Autor |
Poruka |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Jbga brate... kontam ako tako izgledas da te bas i nije briga sto zene misle o tebi..
|
baš se i ja nešto mislim...oni koji se zapuste pod izlikom:ljepota je prolazna,prihvati me takvog kakav jesam,ili ih nije briga za tuđe mišljenje,ili imaju nekog asa u rukavu s kojim nepogrešivo znaju oborit ženu...
s druge strane,možda su manje čangrizavi jer nisu opterećeni vanjštinom...hmhm ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Jbga brate... kontam ako tako izgledas da te bas i nije briga sto zene misle o tebi..
|
baš se i ja nešto mislim...oni koji se zapuste pod izlikom:ljepota je prolazna,prihvati me takvog kakav jesam,ili ih nije briga za tuđe mišljenje,ili imaju nekog asa u rukavu s kojim nepogrešivo znaju oborit ženu...
s druge strane,možda su manje čangrizavi jer nisu opterećeni vanjštinom...hmhm
|
Ili možda sve navedeno ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Black Adder
Ukupno postova: 23 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
samo da nije dlakava guza...
al sve se da riješiti sa par trakica voska i malo mazohizma....
|
Aaaaa ,sjetila si se onog topica s Pederickom de la Guz
http://www.osijek031.com/viewtopic.php?t=8213
morala sam još jednom ići pogledati onaj YT sadržaj ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_lol.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
njami....
prčasta ,zaobljena i čvrsta guza svakako....mljac ufff...
prsa...fino zaobljena,ne previše,nekak su mi odbojni prenabildani pripadnici suprotnog spola...
depilacija nepoželjna..ali sad baš ni šuma...
e sad ima nešto i u onome da treba humora...ali mi on baš nije presudniji od od čvrste i fine muške guze pod prstima.... |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
![](images/spacer.gif) |
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Pa čuj,dobar komad mesa bez duše i smisla za humor ne vrijedi ništa. Bar meni... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
![](images/spacer.gif) |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
slažem se.... šta će mi neki zgodni lijepi nabildani, a tupav i glup ko noć... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_surrender.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Bravo cure, ajmo podržite nas dečke sa dobrom dušom i smislom za humor, jer nas je majka priroda i genetika očito zakinula za pločice na trbuhu, ili je to od enormne količine piva popijene u zadnjih 10ak godina ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
ne treba imat ploče... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_surrender.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
neja
Ukupno postova: 619 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
Even so my heart with lovesick pain,
Sure wounded is and breaks in twain. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
[/quote]uffffffffffff.... nadala sam se da to neće nitko spomenuti.... prćasta, lijepa, okrugla muška guza ... mijaaauuuuuuuu
...pod prstima...mmm... ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_naughty.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Black Adder
Ukupno postova: 23 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Guze, guze, guze...
Volim dobre guze na dečkima, ne moraju biti prćaste and stuff, ali da su na svojem mjestu. Nisam izbirljiva, važno da imam šta stisnuti u ručice svoje male. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|