Autor |
Poruka |
seljanka
Ukupno postova: 5 Lokacija: selo Spol: Žensko
|
ja isto ne slusam cajke, ali ne zbog rata koji je trajao i zavrsio prije vise od 10god, nego zbog samih pjesama, koje me zivciraju u svakom pogledu; zbog izvedbe, zbog rijeci, zbog ljudi koji ih slusaju i da ne nabrajam dalje
ali kontam da cajke i domovinski rat ne treba trpati u isti kos, jer te pjesme niti pjevaju oni koji su sudjelovali u ratu, niti su rijeci pjesama tematski orijentirane na ratna zbivanja
pozz |
|
|
|
|
|
skoda90
Ukupno postova: 60 Spol: Muško
|
seljanka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja isto ne slusam cajke, ali ne zbog rata koji je trajao i zavrsio prije vise od 10god, nego zbog samih pjesama, koje me zivciraju u svakom pogledu; zbog izvedbe, zbog rijeci, zbog ljudi koji ih slusaju i da ne nabrajam dalje
ali kontam da cajke i domovinski rat ne treba trpati u isti kos, jer te pjesme niti pjevaju oni koji su sudjelovali u ratu, niti su rijeci pjesama tematski orijentirane na ratna zbivanja
pozz
|
Prvi put nest pametno od tebe cujem.
Jos da slusas cajke |
|
|
|
|
|
seljanka
|
mali, nemoj da te sanjam |
|
|
|
|
|
skoda90
|
mali, nemoj da te sanjam
|
A jadna |
|
|
|
|
|
seljanka
|
presmijesno
to je bio savjet za tebe |
|
|
|
|
|
skoda90
|
presmijesno
to je bio savjet za tebe
|
|
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
skoda90 je napisao/la: ›
presmijesno
to je bio savjet za tebe
|
|
Dederce Leone ugradi filter za junk postove poput ovih, a ja ću naučiti isključiti e-mail obavijesti o novim postovim
Prestrašno! Djeco idite na chat, naj zagađivati forum! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
seljanka
|
pa vidim da smo skrenuli s teme, al to ti tak obicno biva kad se nadjes u raspravi sa nekim ko ti ide na zivce
|
|
|
|
|
|
d3m0 Ukupno postova: 39 Lokacija: Centar ^^ Spol: Muško
|
quir club? |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
gundjalo_os
Ukupno postova: 36 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Žalosno vrijeme je došlo prijatelji moji kada se ovakve stranice još i propagiraju među našim mladuncima! Ponekad se zapitam jesu li to naši ljudi? Tko drži to smeće u tvrđi? Koliko sam čuo, oni još kao imaju i nekakav dress-code? Zamislite, morate biti skockani da biste slušali cajke! Katastrofa, uostalom ljudi u starkama i ne slušaju cajke pa vam i ne trebaju gorile na ulazu, mi vam i onako ne bi ušli u tu jazbinu. Trebala bi hitna intervencija nekog od "organa" (financijskog ili policijskog) i da se pogleda poslovanje i pregleda klijentela. Uostalom treba ih tužiti i zbog mogućnosti download-anja onog smeća koje tamo slušaju jer je utuživo po zakonu o autorskim pravima. Ljudi, malo vas koliko vas je ostalo, bježite od tog zla! |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
nekidan sam bas vodio raspravu s jednim kolegom glede cajki, opcenito nije mi jasno zasto svi tj vecina pljujete tolko po njima, a kad iste sretnes u narodnjackom odnosno cajkaskom klubu i pitas sta je to "joj ma samo 5 min navratio"
tko hoce slusat ih nek ih slusa, tko nece nemora
isto tako kakve veze imaju cajke s politikom ili ratom? apsolutno nikakve, to je jedan takav melos koji odgovara ljudima s ovog podrucja pogotovo kad se popije i sta sad idemo se svađati na temu glazbe
zasto bi cajke bile manje vrijedne od ijedne druge vrste glazbe? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|