ Štapičaste tvorbe koje se nalaze u jezgri stanice, i nosioci su gena. |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
e hvala znala sam da sam nekog zaboravila BUs BUs ...a to je bio tako zakon crtić.... a ALLO ALLO def jedna od bolji serija.. makar je stara ...ali je predobra..WILL I gRace i onaj ludi Jack i pijana Karen.... |
Opis: |
|
Veličina: |
27.6 KB |
Pogledano: |
140 put(a) |
|
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Samo neki likovi koji su me (ili me i dalje) oduševljavaju:
Dr. McCoy (aka Bones - Star Trek), Dodger (China Beach), Dale Cooper (Twin Peaks), Radar (M.A.S.H.), Towlie (Southpark), Batou (Ghost In The Shell), Dylan Dog (više je zbario nego Marti), Magneto (X-Men), Lex Luthor (Superman), burtonovi Batman i Jocker, Spider Jerusalem (Transmetropolitan), Legs Weaver (Nathan Never)...
BTW, lijepi site izdavača sa download sekcijom svakog junaka:
http://www-en.sergiobonellieditore.it/auto/componi_desk?pers=dylan |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
Predator - car careva!
Judge Dredd - BOG!film je smeće teško,ali stripovi su carski...priča i sve to.
Wolverine - kao član X-Mena je ok,ali kao solo lik u stripovima je nenadjebiv!
Transformers - obožavam ih.film je solidan,ali je malo promašena bit cijele priče...šteta.ima malo previše likova koje volim,pa neću nabrajati...ali jedan od najdražih mi je Starscream koji u filmu izgovori možda 5 jebenih rečenica kao i ostali Decepticoni.
Batman - odličan lik i priča,samo što su filmovi po običaju jako loši.
Hordak - iz serijala MOTU 2002. u biti svi su likovi puno bolje i detaljnije nacrtani,samim time i puno ozbiljnija i razrađenija priča.taj me serijal totalno oduševio i šteta što nije doživio malo veći (i zasluženi) uspijeh.
Spawn - super priča koja je totalno sjebana filmom i kretensko-pretjeranom kompjuterskom animacijom.
Al Bundy - legendaran lik!ne treba previše komentirati...
Del Boy & Rodney - carevi,naročito Del...legenda.
...eto neki od najdražih. |
|
_________________ "...sve čopore i sva jata,sve od blata sve od zlata...progutat će danas ista vatra..." |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
al bundy svakako i kramer i gorge likovi, a gorgeov stari...prejeben lik
onaj doktor ili tata iz americke pite sto stalno o sexu prica hehe isto lik...
tinejđeri mutanti ninđa kornjače...heheheh one stare di je sekač...hahahah
e da, a he-man??? psss odrastao sam na tom crticu |
|
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Del Boy i Al Bundy definitivno, njuške kakvih malo ima |
|
|
|
|
|
ljubi
Ukupno postova: 76 Spol: Žensko
|
definitivno najbolji! I love them!+ kramer, simsoni, borat, timmy iz south parka itd! |
|
|
|
|
|
|
|