Autor |
Poruka |
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
stadion Gradski vrt, 20:05h
SVI NA ISTOK!!!
|
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
podrazumijeva se. evo baš sam sad skupljo karte za ekipu sa sto strana |
|
|
|
rden
Ukupno postova: 17 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Jel ima ko kartu da nece ici na utakmicu |
Zadnja promjena: rden; 19.08.2007. 14:49; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
rden je napisao/la: ›
Jel ima ko karu da nece ici na utakmicu
|
nemam viška. malo se muvaj pored ulaza, dat će ti već netko. |
|
|
|
|
|
Burence
Ukupno postova: 143 Spol: Muško
|
mislim da su se dečki napokon trgli, počeli igrati i zalagati na tekmama pa mislim da bi bilo i od nas u redu da se nakon toliko godina trgnemo i počnemo KUPOVATI ulaznice, pa makar i one za ženu i djecu!svi puno očekuju nešto od NK Osijeka a rijetko tko je spreman odvojiti 20 ili 30 kn za njega i onda se ljutimo kad neki igrač pokupi prnje i ode iz osijeka.. a odakle klubu novaca da zadrzi takve igrace kad je od 2k ljudi na tribinama, svega njih 10%(ako i toliko) kupilo ulaznicu!? |
|
_________________ www.pivopije.com
|
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
Burence je napisao/la: ›
mislim da su se dečki napokon trgli, počeli igrati i zalagati na tekmama pa mislim da bi bilo i od nas u redu da se nakon toliko godina trgnemo i počnemo KUPOVATI ulaznice, pa makar i one za ženu i djecu!svi puno očekuju nešto od NK Osijeka a rijetko tko je spreman odvojiti 20 ili 30 kn za njega i onda se ljutimo kad neki igrač pokupi prnje i ode iz osijeka.. a odakle klubu novaca da zadrzi takve igrace kad je od 2k ljudi na tribinama, svega njih 10%(ako i toliko) kupilo ulaznicu!?
|
u potpunosti se slažem s tobom!! Samo se nadam kad već tako pričaš da onda i kupiš ulaznicu .
Ja osobno (bit ću iskrena) nikad nisam kupila ulaznicu a niti bila na utakmici. Hebiga, em sam žensko em nikad nitko nije htio ići. Znam kriva sam i svjesna sam toga. |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
DonQuijote
|
mislim da su se dečki napokon trgli, počeli igrati i zalagati na tekmama pa mislim da bi bilo i od nas u redu da se nakon toliko godina trgnemo i počnemo KUPOVATI ulaznice, pa makar i one za ženu i djecu!
|
ja htio kupiti tu za žene ili dijete, čak sam im i rekao: "dajte mi jednu za žene ili dijete!", ali ne daju. kažu da moram kupiti za muškarce. onda iz principa nisam htio, ne želim podržavati tu diskriminaciju! |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
svi na istok danas! i nemoj da vidim da je neko bio na forumu u vrijeme tekme! |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Ako ćeš ti biti na tekmi, kako ćeš vidjeti dal je netko na forumu? |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
ne mogu na istok ,iako bih htijela doživjeti tu uzavrelu atmosferu al' bit ću pred tv-om s bocom osječkog |
|
|
|
|
|
Burence
|
kvakica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mislim da su se dečki napokon trgli, počeli igrati i zalagati na tekmama pa mislim da bi bilo i od nas u redu da se nakon toliko godina trgnemo i počnemo KUPOVATI ulaznice, pa makar i one za ženu i djecu!svi puno očekuju nešto od NK Osijeka a rijetko tko je spreman odvojiti 20 ili 30 kn za njega i onda se ljutimo kad neki igrač pokupi prnje i ode iz osijeka.. a odakle klubu novaca da zadrzi takve igrace kad je od 2k ljudi na tribinama, svega njih 10%(ako i toliko) kupilo ulaznicu!?
|
u potpunosti se slažem s tobom!! Samo se nadam kad već tako pričaš da onda i kupiš ulaznicu .
Ja osobno (bit ću iskrena) nikad nisam kupila ulaznicu a niti bila na utakmici. Hebiga, em sam žensko em nikad nitko nije htio ići. Znam kriva sam i svjesna sam toga.
|
heheeee, kupujem od kada sam se zaposlio.. slikao bih ju da ti dam i dokaz al nemam volje jer sam se vratio sa tekme... onaj jebeni zapad je otvoren samo zbog dinamovih navijača; kad su dali golove, 90% zapada je pljeskalo! fuj, sramota! |
|
|
|
|
|
Burence
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne mogu na istok ,iako bih htijela doživjeti tu uzavrelu atmosferu al' bit ću pred tv-om s bocom osječkog
|
cura koja prati nogoš i pije vopi, i to osječko!? grrrrrrrrrrrrrr... |
|
|
|
|
|
DonQuijote
|
kakva krađa, suđenje je bilo tragikomično! |
|
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
je najviše nas je Luka pokro |
|
|
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
e, a kakva tučnjava je bila? Nisam baš u tolu a nigdje ne piše? |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
|
|