Autor |
Poruka |
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
@rajnus cura je skidala cipele i oblačila starke....i ušla je unutra... |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Ma nije bitno, bas mi je bilo fora |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ma sve je za 5. Jedino mi nisu jasna ona ogledala na stupovima i jednom zidu. Totalno su mi bezveze. Inače interijer odličan. |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Deez je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma sve je za 5. Jedino mi nisu jasna ona ogledala na stupovima i jednom zidu. Totalno su mi bezveze. Inače interijer odličan.
|
koja ogledala i koji stupovi? Pa ja se ne sjećam da sam vidjela tamo nekakve stupove i ogledala? |
|
|
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Deez je napisao/la: ›
Ma sve je za 5. Jedino mi nisu jasna ona ogledala na stupovima i jednom zidu. Totalno su mi bezveze. Inače interijer odličan.
|
Ima vise znacenja.
1.) Ostavlja dojam da ima vise ljudi.
2.) Reflektiraju se svijetla.
3.) Daje mogucnost sminkanja za dame (problem je u svijetlu)
4.) U slucaju da se zenskoj nabacuje zlo od tipa uvijek ga moze uputiti da se obrati njenom odrazu u ogledalu koje ce ga mozda slusati.
5.) Vozaci se prepoznaju koliko su popili.
6.) Mogucnost nazdravljanja samom sebi u slucaju da ste dosli solo.
7.) Usavrsavanje plesne tehnike gledajuci se pred ogledalom (provjereno u baletnim treninzima).
8.) Naravno, ne zaboravimo one narcisoidne
i...
jos...
punoooo...
toga. |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
omke Ukupno postova: 35 Spol: Nebitno
|
U Subotu je bastion radio do 5:30....sto se tice DJ-a DJ Omer vise nepusta tamo odradio je samo vikend kad se otvaralo,inace Omer se vraca u Vinkovce u Vanillu.... |
|
|
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
A tko će sad puštati? |
|
_________________ nije bogat čovjek koji puno ima, nego onaj koji malo treba |
|
|
|
Deez
Ukupno postova: 414 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
SmokeY je napisao/la: ›
Deez je napisao/la: ›
|
Ima vise znacenja.
1.) Ostavlja dojam da ima vise ljudi.
2.) Reflektiraju se svijetla.
3.) Daje mogucnost sminkanja za dame (problem je u svijetlu)
4.) U slucaju da se zenskoj nabacuje zlo od tipa uvijek ga moze uputiti da se obrati njenom odrazu u ogledalu koje ce ga mozda slusati.
5.) Vozaci se prepoznaju koliko su popili.
6.) Mogucnost nazdravljanja samom sebi u slucaju da ste dosli solo.
7.) Usavrsavanje plesne tehnike gledajuci se pred ogledalom (provjereno u baletnim treninzima).
8.) Naravno, ne zaboravimo one narcisoidne
i...
jos...
punoooo...
toga.
|
Sve to stoji, ali ta ogledala su ubi Bože ružna, i na visini su od oko 2, 2 i pol metra. Pa se onda samo one dvometrašice mogu šminkat. Ma pogledajte slijedeći put kad ste tamo pa procijenite sami. Kao što sam rekao meni su totalno bezveze. Nikako mi ne pašu uz taj interijer. |
|
_________________ www.excalibur.hr |
|
|
|
choby1234 Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
honey je napisao/la: ›
A tko će sad puštati?
|
mislim da ce dj sale sto je radio u tufni i u qou vadisu u vukovaru dobro decko pusta stovise odlicno |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
e danas idem do bastiona ap makar ja i moje društvo bili tamo jedini.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
robertino Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
koji efekat ima onaj projektor jer se na njima pustaju crtici ili sto |
|
|
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
ne znam da je netko primjetio ali mi vec 14 str raspravljamo o bastionu, viskom cijenama, dress codeu, losem uredjenju, uglavnom sve lose, ali ona ovim samo dobijaju publicitet, a i los publicitet je publicitet. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
betty je napisao/la: ›
ne znam da je netko primjetio ali mi vec 14 str raspravljamo o bastionu, viskom cijenama, dress codeu, losem uredjenju, uglavnom sve lose, ali ona ovim samo dobijaju publicitet, a i los publicitet je publicitet.
|
ako ce im ova rasprava pomoci da podignu razinu kvalitete usluga, nemam nista protiv. i ne samo oni, bilo koji postojeci ili buduci klub u osijeku. |
|
|
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
Tako je...samo nastavimo! |
|
_________________ nije bogat čovjek koji puno ima, nego onaj koji malo treba |
|
|
|
veca car Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
bastion . sve je super sve je odlično ali hehe pivo je malo preskupo i premalo i zato ne želim plaćat pa se mora bježat |
|
|
|
|
|
|
|