Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Mrzim reklamu kad ona babetina otme onom liku neki čips pa se dere na pol ceste UPOMOĆ, uf alaj bi babu zatuko nekim tupim predmetom, tiš moj čips dirat |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
iritantno do bola.
heineken su najbolje reklame. kad lik vadi pivu iz bačve s ledom... |
|
|
Monstrum
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
iritantno do bola.
heineken su najbolje reklame. kad lik vadi pivu iz bačve s ledom...
|
Ta mi je odlična, al ona druga gdje njih 5 u nekom izvoru vruće vode piju pivo pa komentator kaže "može potrajat i mjesec dana da ne izgubi okus", moš mislit, kome 5 litara piva traje mjesec dana |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
def..jedna od iritantnijih... prvo je bio antonijo a sad je šime..koji je sljedeći FRanjo .---- antiša |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
bili
Ukupno postova: 92 Spol: Nebitno
|
AXE definitivno fuj, kree prebacivanje programa odma! (bum čiuvauva () |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
|
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Monstrum
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
...ona kad se frajer potrga da svojoj curi trudnici donese onaj prirodni sok od narandže,čega već....i onakav sav izmoren,rastrgan donese joj u krevet a ona mu kaže...JEL NIJE BILO OD JABUKE???
užas |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
onu reklamu za mazdu nisam mjesecima mogla izbiti iz glave.ZUUUUUUUM ZUUUUUUUUM ZUUUUUUUM |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bili je napisao/la ( Pogledaj post): ›
AXE definitivno fuj, kree prebacivanje programa odma! (bum čiuvauva ()
|
opcenito kad su reklame prebacujem program jer me to ne zanima i gade mi se... iritantne su do jaja. najgore je kad gledas neki film ili seriju i postaje sve napetije i napetije i onda ubace reklamu |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
trenutno nema na tv ni jedna koju ne volim,,,ALI prije par godina je išla neka reklama za nekakav deterdžent s djevojčicom i njezinom mamom naravno....e dan danas mogu ponovit taj stupidni debilni grozno živicrajući dijalog,,,,aaaaa,,,ne znam,,nije jasno zašto me to dijete tako ispaljivalo....e a super su mi ove naše reklame za karlovačko...dečki su zakon,,,,e a i ova za cocu je ćola,,,ma ima ih ok
|
Jel možd ona di mama kupi ćeri svojoj bijelu majcu koja poslje 3 pranja bude crna, helloooo s čim ti pereš rublje, govnima, grozna reklama, "al sivo je in"
|
e lego pamtim dijalog:
djevojčica (briše nešto u kuhinji): pomažem ti mamice
mama: što to radiš
djevojčica: čistim umak i majonezu ( stupidnim cvilećim dječjim glasom)
mama: to se više neće oprati
djevojčica: ti ćeš je oprati mamice
mama: ah srce!!!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
|
|
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
veet reklama-stave već izdepilirane cure i onda one kao isprobavaju to,i da one se smiju!!!zamislite!to ništa ne boli!da,da..
axe su mi super!! e,da je to istina....
dobra mi je za karlovačko-jer i muškarci nešto zaslužuju!!!ta me baš oduševila! |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja mrzim reklame zbog kojih ispada da su zene sretne SAMO KAD IMAJU menstruaciju jer im je ulozak tanak, mekan i super upija, a ni ne smrdi...
Moja djevojka bome nije super volje za onih dana u mjesecu... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
|