Članak nema kurca smisla...
Ja sam iz Bilja i situacija je 'vaka. Cijene kuća rastu, a pogotovo cijene zemljišta. Ljudima s malom djecom je pun kurac muka živjeti u stanu od 50-60 kvadrata, bez dvorišta i ičega. ALI daleko od toga da se može dobit 1000 eura za kvadrat. To je krajnja debilana. Što se same prodaje tiče, čak i kad je cijena realna, prodati nešto za 100-200 tisuća eura je TEŠKO, jer je naći nekoga tko ima 100-200 tisuća eura JEBENO TEŠKO. Nebitno dali prodajete kuću, stan ili heroin.
Što se tiče života u Bilju:
Dok si mali, super ti je. Imaš mjesta za pizdarije stvarat, škola je oke, količina boleština koje ti se mogu desit je manja nego u Os.
Kad kreneš u srednju, SMRAČIŠ. Blago rečeno! Prcaš se po gradskim busovima do škole, sjebano ti je ić van u Osijek, jer zadnji bus ide u pol 11, pa se moraš snalazit. Svakojake drame ovdje počivaju, i doživiš razne opačine.
Kad položiš vozački je bolje, al se svejedno ne možež ići zapijat u Osijek kad ti se sprdne. Što si stariji, to ti postane manje bitno, a i nađeš načine da se snađeš, ak je baš neka zla pijanka
Ostale relevantne pizdarije:
Komaraca i gamadi ima malo više nego u Os, al nedovoljno da snižavaju cijene nekretnina. Smradova isto tako. Uzgoj životinja unutar Bilja je zabranjen (znam jer imam farmu iza kuće). Naravno, to se krši, al otprilike u istoj mjeri kao u Os. Septičke smrde, ovisno kakvu imaš i kakvu ti konšija ima. Ak ste razumni, onda ne smrde.
Od infrastrukture, fali kanalizacija i plin, što već godinama obećaju da će uvesti. I nema kablovske.
Eto, to je istina. Riječ swampova. Swampu hvala.