Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja bi macuuuuuuuu
joj da barem živim u kući. imala bi čopor mačaka
|
Joj pa ja sam u stanu od 56 kvadrata na 4 om katu pa se nađe mali kutak za Mileta |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
e jebo majku sada sam upravo "ukebao" jednog pauka kako mi sece po stolu... malo sam ga potapsao po leđima, a on ugine... strasno... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
Monstrum
|
smatram da je nehumano držati životinje u stanu, osim toga često sam na putu po par dana pa se nema tko brinuti za dotično stvorenje
|
Ne znam, ovaj moj mačak ima 11 godina i kolko mogu primijetit dobro mu je, živi ko bubreg u loju i ne žali se, a što se tiče putovanja i izbivanja od kuće svaka čast na savjesnost, puno ljudi nabavi ljubimca i onda ga za par dana, tjedana, mjeseci trknu u dupe na cestu, mrzim takve ljude |
|
|
|
|
|
Sale car
Ukupno postova: 1703 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
smatram da je nehumano držati životinje u stanu, osim toga često sam na putu po par dana pa se nema tko brinuti za dotično stvorenje
|
Ne znam, ovaj moj mačak ima 11 godina i kolko mogu primijetit dobro mu je, živi ko bubreg u loju i ne žali se, a što se tiče putovanja i izbivanja od kuće svaka čast na savjesnost, puno ljudi nabavi ljubimca i onda ga za par dana, tjedana, mjeseci trknu u dupe na cestu, mrzim takve ljude
|
Potpisujem... to je nesto najgore sto se zivotinji moze napraviti... ja bih takve ljude trknio na cestu pa neka se onda oni snalaze... prestrasno... |
|
fuck you man čovječe |
|
|
|
MissTake
|
@m@ imala sma ja svakojakih čuda u stanu, ali psi i mačke smrde kad su u zatvorenom... en da s emeni cuceka vodati po promenadi u 6:30 na -15 stupnjeva....
@s@ tak' ti i sa ženskama... ma sam sam te pomilovao???
inače ovu družinu često viđam po kući... baš su cakani. kad staneš na njih pucketaju kao kokice. ne moraš ih ni hraniti...
|
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Monstrum
|
@m@ imala sma ja svakojakih čuda u stanu, ali psi i mačke smrde kad su u zatvorenom...
|
Tu si u zabludi, ako održavaš, četkaš i paziš na životinju nemože smrdit, pogotovo mačke, ja za svojim mačkom čistim wc (njegov wc naravno) dva tri puta dnevno, redovito ga četkam, a pošto sam završio srednju veterinarsku školu znam mu i rezat pandže, čistit uši, zube, ma dlakavi monstrum je uredniji od mene i miriši kao dekica, obožavam kad ga uzmem nakon što je ležo na nečem mirišljavom, svježe oprana deka il lavor u kojem je bio neki sapun il deterdžent, pa onda dlakavi govnar pokupi sve te mirise i miri na cvijeće, vaniliju i sl |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
bafi moj dragi,obožavam ga. blesav je jako,igrao bi se s tobom kad god,a isto tako se voli izležavati i crkavati..đubretar moj mali,hehe |
Opis: |
|
Veličina: |
923.67 KB |
Pogledano: |
50 put(a) |
|
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
Monstrum
|
pa ti si savršen... de ja bi bila tvoja životinja
da me četkaš, režeš nokte i lakiraš, pereš zube....
|
To radim zato što on to jadan ne može , pošto je mali i dlakav a i nema rukice nego samo 4 cape koje mu služe za gambanje , ako mu ne perem čvalje zaudara ko mrtvac, ako ga ne četkam ima dlaka svuda, al baš svuda, a ako mu nerežem pandže onda uništava namještaj, najgore su čvalje, to baš neda i buni se i smeta mu, moram mu kupit novu četkicu , u četkanju i rezanju noktiju uživa
|
|
|
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
evo još jedna |
Opis: |
|
Veličina: |
870.26 KB |
Pogledano: |
61 put(a) |
|
|
|
|
|
|
Monstrum
|
He he he he , crkava mrcina divan je |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ennna je napisao/la: ›
bafi moj dragi,obožavam ga. blesav je jako,igrao bi se s tobom kad god,a isto tako se voli izležavati i crkavati..đubretar moj mali,hehe
|
Jao, pa to je Passet...
Prekrasni su, prasci debeli... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
@m@ imala sma ja svakojakih čuda u stanu, ali psi i mačke smrde kad su u zatvorenom...
|
Tu si u zabludi, ako održavaš, četkaš i paziš na životinju nemože smrdit, pogotovo mačke, ja za svojim mačkom čistim wc (njegov wc naravno) dva tri puta dnevno, redovito ga četkam, a pošto sam završio srednju veterinarsku školu znam mu i rezat pandže, čistit uši, zube, ma dlakavi monstrum je uredniji od mene i miriši kao dekica, obožavam kad ga uzmem nakon što je ležo na nečem mirišljavom, svježe oprana deka il lavor u kojem je bio neki sapun il deterdžent, pa onda dlakavi govnar pokupi sve te mirise i miri na cvijeće, vaniliju i sl
|
mačori znaju stvarno smrditi, ako nisu sterilizirani.. pogotovo oni koji uopće ne izlaze, pa počnu zapišavati.. taj smrad se ne može izvući tjednima..
moja mačka isto miriši, ali ona je sterilizirana... i ima 15 godina baš nikakvi znakovi starenja se na njoj ne primjećuju... mislim da je štefica božanstvo.. tako se i ponaša |
|
|
|
|
|
|
|