Autor |
Poruka |
ilija
Ukupno postova: 389 Spol: Muško
|
Jes' a možda ne žele opet pojesti govno od slona kao zadnji put u Grčkoj ako se ne varam ... Kakva je to bila jebena sramota. |
|
_________________ “as you get older, you lose interest in sex, your children want nothing to do with you and your friends drift away. There are other advantages, but these are the main ones.” |
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
jasmin dzeko Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
HRVATISTAN - ESPANISTAN 85:84
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dj5r_DPaNdA[/youtube] |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Nisam mogao gledati, ali svaka čast...možda nešt i bude od ovoga izleta; nakon prve tekme nije nimalo dobro izgledalo. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Nakon dugo vremena sam uzivao u kosarci...
Necu prognozirat nista jer je nezahvalno, ali smo dobili domacine, favorite turnira, pred nabrijanom publikom, a to bi moglo biti indikativno...
Budi li se nasa kosarka?
Nadam se da je tako! Zasluzili smo, a i vrijeme je da se Dražen prestane okretat u grobu... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
ahh, bas sam se nazivciro.. 77:70, i onda nasa serija od 7 uzastopnih promasenih trica!!! al zadnje dve, najvaznije su usle |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
bilo je u maniri ivaniševića, "od nabrajanja sve rodbine nekim igračima do dizanja do zvijezda" kakva slatka osveta za beograd! komentator katastrofa, većim dijelom utakmice priča o egzibicijskoj utakmici kao da je potpuno nebitno hoćemo li dalje s četiri ili nula bodova |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
svaka im čast! i baš mi je drago što je tomas stavio tricu, prava osveta za belgrade, pokazalo se da imamo karakter i sad se svi oni šupci giriček bagarić vujčić žižić mogu lagano se vrtit na svojim sofama i patiti što nisu tamo. levati |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
ni na ovom prvenstvu suđenje nije najbolje, neki su to vrlo emotivno doživjeli
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jaKk8vBiCPw[/youtube] |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Pravi Srbin domoljub...
Fin, ugladjen i odmjeren cak i kada je uzbudjen... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
ovo je divno, on je u biti samo naglas rekao ono sto svaki sportas misli kad izgubi. jucer sam gledala tekmu i u jednom trenutku je onaj nas istetovirani skidao takve psovke.
ali nema veze najbinije je da su pobijedili, mislila sam da cu infarkt doziviti zadnjih 10 sek. |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Kasun (istetoviran je,ajme:) vinkovčanin...
popizdila sam kad su onak forsali trice,al' prava je uletila u pravo vrijeme |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Hahahaha... "Pičketine, nabiću ih na kujac!" |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Jeff Murdock
|
allein je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nisam mogao gledati, ali svaka čast...možda nešt i bude od ovoga izleta; nakon prve tekme nije nimalo dobro izgledalo.
|
Mene ovo podsjeća na rukometno SP u Portugalu.
Prvu utakmicu smo iznenađujuće izgubili od Argentine. U drugoj odigrali loše prvo poluvrijeme protvi Saudijske Arabije, a onda se sredili dobili tu utakmicu i sve do kraja.
Ponovilo se... |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
|
|