Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
ovako, upravo danas zaključih jednu stvar- nemoguće je održati vezu na daljinu kada je samo jedna osoba voljna žrtvovati se, odnosno, potruditi se.. it takes two to make pudding! dakle, od spomenute veze kojom započeh ovaj topic neće biti ništa, stoga topic zaključujem izjavom- [b]ljubav je bitch ! ! ! ![/b] |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
Sada si i mene bacila u bad
ali si svakako u pravu i bolje da si odmah svjesna situacije nego potrositi toliko vremena i novaca u vjetar |
|
|
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Kostur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ali si svakako u pravu i bolje da si odmah svjesna situacije nego potrositi toliko vremena i novaca u vjetar
|
Dobro de,vidi crnjaka ,sram te bilo ,vrijedilo bi pokušati..kako znaš da bi bilo u vjetar,koliko sam shvatila nije ni pokušano |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Također mislim da vrijedi pokušati, pa završit će, kao i svaka veza, na ovaj ili onaj način: ili prekidom ili brakom! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
VERA
Ukupno postova: 22 Spol: Nebitno
|
Osobno iskustvo - negativno, no pogledam li sada unazad, to definitivno nije stvar udaljenosti već nezrelosti...
Kontam da se može ako zaista znate što želite... |
|
_________________ "Is it okay to smoke in here?" |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Ovisi od osobe do osobe...Imam najbolju prijateljicu koja odrzava vezu Os-Zg vec godinu dana i super im ide. A vidjaju se svaki treci vikend.
Poznam jos nekoliko ljudima kojima je dobro islo, ali kad tad je puklo.
Makar veze na daljinu vrlo cesto i potraju dulje od neke koje su bliže. Jednostavno zaželiš se i kada napokon vidiš tu drugu osobu prelaziš preko svega, zanemariš mane. A na bližemu se mane puno više naziru.
Što se tice mene, ja probao, ali ne ide, osoba sam koja se voli vidjati svaki dan, tako da... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
insomnia
|
ela je napisao/la: ›
Kostur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ali si svakako u pravu i bolje da si odmah svjesna situacije nego potrositi toliko vremena i novaca u vjetar
|
Dobro de,vidi crnjaka ,sram te bilo ,vrijedilo bi pokušati..kako znaš da bi bilo u vjetar,koliko sam shvatila nije ni pokušano
|
pa malo je teško pokušati sam sa sobom.. ja sam zbog meni drage osobe sposobna otići u Afganistan.. pješke!! ok, kužim da je lakše linijom manjeg otpora, ali zar vama nije bedasto da dvije osobe koje se obožavaju prekinu jer se jedan od njih seli.. pa jebote, pa kakav je to razlog.. i šta ćemo se mi sad onak (svaki u svojem gradu) s vremena na vrijeme sjetno prisjećati naših sretnih trenutaka? ljuti me kad ljudi tako brzo odustanu od nečeg.. jest da je teško, i da ima puno prepreka i sranja, ali... ja sam spremna pokušati!! ali... it takes two.. |
|
|
|
|
neja
Ukupno postova: 619 Spol: Žensko
|
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
Moja prijateljica ima "brak" na daljinu i uspjeva već 3 godine...on je u Americi, a ona tu...uspjeva ako se oboje potrudite i vjerujete si...
Ako ne..onda ništa..takve veze najčešće predrasude ubijaju. |
|
_________________ nije bogat čovjek koji puno ima, nego onaj koji malo treba |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
honey je napisao/la: ›
Moja prijateljica ima "brak" na daljinu i uspjeva već 3 godine...on je u Americi, a ona tu...uspjeva ako se oboje potrudite i vjerujete si...
Ako ne..onda ništa..takve veze najčešće predrasude ubijaju.
|
...znam ja puno takvih brakova koji uspjevaju dok je muž negdje daleko....a ona svaki cas ide kod susjeda da vidi nije li kod njega stiglo pismo koje je muž poslao....... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
...znam ja puno takvih brakova koji uspjevaju dok je muž negdje daleko....a ona svaki cas ide kod susjeda da vidi nije li kod njega stiglo pismo koje je muž poslao.......
|
---koje je muž poslao susjedovoj ženi... |
|
|
|
|
|
insomnia
|
marrai je napisao/la: ›
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
...znam ja puno takvih brakova koji uspjevaju dok je muž negdje daleko....a ona svaki cas ide kod susjeda da vidi nije li kod njega stiglo pismo koje je muž poslao.......
|
---koje je muž poslao susjedovoj ženi...
|
romantic or what?! joj al to s brakom... ne znam, ne znam.. ili si vjeruju ko' ludi, il su jednostavno ludi.. dobro, ali muž donosi pare, ipak je u Amer'ci.. |
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
fuck it. go for it!! |
Zadnja promjena: Svebor; 28.08.2007. 22:26; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
a probaj, možda uspije... makar si nećeš postavljati glupa "a što bi bilo kad bi bilo" pitanja. čovjek si i nije grijeh osjećati. što će ti život ako se bojiš emocija?!
fuck it. go for it!! ionako ništa pod suncem nije vječno. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
insomnia
|
Svebor je napisao/la: ›
a probaj, možda uspije... makar si nećeš postavljati glupa "a što bi bilo kad bi bilo" pitanja. čovjek si i nije grijeh osjećati. što će ti život ako se bojiš emocija?!
fuck it. go for it!! ionako ništa pod suncem nije vječno.
|
|
|
|
|
|
|
|