Autor |
Poruka |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
jeste li gledali Filipovića ?
stavili ga u kavez i nije imao gdje pobjeći |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
nravno da sam gledao... jada se stisnio uz onu ogradu ko neko stene kojeg sutaju.... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
joj ma gledala sam.. uf kak sam se bila nasekirala... !!! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
pic
Ukupno postova: 125 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
nema veze i dalje je faca |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ok, lik ce uvijek bit faca, to stoji...
No, veliki sportasi ostaju veliki ako se oproste kao veliki sportasi, a ne kao oronuli, nemotivirani starci...
Iako je Filipovic sada u godinama kada bi u tom sportu trebao davati najvece rezultate, nakon osvajanja grand prixa prošle godine sve je oslo u krivom smjeru...
Pomamio se za lovom, promjenio kontinent i sistem natjecanja, oblik ringa i neka pravila...
Doveo se do toga da je sada vreca za nabijanje, a razlog nije u fizickoj pripremljenosti vec u nedostatku motivacije i zelje...
Kada nestena samo jedna od te dvije stvari vrijeme je za dostojanstven kraj karijere, a Mirkec se zajebo i to gadno jer kod njega vise nema ni zelje, ni volje, ni motivacije...
Po ugovoru mora odraditi jos tri borbe (ako se ne varam), a nakon Konga svima je jasno da on to ne zeli i da vise nema volje za sve sto takav sport za sobom vuce...
Mirka koji je grizo, napado, trudio se, i ustajao se nakon padaova, kako se cini, vise nema. Nema vise Mirak koje je bobe zavrsavao u prvoj rundi samo jednim udarcem...
Velika je steta sto jedan od velikana takvog sporta nije otisao na vrijeme da ga se zapamti kao legendu, a ne vrecu koju nabijaju kojekakvi amateri... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Kontam da je plaćen da gubi! |
|
_________________ |
|
|
|
Shorty Ukupno postova: 81 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
On je davno pokazo da nije faca niti će ikada biti... Zabranom prikazivanja snimke u kojoj je poražen je pokazao da je iskompleksirana seljačina. Pa onda još i sjedanje u sabor...
Uostalom potvrđuje kraticu A.C.A.B. |
|
|
|
|
|
insomnia
|
Shorty je napisao/la: ›
Zabranom prikazivanja snimke u kojoj je poražen je pokazao da je iskompleksirana seljačina.
|
nisam imala pojma za ovo pafetic! |
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Seruckajte po svojim ostvarenjima, a ne tudjim. Vi niti ne mozete poimati sto znaci to postici i koliko treba celicne volje za to... Koliko god puta izgubio ima na koji nacin, ima moj vjecni respect! |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
Circa
|
Rajnus je napisao/la: ›
Seruckajte po svojim ostvarenjima, a ne tudjim. Vi niti ne mozete poimati sto znaci to postici i koliko treba celicne volje za to... Koliko god puta izgubio ima na koji nacin, ima moj vjecni respect!
|
A zasto ja to ne bi mogao komentirati? Pa on je javna osoba, profesionalni sportas, saborski zastupnik... Normalno je da ga mediji prate, a njegove poteze narod komentira...
Iza onoga da se od sporta trebao oprostit prije tocke zasicenja, apsolutno stojim, a to vjerojatno i njemu samom prolazi kroz glavu... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Rajnus
|
Pa mozes se ti posrati i na sred dnevnog boravka, nitko ti to ne brani. Obicno takve pausalne komentare daju oni koji ne znaju o tome previse.
Jos kad bi ti znao da je on potpisao ugovor i da ima jos koju borbu za odraditi... |
|
|
|
|
insomnia
|
Ja mu skidam kapu za ovo dosad što je napravio, al ono stvarno.. al ono za zabranu prikazivanja njegovog poraza je stvarno jadno.. ok, loše ga je krenilo, ali.. |
|
|
|
|
Circa
|
Pa mozes se ti posrati i na sred dnevnog boravka, nitko ti to ne brani. Obicno takve pausalne komentare daju oni koji ne znaju o tome previse.
Jos kad bi ti znao da je on potpisao ugovor i da ima jos koju borbu za odraditi...
|
Napisano 13. rujna
Circa je napisao/la: ›
...Po ugovoru mora odraditi jos tri borbe (ako se ne varam)...
|
|
|
|
|
|
Circa
|
Pa mozes se ti posrati i na sred dnevnog boravka, nitko ti to ne brani.
|
A zasto bi se posro nasred dnevnog boravka? |
|
|
|
|
Rajnus
|
Ne znam ja zasto bi se ti posr'o, nit zasto ljudi seruckaju svojim komentarima... Al doista... |
|
|
|
|
|
|