Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
za neki rođoš sam dobila kineske kuglice, jing&jang, to se igraš u jednoj ruci i postižeš kao smirenje... duhovnu ravnotežu... fakat zveckaju kad ih premećeš preko ruke.
ali japanske nisam nikad vidjela. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
ma šalu na stranu,ne vidim baš neku čaroliju u tim kuglicama,ne bi mi ustvari palo na pamet da ih odem kupiti i isprobavati njihovu učinkovitost...za kontrakciju vaginalnih mišića postoje i druge vježbe |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
lejla je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dakle čemu služe?Vaša iskustva?Ovo što sam našla malo mi je
Nacelno japanske kuglice nisu za samozadovoljavanje. A inace kuglice otvaraju niz mogucnosti i ne dozivljenih uzitaka.
Kuglice obicno koriste da pojacaju osjecaj ispunjenosti, i podrazaj na stijenke v..... pa i na G tocku. Posto je v..... kruskolikog oblika iznutra ,a p.... bas i ne onda uvijek ostaje onaj jedan neispunjeni dio okolo pogotovo ako partner nema bas predebel p..... Japanske kuglice se posloze okolo i prilikom kretnji i daju poseban podrazaj i osjecaj posvuda po stijenkama v...... Naravno mogu se koristiti i analno i vaginalno, recimo predobar je osjecaj i recimo staviti kuglice u v..... i imati odnos analno, poseban osjecaj pruza objema stranama. Naravno i ona obratna varijanta je jaaako dobra, kada su kuglice u guzi i jebe te p.... i v....., naravno ako imas jos par kuglica onaj drugi par mozes staviti i u v..... same kuglice zaista pruzaju niz novih varijanti i osjecaja.
wtf?što je čovjek htjeo reći?
|
v... p.... koji kurac? Pises o analnom sexu i japanskim kuglicama a ne zelis biti prosta da ispadnes fina |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne kužim koji dio ti nije jasan?
zaboravili su napisati da se mogu i ostaviti unutra i tijekom dnevnih aktivnosti... jedini je bed što zveckaju LOL
|
Za to bi sluzio butt plug. Da izbjegnem benigne podjebe, ne nisam probao :) |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
ja imam frendicu koja ih stavi i onda ode u trgovinu kupiti kruh.. kao, ak bude dugačak red, da joj lakše prođe čekanje stalno ima tupav cer na faci, treba li spomenuti? |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la: ›
ja imam frendicu koja ih stavi i onda ode u trgovinu kupiti kruh.. kao, ak bude dugačak red, da joj lakše prođe čekanje stalno ima tupav cer na faci, treba li spomenuti?
|
good girl... |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
lejla je napisao/la: ›
|
Google "Ben Wah Balls"... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Slavonske kuglice = odeš u obližnji šljivik, ako šljivik nije tvoj pitaš gazdu jel moš uzet par komada, on te ne pita što će ti, jer bože za šta služe šljive, ubereš šljiva po potrebi i kapacitetu i nanižeš na tanji komad špage i voila imaš hard core verziju japanskih kuglica na šokački |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
lejla je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nacelno japanske kuglice nisu za samozadovoljavanje. A inace kuglice otvaraju niz mogucnosti i ne dozivljenih uzitaka.
Kuglice obicno koriste da pojacaju osjecaj ispunjenosti, i podrazaj na stijenke v..... pa i na G tocku. Posto je v..... kruskolikog oblika iznutra ,a p.... bas i ne onda uvijek ostaje onaj jedan neispunjeni dio okolo pogotovo ako partner nema bas predebel p..... Japanske kuglice se posloze okolo i prilikom kretnji i daju poseban podrazaj i osjecaj posvuda po stijenkama v...... Naravno mogu se koristiti i analno i vaginalno, recimo predobar je osjecaj i recimo staviti kuglice u v..... i imati odnos analno, poseban osjecaj pruza objema stranama. Naravno i ona obratna varijanta je jaaako dobra, kada su kuglice u guzi i jebe te p.... i v....., naravno ako imas jos par kuglica onaj drugi par mozes staviti i u v..... same kuglice zaista pruzaju niz novih varijanti i osjecaja.
wtf?što je čovjek htjeo reći?
|
Kojeg spola je autor ovog elaboriranja? |
|
|
|
|
|
lejla
Ukupno postova: 69 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
Vjerovao ili ne muškog.
Navodno i sam probao |
|
|
|
|
|
lejla
Ukupno postova: 69 Lokacija: osk Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
v... p.... koji kurac? Pises o analnom sexu i japanskim kuglicama a ne zelis biti prosta da ispadnes fina
|
Rajnuše jabuko bakina a što tebi nije jasno?
fali ti još onu sa v da prevedeš na svoj narodski i sve ćeš razumjeti |
|
|
|
|
|
insomnia
|
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Fortuna je trgovina za tebe, insomnia Next time you're in town.... |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
insomnia
|
allein je napisao/la: ›
Fortuna je trgovina za tebe, insomnia Next time you're in town....
|
bio? kupovao? |
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Čuo jako puno dobrih stvari, preporuke ili reklame, ostaje provjeriti |
|