Autor |
Poruka |
bosonoga76
Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
saba je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja sam kod josipe a starci su mi kod jasenke heheh i susjedi su mi isto kod njih dvije...
sad sam bas nedavno vadio zub i sve kul stari mi stavljo protezu i sve kul isto ono svaka cast njima.
moja preporuka ...
|
imas 19 godina, a izvadjen ti je zub...bas i nije neka preporuka. a za protezu sam pogotovo premlada. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Eh, svako svoga konja hvali i svakome je njegov zubar najbolji.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Ispada da nema lošeg zubara, i da je odlazak zubaru pravi užitak. Jel možda imaju tamo i nešto za pod jaja bacit? |
|
|
|
|
|
Loona
|
Blofeld je napisao/la: ›
Ispada da nema lošeg zubara, i da je odlazak zubaru pravi užitak. Jel možda imaju tamo i nešto za pod jaja bacit?
|
Kod mog zubara je sestra zgodna, pa ti vidi.. |
|
|
|
|
Kostur
Ukupno postova: 97 Lokacija: Osijek grad na Dravi Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
Dr Goran Zobundžija, u Reisnerovoj ulici, blizu Dalia...Nema ljubaznijeg i stručnijeg zubara...
|
Prpić i on dijele poslovni prostor |
|
|
|
|
|
bosonoga76
|
imam nesto novo!
troumim se izmedju PRPIC, HARING i J. MADJAR
opet pomooooooooooc!
koliko imaju godina? da se ne prebacim pa da ode u mirovinu. to mi se desilo s ginekologom. (a i otprilike cu znati koliko imaju iskustva.)
glasanje! |
Zadnja promjena: bosonoga76; 26.09.2007. 9:11; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Evil Poodingh
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
E idi kod Prpića, dobar je i kvlaitetan zubar, jako nježan sve ti objasni što radi iiiiiiiiiiiii jaaaaako je zgodan i lijep. Crna kosa, visok,,,,,odmah manje boli... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
bosonoga76
|
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E idi kod Prpića, dobar je i kvlaitetan zubar, jako nježan sve ti objasni što radi iiiiiiiiiiiii jaaaaako je zgodan i lijep. Crna kosa, visok,,,,,odmah manje boli...
|
hahaa ali ja ne trazim sevca, iako bi bilo dobro imati bogatog zubara za sponzora.
i ne bojim se zubara i boli. bitno da mu nije slogan - cupaj!, nego - spasavaj!
p.s. i jel bila koja s tim zgoooodnim, sarmantnim, savrsenim prpicem? |
|
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
bosonoga76 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
E idi kod Prpića, dobar je i kvlaitetan zubar, jako nježan sve ti objasni što radi iiiiiiiiiiiii jaaaaako je zgodan i lijep. Crna kosa, visok,,,,,odmah manje boli...
|
hahaa ali ja ne trazim sevca, iako bi bilo dobro imati bogatog zubara za sponzora.
i ne bojim se zubara i boli. bitno da mu nije slogan - cupaj!, nego - spasavaj!
p.s. i jel bila koja s tim zgoooodnim, sarmantnim, savrsenim prpicem?
|
Ne koliko znam, jer mu je i žena zgodna, savršena i prekrasna,,,, |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ni za živu glavu god vesne pollak-haring u domu zdravlja!!! zbog luđakinje imam između 2 zuba razmak kojeg tamo prije nije bilo, a da ne spominjem koliko puta mi je jezik porezala! |
|
|
|
|
|
Loona
|
CatCloe je napisao/la: ›
ni za živu glavu god vesne pollak-haring u domu zdravlja!!! zbog luđakinje imam između 2 zuba razmak kojeg tamo prije nije bilo, a da ne spominjem koliko puta mi je jezik porezala!
|
ona je užas, da, al nije više u domu zdravlja nego s mužem ima ordinaciju na Vukovarskoj preko puta atrija..
Ja idem kod muža njenog dr. Haringa i on je super, kako rekoh već, a najsmješnije mi je kad dođem tamo, i budući da imaju istu čekaonicu, njezina sestra izađe van i pita da li je netko za doktoricu, a nas 10 u čekaoni odmahuje glavom i svi čekamo kod doktora.. |
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la: ›
Ja idem kod muža njenog dr. Haringa i on je super, kako rekoh već, a najsmješnije mi je kad dođem tamo, i budući da imaju istu čekaonicu, njezina sestra izađe van i pita da li je netko za doktoricu, a nas 10 u čekaoni odmahuje glavom i svi čekamo kod doktora..
|
|
|
|
|
|
|
|
|