Autor |
Poruka |
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
|
|
|
bezveze_netko
Ukupno postova: 103 Lokacija: Os Spol: Muško
|
Vidiš je.
Dobra.
Vidi te...
"Šta ima?" |
|
_________________ Right now i'm having amnesia and deja vu at the same time. I think I've forgotten this before... |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Ja u Pubu, vidno namazan. Narucujem si pivo i gledam doticnu. Pitam ju hoce i ona pivo, kaze ona "ak me neces jebat..." a ja "pusti price uzmi pivo"
Inicijalno niti nije bio ulet, ali me je treba doskocila |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Ček samo malo: Ona je tebi rekla- ak me nećeš jebat????? pa mislim stvaarno, kakva pila jeboteeeee,,,,,žena iz snova,,,,fuj u p... m..... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la: ›
Ja u Pubu, vidno namazan. Narucujem si pivo i gledam doticnu. Pitam ju hoce i ona pivo, kaze ona "ak me neces jebat..." a ja "pusti price uzmi pivo"
Inicijalno niti nije bio ulet, ali me je treba doskocila
|
da, nije bio ulet?!! al, neka...
cura je dala nenadjebiv odgovor! svaka čast! |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
sinoć dolazi u tufni lik do mene i sestre i kaže:
vi nas želite častit pivom, ali mi nećemo. vidimo se u ponedjeljak na kavi!
|
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
sinoć dolazi u tufni lik do mene i sestre i kaže:
vi nas želite častit pivom, ali mi nećemo. vidimo se u ponedjeljak na kavi!
|
.... dobra fora.... hehehehhehehehe i vi ste pristali, zar ne? |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
|
Sale car je napisao/la: ›
.... dobra fora.... hehehehhehehehe i vi ste pristali, zar ne?
|
ne pretjeruj. nije bila baš tako dobra fora. |
|
|
|
|
|
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Najbolji ulet koji sam doživio?
Pamtim to kao da je bilo danas... Igrali smo nogomet u osnovnjaku (osimi razred) na betonskom igralištu za vrijeme tjelesnog. Tjeralo nas da budu mješovite ekipe. I za protvničku ekipu igrala jedna mala. Dobro nije bila baš mala. I onako prilično muškobanjasta. I uletila mi je u noge dok sam bio u punom sprintu, onako kako je to radio Torricelli (za njega su govorili da jede malu djecu) u najboljim danima. Od tada hodam svijetom sa nešto manje zuba nego je to Bog zamislio i prišivenom donjom usnom.
A od ovih ozbiljnih pamtim jednu brođanku sa maturalca, ali nije baš za širu javnost...
A od mojih:
Pula, Piramida, 1997. godine i jedna nadasve simpatična talijanka koja nije znala niti jedan drugi jezik osim maternjeg. Pokušao sam ju zamoliti za ples govorom tijela, ali je dama to krivo protumačila tako da je jedini kontakt koji smo imali bio njen dlan na mome obrazu |
|
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
|
sad si me sjetio s talijankama. jedan lega im se tako silno želio obratiti ljetos na moru, a sve što zna reći na talijanskom su rečenice koje govore neke 2 igračke koje ima kod kuće, pa im je to i rekao. zvuče ovako (napisano po vuku):
io sono skvire. la bina... (pravi facu kao da se predomišlja) ma, skvire.
to, naime, znači: ja sam vjeverica. pčela.... ma, vjeverica.
|
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Kad ste vec kod talijanskog, sjecam se da smo jednog legu sto se obraozvao u Italiji pitali da nam prevede jednu lijepu recenicu na talijanski, kako bismo mogli opcinjavati slusne organe (tada) maloljetnica...
Prijevod je isao nesto kao (bit ce pisano fonetski, jer je i on nama tako napisao) "io voljo stasera strambate in figa tute le note"... ;-)
Ribama se to prodavalo kao "...za tebe bih cijele noci skidao zvijezde s neba..." ;-)
Zapravo, kad smo vec kod tih fora, aposlutno je neprejebivo znati francuski i onda siljiti "...zid je crvene boje, lik koji ga je farbao je vjerojatno poluslijep, lalala, ..." i sl. A ona se pritom rastapa mislec o tome kako li joj lijepe stihove recitira moma naocita te mlada...
Eh, da... |
Zadnja promjena: Leteci mungos; 09.09.2007. 21:49; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Jeff Murdock
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sad si me sjetio s talijankama. jedan lega im se tako silno želio obratiti ljetos na moru, a sve što zna reći na talijanskom su rečenice koje govore neke 2 igračke koje ima kod kuće, pa im je to i rekao. zvuče ovako (napisano po vuku):
io sono skvire. la bina... (pravi facu kao da se predomišlja) ma, skvire.
to, naime, znači: ja sam vjeverica. pčela.... ma, vjeverica.
|
Kao Delboy kad priča francuski |
|
|
|
|
Jeff Murdock
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Zapravo, kad smo vec kod tih fora, aposlutno je neprejebivo znati francuski i onda siljiti "...zid je crvene boje, lik koji ga je farbao je vjerojatno poluslijep, lalala, i sl..."
Eh, da...
|
True |
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Prilazi mi cura i kaze:"bok, ovo je za tebe" i daje mi neotvoreni tuborg. Ja ono zbunj... ne hvala...ne pijem. Ali kao to ti salje moja legica. Ja opet ne hvala ne pijem... Ali pls ona hoce da se upozna sa tobom tralalala. Ajd reko necu biti uobrazen sto me kosta da se upoznam. I tak prilazimo mi stolu a ono 4 cure i jedno 20 tuborga... Popio ja to pivo i zahvalio se....i kontam si trci Rajnus gdje te noge nose... Sutra dan me budi postar... Dobijam plisanog medu uz poruku "jebiga nije bilo tuborga u posti" Rekoh dobro, ajd barem ima nekog smisla za humor...
Poslije mi je uljetala i na semaforu dok sam cekao crveno, dan kasnije kad sam je vidio u svom dvoristu sam protrnuo...
Naime znala je moje podstanarke... Neke zena jednostavno ne znaju sto znaci NE!
Nije ulet ali mi je jedna od drazih zajebancija kad vidim da neki lik bari neku trebu, a ja uletim sa pricom "gledam te vec 10 minuta kako mi dosadjujes curu/sestru/sestricnu/sogoricu/kumu whatever" Gotovo svaka cura prihvati zajebanciju i skupa izlevatimo lika |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
|