Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Offtopic #66

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
legica_os

Ukupno postova: 4562
Spol: Žensko Žensko
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.09.2007. 12:04 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

DonQuijote je napisao/la: ›
legica_os je napisao/la: ›
i jos bih nesto rekla vezano za offtopic 66...
nisam ustasa i nemam veze s progonima nehrvata, rasnim zakonima i rimskim ugovorima. ali isto tako mislim da imam pravo posjecivati skupove koje ja zelim jer je jos od kraja jugoslavije zajamcena sloboda javnog okupljanja. ako npr. netko nosi majicu che guevare, koji je bio prasumski bandit - ja ga ne smatram komunistom, revolucionarom i banditom. a petokrake je danas previse, za to se pjenite...

osoba koja iznese hrpu ovakvih gluposti je jamačno jedna neinformirana i zatucana budala. čast izuzecima, ukoliko ih ima...

moj djed je bio domobran. dakle, nije bio ustasa, nego u redovnoj vojsci. a razlika je ogromno i to vjerujem nikad nije ni u jednoj knjizi jugoslavije pisalo.
on nije imao televizor, radio, knjigu ili novine. bio je sumski radnik i jednoga dana su ga odveli. on nije znao za planove raseljavanja, protjerivanja, i njemu je jedino znanje bilo sto je on znao da se bori protiv diktature beogradskog monarha, protiv crvene posasti s istoka, da se bori za hrvatsku.
na kraju rata 29. svibnja 1945. ubio ga mladi komunisticki podmladak u jednoj stali, zajedno s jos 23 ljudi, da bi se dokazali svojim starjesinama. tko bolje ubije ustasu, dobi bolju fotelju.

ja sam zatucana jer me to zanima, a ti si napredan jer mi govoris "budalo".

P.S. zasto samo ja imam zuti karton?

mali_ivica

Ukupno postova: 2703
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.09.2007. 13:21 
Naslov:  

Rajnus je napisao/la: ›
Ovaj forum je otisao u lagani kurac kao posljedica vasih druzenja. Nista se tu pametno ne moze procitati osim sto mrzite, sto volite, sta radite, koliko je sati kod vas i slicnih gluposti. Svaka iole konstruktivnija tema predje u neko vrijedjanje. Neciji privatni zivoti se tu razvlace...

Na tim vasim sastancima ispod krinke "bas je lijepo kad se mladi druze" zapravo vecina gleda kako bi nesto umocila, a druga ekipa primila. Otislo se toliko daleko da se fasisti i antifasisti odjednom slazu, pa se meni zbog obicne benigne posalice prijeti preko ICQa. Djeco draga, meni vase infatilne gluposti u zivotu ne trebaju... Uzivajte u izdrkavanju gluposti...
Unsuscribe...

Slažem se! Iako je na neki način lijepo da se ljudi druže upoznaju međusobno i sl. Baš to je dovelo do toga da je forum izgubio svoju čar.
Čak i u nekim dubljim raspravama ta druženja su došla do izražaja pošto ljudi sa foruma počinju predefinirati svoja mišljenja na konto toga što se ista možda neće svidjeti nekoj zgodnoj pici sa foruma na koju su oni bacili oko ili pak nekom drugome... Very Happy Heh

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 18.09.2007. 13:30 
Naslov:  

moj djed je bio domobran. dakle, nije bio ustasa, nego u redovnoj vojsci. a razlika je ogromno i to vjerujem nikad nije ni u jednoj knjizi jugoslavije pisalo.
on nije imao televizor, radio, knjigu ili novine. bio je sumski radnik i jednoga dana su ga odveli. on nije znao za planove raseljavanja, protjerivanja, i njemu je jedino znanje bilo sto je on znao da se bori protiv diktature beogradskog monarha, protiv crvene posasti s istoka, da se bori za hrvatsku.
na kraju rata 29. svibnja 1945. ubio ga mladi komunisticki podmladak u jednoj stali, zajedno s jos 23 ljudi, da bi se dokazali svojim starjesinama. tko bolje ubije ustasu, dobi bolju fotelju.

jedan je moj djed bio u domobranima, drugi u partizanima. pa šta onda, to je bio njihov život, kakve ja veze imam s time?

jedino ti imaš žuti, jer si jedino ti stavljala nacističke simbole na forum. a nije ti puno bolji ni taj u avataru.

legica_os

Post Postano: 18.09.2007. 13:39 
Naslov:  

jedan je moj djed bio u domobranima, drugi u partizanima. pa šta onda, to je bio njihov život, kakve ja veze imam s time?

jedino ti imaš žuti, jer si jedino ti stavljala nacističke simbole na forum. a nije ti puno bolji ni taj u avataru.

znači za ustaško U se dobije žuti... a za "zatucana budalo"?

