Autor |
Poruka |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
stavrno me zanima kakve ljudi patike nose---- znam da je smiješno..ali me zanima.... ja imam 3 starki i jedne vansice... bdw da se razumije neam baš para..tako da dobrano izžicam staru za te patike... kako vi stojite s patikicama na nogicama?? |
Opis: |
moja patika je ova lijeva prljavo bijela |
|
Veličina: |
58.32 KB |
Pogledano: |
151 put(a) |
|
Zadnja promjena: malecka; 28.08.2007. 23:35; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja imam 2 vensica od kojih nosam samo jedne a ove druge su stare pun kurac al ih skoro ništ nisam nosio....
sad su u planu neke nove jer ove što nosim su se raspale.... naravno opet vensice |
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
imam jedne kožne najkice za sportove i jedne platnene adidasice za kežual luk, kojeg možda uskoro i obnovim nekim novim patikama, ali nema šanse da za to dam više od 400 kn! |
|
|
|
|
|
PuKoTiNa
Ukupno postova: 286 Lokacija: Avalon Spol: Muško
|
jedne starke, dvoje skejterica i jedne najkice za rekreejshn...^^ |
|
_________________ Céad míle fáilte, póg ma thoin |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
a vensice. smrde ali su nepoderive.
skečersice. ne smrde ali nisu baš za haklanje.
fensi. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
puma za nogoš, crne kožne adidaske za sve ostalo, inače uvijek imam samo dva para patika i jedne cipele. ne polažem puno na oblačenje općenito, bitno mi je da sam čist i ne smrdim |
|
|
|
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol: Muško
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Reebok- kožne. kombinaicja tamno isvijetlo smeđe. odlične,,,,ne sviđaju mi se ove "moderne" šarene, kićaste, svemirske...više volim onako klasične jednostavne.... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Jedne starke i jedne skechersice. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Crne, duboke, kožne. Napravljene spretnim ručicama dječice iz Vijetnama, Malezije i Kine.
Jedne bijele tenisice (doslovce) koje sam kupio za vožnju. Ipak ispada da je udobnije voziti u dubokim patikama. |
Zadnja promjena: bazooka_joe; 29.08.2007. 9:07; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
2 para starki, jedne conversice |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
reebokice za aerobic, merell i nike acg za hodanje po terenu i još jedne najke za urbani korak
inače sam ljubitelj ekstra jeftinih stvari (čitaj - majice za 15-60 kn) ali patike i naočale su jedini "odjevni" predmeti za koje sam spremna platiti više para. stopala i oči - vrlo bitni dijelovi tijela i treba ih čuvati ako se puno koriste |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Crveno bijele pume, 2 para najkica i to je to! |
|
_________________ |
|