Autor |
Poruka |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ajme opet zloinaopako u tufni, popila sam i boga i vraga... zašto mi svaki put dozvole da se penjem po namještaju?
|
imaju odličan pogled kad si ti na namještaju
na cugici,čavrljali,dobro se nasmijali i tračali u neiiizmjernim količinama
|
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
uuuu vega koncert jebeno bilo nalio sam se ko kreten što mi je već običaj kad overflow svira..... bila opet bakljada na farmersko srce sve u svemu jao dobar izlazak |
|
|
gospodar majmuna
Ukupno postova: 194 Lokacija: svugdje samo ne tamo gdje treba Spol: Muško
|
bio preko drave na rođendanu...malo povukao mulja, ali dobro je |
|
_________________ Jesus loves you!...Everyone else thinks you´re an asshole!
http://obnevidjelicuvar.blog.hr |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
slavio rođendan u zavjetrini kod starog kestena nalili se pa u bastion |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
naletih do preuređene esseker pivnice (u soundu), koja se službeno zapravo otvara tek sljedećeg vikenda. stvarno je dobro uređena. od točenih je tu zasad samo osječko, mada je i karlovačko u planu. pola litre je 10 kuna, a bit će uskoro i prigodna klopa po pristupačnim cijenama. navodno. |
|
|
|
|
|
Mladjo
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
naletih do preuređene esseker pivnice (u soundu), koja se službeno zapravo otvara tek sljedećeg vikenda. stvarno je dobro uređena. od točenih je tu zasad samo osječko, mada je i karlovačko u planu. pola litre je 10 kuna, a bit će uskoro i prigodna klopa po pristupačnim cijenama. navodno.
|
lijepo lijepo hvala na informaciji |
|
|
|
ela
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
naletih do preuređene esseker pivnice (u soundu), koja se službeno zapravo otvara tek sljedećeg vikenda. stvarno je dobro uređena. od točenih je tu zasad samo osječko, mada je i karlovačko u planu. pola litre je 10 kuna, a bit će uskoro i prigodna klopa po pristupačnim cijenama. navodno.
|
ajde sad još malo informacija...
glazba? da-ne?
nadam se ne onakva kakva je bila...i s daleko manjim postotkom prepijane balavurdije..izgleda Musa zamračio s nijma |
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bio u naselju, ubili se tamo i onda do bastiona hehe...nije bilo loshe vani |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ela je napisao/la: ›
ajde sad još malo informacija...
glazba? da-ne?
nadam se ne onakva kakva je bila...i s daleko manjim postotkom prepijane balavurdije..izgleda Musa zamračio s nijma
|
ne znam kakva je bila, ali će biti isključivo domaće stvari, ničega previše - red jednoga, red drugoga... petkom i subotom bi trebali biti svirači. |
|
|
|
|
|
ela
|
kontam da ovaj dio što se tiče glazbe ispada na isto..a dobro vidjet ćemo... |
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
na lučkom |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
u Ecoli, imaju vrtnu ljulju... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
isuse i bože. zlo i naopako.
zatvorila sam tufnu, opet je namještaj pao za slobodu. prije toga mi je proklizala štikla po pločicama i napravila sam špagu... na kraju smo se skoro potukli... nek mi netko zabrani da pijem!!!
somebody stop me!!! |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
isuse i bože. zlo i naopako.
zatvorila sam tufnu, opet je namještaj pao za slobodu. prije toga mi je proklizala štikla po pločicama i napravila sam špagu... na kraju smo se skoro potukli... nek mi netko zabrani da pijem!!!
somebody stop me!!!
|
Samo sranja radis....
Ja sam bio u pivnici nakon duuugo vremena i namazo se ko avion da me lega morao voziti kuci.... al bilo je super, premda se nekih detalja ne sjecam.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Mladjo
|
bili u big benu pa u bastionu i naravno la grande final u tufni došo u pet kući. između svega ostaloga ošli vidit novu "pivnicu" u sounda. dva borbaša na ulazu, traži jedan od njih mene osobnu. ulazimo unutra a onoooo dječji vrtić najblaže rečeno. prosjek godina 17 bez zajebancije i piči krivi spoj iz stare pivnice na divaltovoj. bože sačuvaj. bili cijelih 4,5 min unutra izlazimo van pitam ja majstora zašto me osobnu tražio kaže on zbog legitimacije. nisam znao da borbaši obavljaju i milicionerske poslove. |
|
|
|
|
|