DonQuijote

Post Postano: 18.09.2007. 13:44 
Naslov:  

pažljivije čitaj, nigdje te nisam izravno uvrijedio.

legica_os

Post Postano: 18.09.2007. 13:51 
Naslov:  

i jos bih nesto rekla vezano za offtopic 66...
nisam ustasa i nemam veze s progonima nehrvata, rasnim zakonima i rimskim ugovorima. ali isto tako mislim da imam pravo posjecivati skupove koje ja zelim jer je jos od kraja jugoslavije zajamcena sloboda javnog okupljanja. ako npr. netko nosi majicu che guevare, koji je bio prasumski bandit - ja ga ne smatram komunistom, revolucionarom i banditom. a petokrake je danas previse, za to se pjenite...

osoba koja iznese hrpu ovakvih gluposti je jamačno jedna neinformirana i zatucana budala. čast izuzecima, ukoliko ih ima...

Onda sam ja luda jer se meni samo pričinjava da je ovdje moj komentar kvotan??!!!

DonQuijote

Post Postano: 18.09.2007. 14:42 
Naslov:  

čudno kako se nisi našla u onim mogućim izuzecima koje sam također spomenuo.

Gala_pia
Ukupno postova: 138
Post Postano: 18.09.2007. 14:49 
Naslov:  

ne odustaje ona

legica_os

Post Postano: 18.09.2007. 15:01 
Naslov:  

čudno kako se nisi našla u onim mogućim izuzecima koje sam također spomenuo.

Znam ja na što si ti mislio.nije prvi puta dan se mi raspravljamo oko ove teme....
Gala_pia je napisao/la: ›
ne odustaje ona

zašto bi odustala?!najlakše je odustati...a ja to neću...

DonQuijote

Post Postano: 18.09.2007. 15:35 
Naslov:  

vidi, mene uopće nije briga za tebe. ja tebe nemam namjeru vrijeđati, dok god ti ne ističeš nacističke simbole, parole, riječi pjesama i slično, koji su, osim što bi trebali vrijeđati svakog čovjeka, i zakonom zabranjeni. šta ti radiš u svoja 4 zida ili u društvu sebi sličnih me se uopće ne tiče, sve dok to ne dira i mene. eto, ja te nemam namjeru više pokušavati obrazovati i prosvijetliti, službeno odustajem.

legica_os

Post Postano: 18.09.2007. 15:48 
Naslov:  

vidi, mene uopće nije briga za tebe. ja tebe nemam namjeru vrijeđati, dok god ti ne ističeš nacističke simbole, parole, riječi pjesama i slično, koji su, osim što bi trebali vrijeđati svakog čovjeka, i zakonom zabranjeni. šta ti radiš u svoja 4 zida ili u društvu sebi sličnih me se uopće ne tiče, sve dok to ne dira i mene. eto, ja te nemam namjeru više pokušavati obrazovati i prosvijetliti, službeno odustajem.

Ti mene ne moraš obrazovati...ni prosvijetliti...dovoljno sam načitana da bi se mogla braniti.ja tebe nisam imala namjeru vrijeđati,nisam to ni pokušavala.stoga,nemam ti više što reći.svoje sam sve rekla.

ruana
Ukupno postova: 1374
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 18.09.2007. 16:26 
Naslov:  

no comment na cijeli offtopic

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.09.2007. 9:20 
Naslov:  

Što se mene tiče - žuti je prelagana kazna. Ista stvar kao i kukasti križ, a meni još bolnija za vidjeti među narodom ovdje.
Pogotovo zato što ti je djeda bio u domobranstvu trebala bi prezirati taj simbol, upravo su zbog tog simbola domobrani poistovjećivani s ustašama. Mislim, najjača mi je spika 'moj je djeda bio odveden, on je bio kuhar', a po sobi poglavnikove slike, sigue-sigue bodeži i tko zna što još...

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan

Skoči u forum: