Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol: Muško
|
Osječki sajam d.o.o. u suradnji s tvrtkom Ukop d.o.o. Osijek u vremenu od 14. do 16. rujna 2007. godine organizira 2. Međunarodni sajam pogrebne opreme i opreme za održavanje groblja. Na sajmu će biti izloženi lijesovi, pokrovi, križevi, tekstil za lijesove, spomenici, galanterija, svijeće, cvijeće i cvjetni aranžmani za pogrebe, odjeća za radnike u usluzi (nosače pokojnika) i radnike na groblju, strojevi za obradu drveta, proizvodnju lijesova, vozila i oprema za prijevoz pokojnika te oprema za održavanje groblja. U sklopu Sajma posjetitelji će biti upoznati s načinom i mogućnošću upisa u najveću udrugu građana "Posmrtna pripomoć".
Na prvom sajmu održanom u rujnu 2006. godine na 1000 m2 zatvorenog izložbenog prostora izlagalo je tridesetak izlagača iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Slovenije i Srbije. Specifični izložbeni program ovog sajma pobudio je velik interes kako posjetitelja, tako i medija.
Sajam ima međunarodni značaj te se očekuje dolazak izlagača – tvrtki koje se bave pogrebnom opremom iz susjednih država: Slovenije, Mađarske, Italije, Bugarske, Rumunjske, Makedonije i Crne Gore. Sajamska priredba osmišljena je kao poslovni susret predstavnika javnih i komunalnih poduzeća, proizvođača i trgovaca pogrebne opreme i opreme za održavanje groblja koji na jednom mjestu mogu ugovoriti daljnu suradnju, građanima prezentirati svoje programe te razmijeniti iskustva.
Iskustvo Osječkog sajma d.o.o. u organizaciji drugih sajamskih priredbi koje se održavaju na sajamskom prostoru Pampas jamac su da će i ova sajamska priredba specifičnog izložbenog programa, koja je jedina te vrste u Hrvatskoj također zauzeti značajno mjesto među sajamskim priredbama koje se organiziraju u našoj i susjednim zemljama.
Preuzeto s Osječki sajam d.o.o.
Foto: Steam 1. Sajam pogrebne opreme, Pampas, Osijek (2006.09.09.) |
Zadnja promjena: Nandino; 05.09.2007. 16:01; ukupno mijenjano 1 put. |
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
too, idem odma!! |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
idem pa makar krepala.-... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
TEDDYPICKERR
Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
prošle godine je bio pravi hepening: hostese , revija obleke za"konačni odlazak" i svakakav accessories jedino su zaboravili glazbu, predstavljanje pogrebnih marševa , smrt je Veliki događaj i valja se pozabaviti i najmanjom sitnicom. izabrat si cvijeće, robu,pjesmu,tko će govor držati ,što će reći ,tko će sve plakati , fotografa zvati obavezno rodbini za uspomenu na vaše trulo tijelo i dobro odijelo, a tek meni kakav je bio poslije.super |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Yeah baby idem gledat pice kako leže u lijesovima i pitat ih "i djevo bajna kako je unutra" a ona će mi garant odgovorit "ma ludilo da mi je ovako svaki dan ležat u lijesu" |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hahah idem i ja |
|
|
romana
Ukupno postova: 27 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
jel njihov poticaj s ovom slikom umri mlad budi lijep les ili sto????? |
|
|
|
|
|
PuKoTiNa
Ukupno postova: 286 Lokacija: Avalon Spol: Muško
|
eee, idem pa bilo mi to zadnje shto napravim... |
|
_________________ Céad míle fáilte, póg ma thoin |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
|
|
|
Monstrum
|
Bilo bi super kad bi Đapić bio tamo kao hostesa s lentom gradonačelnika i ležao u lijesu, to bi garant izmamilo par osmjeha |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
Bilo bi super kad bi Đapić bio tamo kao hostesa s lentom gradonačelnika i ležao u lijesu, to bi garant izmamilo par osmjeha
|
odakle im toliki lijes?! |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bilo bi super kad bi Đapić bio tamo kao hostesa s lentom gradonačelnika i ležao u lijesu, to bi garant izmamilo par osmjeha
|
odakle im toliki lijes?!
|
Pa daj ipak je to međunarodni sajam pogrebne opreme, pa nemisliš valjd da nemaju xxl lijesove, ak je dosad mogao kupit odjeću te veličine pa postoji i lijes za njega |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
odakle im toliki lijes?!
|
Pa daj ipak je to međunarodni sajam pogrebne opreme, pa nemisliš valjd da nemaju xxl lijesove, ak je dosad mogao kupit odjeću te veličine pa postoji i lijes za njega
|
slažem se trebali bi imat za sve veličine i širine... inale je to vrsta diskriminacije... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Kao da je jučer bio prvi sajam :-s |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
jerko Ukupno postova: 61 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
hoće li izlagati Topalovići i njihova firma "Dugo konačište" ? mislim da su najjači na balkanu !!!! |
|
|
|
|
|
|
|