Autor |
Poruka |
Boogie
Ukupno postova: 29 Lokacija: Osijek - IN-ČE Spol: Muško
|
gospodar majmuna je napisao/la ( Pogledaj post): ›
recite vi šta hoćete ali meni fali Nessi...ni cadillac nije više što je bio, gamad nabili cijene na pivo a nemaju ni osječko...cccc...amsterdam je dobar ali je mal a i kratko rade pa onda domaće vina i nebeske kole pa u park, draže mi je tamo sjediti i pričati s nekim nego otići u birtiju...
|
istina
otkad smo ostali bez nessi-a vise nista nije isto. pokusali smo sa rudnikom pa smo i to pretvorili u pizzeri-u
ostaju nam samo parkovi |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Meni jako fali stari Voodoo, ovaj S.co.Bar mi nije to, nema mi ono nešto što je Voodoo imo |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Rudnik se nije pretvorio u pizzeriju nego se tamo preselio Pink Panther...
U Rudniku mi je u ono vrijeme bilo super samo zato jer sam bio 15 godina, sad bi mi tamo bilo smješno. |
|
|
|
|
|
Ivan
Ukupno postova: 575 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
ja bi da se otvori Mario na štrosiki
to je bila odliććna birtija |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Ivan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja bi da se otvori Mario na štrosiki
to je bila odliććna birtija
|
Da bila je odlična kad smo bili klinci, sad da se otvori bilo bi puno klinčadije i 100% bi se osječao glupavo tamo međ svom tom balavurdijom, ja znam da ja bi |
|
|
|
|
|
Ivan
|
a i to sto kazes |
|
_________________ "Jazz is the last refuge of the untalented. Jazz musicians enjoy themselves more than anyone listening to them does."
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
gospodar majmuna
Ukupno postova: 194 Lokacija: svugdje samo ne tamo gdje treba Spol: Muško
|
Boogie je napisao/la ( Pogledaj post): ›
gospodar majmuna je napisao/la ( Pogledaj post): ›
recite vi šta hoćete ali meni fali Nessi...ni cadillac nije više što je bio, gamad nabili cijene na pivo a nemaju ni osječko...cccc...amsterdam je dobar ali je mal a i kratko rade pa onda domaće vina i nebeske kole pa u park, draže mi je tamo sjediti i pričati s nekim nego otići u birtiju...
|
istina
otkad smo ostali bez nessi-a vise nista nije isto. pokusali smo sa rudnikom pa smo i to pretvorili u pizzeri-u
ostaju nam samo parkovi
|
sudbina nam je da sve birtije pretvaramo u zalogajnice...i za rock se pričalo da će biti neka pekara, sad ne znam šta je tamo, čuo sam čak i verziju u kojoj je rock kupio borbaš pa će tamo otvoriti neki narodnjački klub...e sad koliko je to istina |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
i samo kažem:
www.myspace.com/klubiminiteatar
btw... ima pun q događanja. jel' zna netko dže dođe klub željezničara? naime, tamo bude koncert 4.9. grupe ignite... ulaz je paprenih 80kn u pretprodaji i 100 na upadu. i tak...
28 i 29.9. u klisu se nazujat tko ima volje. mislim da je za sve koji su kupiliu laznicu prijevoz besplatan, a može se i kampirati...
ima se dže i kada i što. samo malo manje zujati netom i više vanka ići et voila....
i odmah početkom 10og mjeseca je jesen uz osječko!
uskoro se i nova birtija u bastionu otvara, jel' tak'?!
wc1 svira na otvoranju i odmah su drugu večer na ojsečkoj ljetnoj noći |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Svebor je napisao/la: ›
wc1 svira na otvoranju i odmah su drugu večer na ojsečkoj ljetnoj noći
|
vidjeh i jedva čekam. predobri su. još da i portman budu uskoro... |
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
je, bio moj stari prije nekog vremena unutra s jednim prijateljem koji zna gazdu i kaže da je super sređeno samo ostaje naravno pitanje šta će se puštat |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
živjeli parkovi... to je jedino što imam za reći... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
Evo najsvjeziji primjer s mora: bio sam sada 2 tjedna u Makarskoj i tamo se mjuza pusta do 2 sata ujutro na vanjske zvucnike i do 3 svi kafovi rade. Poslije toga TAJAC. Samo jedan diskač radi i u njemu je prevelika vrucina i guzva.
Ovo pisem jer kod nas skoro svi kafici i klubovi rade do ujutro i nitko ne postavlja oitanje buke ili radnog vremena. A Makarska je izabrana za TOP destinaciju obog ljeta. Kako li je tek onda ostatkom obale i otoka. |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
kontam da definitivno fali par klubova gdje će izlazit ljudi iznad 28-30...onako klubići za pšopit u miru izaplesat ako previše popiješ,,,,,onako fina glazibca ...bez uvrede mlađi forumaši,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Ivan
|
pa osnujte senior club i djelite gerovital na ulazu |
|
Tony Wilson, R.I.P. |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Ivan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa osnujte senior club i djelite gerovital na ulazu
|
gerovital??? šta je to? ma u stvri me ni ne zanima? ti samo ljubomortan balonja koji ne bi SMIO ući unutra ajooooj jadan mali |
|
|
|
|
|
|
|