Autor |
Poruka |
flatline
Ukupno postova: 139 Lokacija: dno Drave ispod željezničkog mosta Spol: Muško
|
nešto sam načuo da je krajem ovoga mjeseca, a ne znam niti kada niti line up i da li je to smo patka...ako ima neko nekakav link neka ga pliz posta ovamo... |
|
|
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
canyon
Ukupno postova: 49 Lokacija: os Spol: Muško
|
Promocija ravna nuli, očekuje ih totalni debakl. |
|
|
|
|
|
snowblind Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
promocija tek sada počinje, imaš i reklamu na youtubeu koja bi se valjda trebala vrtiti na tv-u, a za line up i ostalo idi na www.runwayfest.com |
|
|
|
|
|
canyon
Ukupno postova: 49 Lokacija: os Spol: Muško
|
Za takav party promocija je trebala početi prije 2 mjeseca, a ne 2 tjedna prije, moja prognoza je 1000 ljudi po danu iako se iskreno nadam da griješim. |
|
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
To još neko sluša ,jebote trance pojedi 2 tripa i opet nećeš shvatit taj mjuz mislim ono odite na neko veće gradilište tamo vam je bolja mjuza kad stanu prat flekserice bušilice torne i ostali glazbeni instrumenti |
|
|
|
|
|
rtfos
Ukupno postova: 19 Lokacija: rtf Spol: Nebitno
|
machor!
ubij se!
i to bolno!
molim te! |
|
_________________ idemo na moreeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
rtfos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
machor!
ubij se!
i to bolno!
molim te!
|
Jel ti to u avataru slika od najdražeg keksa? Snjim trance posebno dobro doživiš? |
|
|
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
ajoj kolko predrasuda...tužno,vidite da ipak nisu to samo narodnjaci?? |
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
e pa sam nam zato klisa i sluzi... koncerti i zmajada... ocel tamo doc nekad i avijon? |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
eo ja ć aterirat |
|
|
|
|
|
|
sister je napisao/la: ›
ajoj kolko predrasuda...tužno,vidite da ipak nisu to samo narodnjaci??
|
Ja nisam imao predrasuda tj. ni sad ih nemam ja samo postavio sasvim razumno pitanje kako mogu slušat tu muziku čovjek mi je preporučio da se ubijem a ja ga samo pito jel mu superman najdraži bonkos za trance, ma da za tu ziku nema pomoći to je gore od flekserica i ostale građevinske opreme, jednostavno bio sam puno puta na techno partijima i tamo je omjer zgaženih i normalnih bio 70:30 ali na trance su svi malo ili psihički odljepili ili pregaženi! Sorry jednostavno znam šta pričam |
|
|
|
|
|
rtfos
Ukupno postova: 19 Lokacija: rtf Spol: Nebitno
|
e moj machor......
malo si zabrijao. i to je okej. kažeš bio si na puno partija i odjednom ti to više ne odgovara....
sigurno si i sam zveknio kojeg supermana pa te još uvijek brije neki bed trip.
opusti se bracika!
a glede tvog viđenja te glazbe(flexerice i sl.).....pa Bože moj, imaš apsolutno pravo na to. ali onda i ja zadržavam svoje pravo pa ti kažem da si totalka u banani.
a glede droge i tih fora, samo se malo osvrni oko sebe i vidjet ćeš ju na još puuuuunnoooo mjesta.
uglavnom, ne mislim se prepirati i vrijeđati, stoga i povlačim onu preporuku o samoubojstvu. |
|
_________________ idemo na moreeeeeee!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
rtfos je napisao/la: ›
e moj machor......
malo si zabrijao. i to je okej. kažeš bio si na puno partija i odjednom ti to više ne odgovara....
sigurno si i sam zveknio kojeg supermana pa te još uvijek brije neki bed trip.
|
Ma nije da mi neodgovara nego više nema house partija, nema bed tripa, za supermana se baš nemogu sjetit!
rtfos je napisao/la: ›
a glede droge i tih fora, samo se malo osvrni oko sebe i vidjet ćeš ju na još puuuuunnoooo mjesta.
uglavnom, ne mislim se prepirati i vrijeđati, stoga i povlačim onu preporuku o samoubojstvu.
|
Naravno ima je ali nekako mi se čini da ove sintetike ima manje, stvarno se ne mogu ni sam sebi načuditi da ovo pišem ali nekako mi se čini da se u zadnje vrjeme sve više ljudi vraća na igrališta i na neki sportskiji život.
P.L.U.R. |
|
|
|
|
|
|
|