Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
ela je napisao/la: ›
pametni i u sebe sigurni muškarci nikad nisu ljubomorni na vibrator....
samo ih može dodatno motivirati...
jelte...mogućnosti su neograničene
|
da da, slažem se.. ma mislih na ono-kad ih cura zanemari zbog vibratora.. jer kao, bolje joj je s vibratorom..čitah u Cosmu nešto o tome |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ela je napisao/la: ›
pametni i u sebe sigurni muškarci nikad nisu ljubomorni na vibrator....
samo ih može dodatno motivirati...
jelte...mogućnosti su neograničene
|
da da, slažem se.. ma mislih na ono-kad ih cura zanemari zbog vibratora.. jer kao, bolje joj je s vibratorom..čitah u Cosmu nešto o tome
|
e sad baš te cure mi nisu najjasnije...ali što ćeš sto ljudi ,sto ćudi...
a možda je problem u dečkima... |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
insomnia
|
da, ma kontam da je problem u tim dečkima.. e pa, Miki, ako te komad gume (ili čega već, nisam upućena u materijal izrade) može zamjeniti, e pa onda nemamo o čemu pričati |
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
A cuj s druge strane zene nikad nece zamjeniti drkicu |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
insomnia
|
Rajnus je napisao/la: ›
A cuj s druge strane zene nikad nece zamjeniti drkicu
|
ok, ne bih se štela mešati po tom pitanju |
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Mi svijeeeeeetlimooooo...
Evo jedan sto svijetli u mraku! Nazoveš ga Casper! hehehhe..
Ti si u zadnje vrijeme nocna ptica pa bi ovaj bio taman!
Samo daj!
|
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
hehe, ne mogu odolit!
Ovaj je napredniji!
2 motora!
Ima i GPS navigaciju!
A i zekan ti skakče po klitu!
majko mila!
Dobro da i auspuh nema!
Prezakon!
LED RABBIT |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
insomnia
|
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Najbolje ti sebi nabavi momka s tvrdom ku***nom i svi su ti problemi riješeni, je*eš ti taj komad gume s motorom il bez njega, ništa ne zamjenjuje i nemože zamijenit pravu stvar |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A cuj s druge strane zene nikad nece zamjeniti drkicu
|
hiihihhiii joj joj ,,,e a gle istina je to,,i ja uvijek kažem da me nitko ne zna dirati kao ja sama, ipak to radim godinama.... |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Najbolje ti sebi nabavi momka s tvrdom ku***nom i svi su ti problemi riješeni, je*eš ti taj komad gume s motorom il bez njega, ništa ne zamjenjuje i nemože zamijenit pravu stvar
|
je da,,u pravu si, samo da još nađem dečka s tvrdom k.....om
|
Pa to ti bar nije problem, žensko si dovraga, probaš par momaka i čije je žezlo najtvrđe, taj postaje kralj tvog dvorca
|
je da,,,,samo što ti to sve nekako dođe drugačije kada pređeš neke godine,,,ne da mi se povlačit sad tu s nekim bilo kim i da mi neko slini tu po meni, a da ga ne znam, čak niti ne razmišljam o njemu dok pjevušim neku pjesmu ili dok pijana raspravljam o svemu i svačemu ni ne pomislim na tu osobu ,,,,i sad bi ja njemu trebala dati da me dira i ljubi i liže,,,,,ma daj,,,, |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
insomnia je napisao/la: ›
razmišljam o kupnji vibratora, pa ovim putem molim za preporuke.. imate li iskustava s vibratorima? preporuku koji, i kakav? kakav je feeling??
|
Šta će ti vibrator, nađi si nekoga tko će te kresati! |
|
_________________ |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
halo, halo, muška populacijo, što ste se uspjenili i prepali malog, gumenog, falusoidnog predmetića koji vibrira? nitko nije tvrdio da on može nadomjestiti sex (ili nedajbože mužjaka) no činjenica je kako često, u nedostatku subjekata s kurcem, isti može poslužiti kao zamjena.
pod "nedostatak" ne mislim da vas nema, nego na onu situaciju kad vani pogledaš oko sebe i zaključiš kako je sve što vidiš ili ružno, debelo i ćelavo, ili dosadno, glupo i nezanimljivo, ili na glavi ima 6 kila gela a u džepu ključeve tatinog cabria i malog pišu... e, tad je vrijeme za gumenog prijatelja.
bez uvrede, ali mislim da sve žene znaju o kojoj situaciji govorim, ma koliko mi šutjeli o tome.
žene, znate, imaju kriterije (u riječniku stranih riječi potražiti pojašnjenje pojma op.a.) |
|
|
|
|
|
insomnia
|
CatCloe je napisao/la: ›
halo, halo, muška populacijo, što ste se uspjenili i prepali malog, gumenog, falusoidnog predmetića koji vibrira? nitko nije tvrdio da on može nadomjestiti sex (ili nedajbože mužjaka) no činjenica je kako često, u nedostatku subjekata s kurcem, isti može poslužiti kao zamjena.
pod "nedostatak" ne mislim da vas nema, nego na onu situaciju kad vani pogledaš oko sebe i zaključiš kako je sve što vidiš ili ružno, debelo i ćelavo, ili dosadno, glupo i nezanimljivo, ili na glavi ima 6 kila gela a u džepu ključeve tatinog cabria i malog pišu... e, tad je vrijeme za gumenog prijatelja.
bez uvrede, ali mislim da sve žene znaju o kojoj situaciji govorim, ma koliko mi šutjeli o tome.
žene, znate, imaju kriterije (u riječniku stranih riječi potražiti pojašnjenje pojma op.a.)
|
potpisujem.. ! dovoljan je jedan pogled kroz prozor ponekad da me totalno freak me out! ovo sve samo još jednom potvrđuje da muškarci vibratore shvaćaju kao prijetnju!
zar stvarno nitko ovdje nije nikad koristio vibr... , ili vam je svima bed pričati o tome?? ne razumijem |
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Ha, nama generalno to bas i nije shvatljivo. Malo koji ce od nas posegnuti za plasticnom dolly ili sto ja znam kakvim glupostima. Ili drkica ili muff
Ja nemam problema sto se tice toga. Ako ce me moja buduca "varati" samo sa Draganom. It's fine with me |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
|
|