Autor |
Poruka |
zlikavac
Ukupno postova: 20 Spol: Muško
|
jeste htjeli komentar, dobili ste ga!!! |
|
|
|
|
|
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ajde nemoj odma paru na uši |
|
|
|
|
|
Maks Ukupno postova: 25 Lokacija: dunav i njegove obale Spol: Muško
|
A sto da se kaze za ovaj 4. big pa ljudi moji gdje ovo sve ide savaki dan na tv pedofilija a u reliti showu koji gledaju milijuni ljudi ubace klinke od "18" godina pa sto onda se cuditi crnim kronikama
e necu ucesnike da vrijedjam ali nemaju zivotnog iskustva neznaju big uciniti zanimljivim primamljivim
pa eto i prvi zadatak nisu uspjeli rijesiti pa odmah su ostali bez dovoljno para a sto dalje ce biti ...
mogu jos dodati da je gledanje big-a gubljenje vrjemena jer nemozes nista vidjeti pametno samo se jos nanerviras kad vidis sto su glupi i nesnalazljivi |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
trust mozgova... |
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Totalni, evo sad sam na forumu i gori mi tv pa ih čujem šta laprdaju, o Bože, ja neznam da li se oni stvarno trude pokupit najveće panjeve RH i strpat ih u jednu kuću, kontam da neki psiholog ili više njih bira ko će u kuću i nije mi jasno koji mu je cilj, u četiri sezone nitko se još nije potukao, posexo, tu i tamo se neko posvađa, i sam kukaju i plaču, cmizdre i balave, jebeš takve ljude. |
|
|
|
|
|
cwrcka Ukupno postova: 17 Lokacija: 0sijek Spol: Žensko
|
Ma de taJ biG br0theR... - .. zal0sno... ka0 0n0 idem0 gLedat idij0te kak seru jedn0 0 drugima... sam0 tr0senje vremena... ti ljudi ka0 0n0 d0bri sm0 si i cim se nek0 makne 0dma se sere 0 t0m nek0m...ma b0lesn0...i sad je j0s i peder tam0... .. ludil0...
ugL... najbitnije da sutra p0cinju dani piva u tvrđi.... ... |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Arsen - otrov za žene! |
|
|
|
|
|
cwrcka Ukupno postova: 17 Lokacija: 0sijek Spol: Žensko
|
goose je napisao/la ( Pogledaj post): ›
devojce,jel tebi crkla tipkovnica? dam ti ja svoju staru,nije bad
mene big bradr bas zabavlja. onaj gej je lik do jaja,jeb*o bi sve u kuci
a arsen glasi za macana a meni je ocajan
|
- nije mi crkla tipk0vnica,neg0 pisem kak se meni svida...
a st0 se tice pedera itd.. ja mislim da svak0 ima prav0 na sv0je misljenje...
tebi je 0n legenda,meni nije... nevidim pr0blem u t0me... a ist0 tak0 vezan0 za bb... nekima je t0 super zabavn0..meni je nap0rn0 i zat0 negledam...
... p0ozrav.... |
|
|
|
|
|
ana18os Ukupno postova: 372 Lokacija: somewhere over the rainbow... Spol: Žensko
|
svaki put kad ona mirela zaplače, ja dobijem ospice... |
|
_________________ "Odlika glupih ljudi je da kritiziraju ono što ne shvaćaju." |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Sad kad je otišao depre, sad i nije fora. Najviše me zanimalo tko bi ga zguzil, al ništa od toga. |
|
_________________ |
|
|
|
JuniorRiot
Ukupno postova: 2 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
daaaaa, prestrašno sve u svemu.......
Monstrum je napisao/la: ›
Totalni, evo sad sam na forumu i gori mi tv pa ih čujem šta laprdaju, o Bože, ja neznam da li se oni stvarno trude pokupit najveće panjeve RH i strpat ih u jednu kuću, kontam da neki psiholog ili više njih bira ko će u kuću i nije mi jasno koji mu je cilj, u četiri sezone nitko se još nije potukao, posexo, tu i tamo se neko posvađa, i sam kukaju i plaču, cmizdre i balave, jebeš takve ljude.
|
s ovim se u svakom slučaju moram složit!! |
|
|
garrincha077 Ukupno postova: 66 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
najgore smeće koje se pojavilo u povijesti televizije. ali ajde što su oni svi glupi kao točak, neobrazovani, egocentrični i poluretardirani... gleda onaj kome se sviđa i tko nema pametnijeg posla, ni vlastitog života (a takvih je, čini se, hrpa)..
ali to gledaju klinci iz osnovne škole! stvaraju od tih ameba i kolutićavaca svoje idole i gutaju to smeće svaki dan! šta očekujemo od budućnosti, ako hranimo klince tom boleštinom iz koje jedino mogu naučiti da nije bitno koliko znaš i kakva si osoba, već samo to da se pojaviš na televiziji ( i po mogućnosti da si zgodan) i sva su ti vrata otvorena!
degutantno.
|
true |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
garrincha077 je napisao/la: ›
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
najgore smeće koje se pojavilo u povijesti televizije. ali ajde što su oni svi glupi kao točak, neobrazovani, egocentrični i poluretardirani... gleda onaj kome se sviđa i tko nema pametnijeg posla, ni vlastitog života (a takvih je, čini se, hrpa)..
ali to gledaju klinci iz osnovne škole! stvaraju od tih ameba i kolutićavaca svoje idole i gutaju to smeće svaki dan! šta očekujemo od budućnosti, ako hranimo klince tom boleštinom iz koje jedino mogu naučiti da nije bitno koliko znaš i kakva si osoba, već samo to da se pojaviš na televiziji ( i po mogućnosti da si zgodan) i sva su ti vrata otvorena!
degutantno.
|
true
|
potpisujem |
|
|
|
|
|
Vex
Ukupno postova: 8 Lokacija: Bjelovar Spol: Muško
|
prvi big brother je i bio nešt...zajebavali su se i radili gluposti.
ovi su koma, inače negledam to jel mi je to samo gubljenje vremena... |
|
_________________ Hladan kao led, bistar kao voda. |
|
|
|
|
|