Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kvakica je napisao/la: ›
e, a kakva tučnjava je bila? Nisam baš u tolu a nigdje ne piše?
|
ne znam kakva je tučnjava bila, ali nas je odmah nakon njihovog 3. gola s istoka potjerao neki suzavac. |
|
|
|
|
|
kvakica
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
ma prije utakmice, oko pola 7, negdje na trpimirovoj!
Ma i ja se zamaram, da je bilo neko veće sranje znalo bi se odavno |
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Čuo negdje komentar nakon tekme; Mamić pametno uložio Eduardove miljone.
)) |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Demoliran Frank caffe na Trgu Slobode...
Policija došla dovoljno kasno da uhiti čak dva izgrednika... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
Policija došla dovoljno kasno da uhiti čak dva izgrednika...
|
a došlo ih je pedesetak, uz dvadeset vozila, kao da je opsadno stanje u iraku... |
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
aethur je napisao/la: ›
Circa je napisao/la: ›
Policija došla dovoljno kasno da uhiti čak dva izgrednika...
|
a došlo ih je pedesetak, uz dvadeset vozila, kao da je opsadno stanje u iraku...
|
Ostali samo dugmići... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
kvakica
|
|
|
_________________ Kad jednom ljubavi dodje kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je vec odavno imali u rezervi. |
|
|
|
kvakica
|
jesi na to mislio? |
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
upravo to... trust mozgova... |
|
|
kvakica
|
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
To je bilo negdje popodne oko 5-6, čujem sirene, na balkon, a ono taman prolazi jedno 5-6 nekih navijača bez ikakvih obilježja pored Glasa Slavonije, jedan se drži nešt za glavu i idu pored Bose, odjedared iz Županijske murija, ovi se razbježali, uvatili ja mislim 2-3, i nije prošlo 5-10 min, cca. 15 marica ide na Trg slobode, još jedno 2-3 policijska kola, dva vatrogasna kamiona, 3-4 hitne pomoići, reko bilo je neko sranje garant, opsadno stanje trajalo jedno 30-40 min |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
pogledajte tu sliku molim vas. stoji njih 50, i izgledaju ko da je bio neki jeben tulum a oni zakasnili, pa se sve zgledaju u čudu. a vidim neki se nisu i dugo vidjeli, pogledajte sliku, s desne strane u pozadini kak se ekipica srdačno smije |
|
|
|
|
|