Autor |
Poruka |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Ma zeza je u pitanju: kad me ide... Sretan Božić, teta Gemi |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
"zeza"?!!!
pa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Alana Bates
|
Ako ti ne prostačiš javno, ja pogotovo ne smijem: radije zeza nego zaje...ija Osim toga, možda mi se svidi riječ- nije kao šljašti, al nije ni loša. |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
al...pa daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!!!
a dobro...samo me iritira podrijetlo, pa eto...soviiii |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
|
|
|
iawgoM
Ukupno postova: 222 Lokacija: The Restaurant at the End of the Universe Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
P.S. E da, umalo zaboravih... posebno me zivcira ta blaganska atmosfera, pseudouljudnost tih par dana u godini i slicno. Svi su odjednom divni i krasni... e, to je ono sto ne kontam... koji kurac nisu takvi cijele godine... ili namcorasti cijene godine - kao ja
|
ajde u necemu se ponekad i slazemo... |
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@Alana, Nekidan sam negdje u nekim novinama ili sl. procitao rijec sljasti... ja sam ju cuo prvi put prije par mjeseci, ali je cudo kako se brzo siri... ocito valja
@Mogwai, ma, mi se se sigurno vise slazemo nego bi ti to mozda zelio priznati... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
idila
Ukupno postova: 48 Lokacija: sedmo nebo Spol: Žensko
|
Inače volim Božić-sve osvjetljeno i lijepo,fina papica,svi veseli,olakšanje kad se ispovjedim,pokloni,darivanje,a ipak me uhvatilo ove godine i blagdanska depresija-samo se nečeg sjećam,jedem,spavam i gledam filmove...jel kog još hvata tzv. blagdanska depresija??!!! |
|
|
|
|
|
D
Ukupno postova: 328 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
@gemi,divna mi je osobina ljudi kada znaju uživati u malim stvarima i ti si definitivno jedna od njih.
Gemi je napisao/la: ›
...ma nek je to i jednom godišnje, ali barem jes
|
I totally agree |
|
_________________ "...sav sam k'o ona staklena stvar u kojoj veje kada je pomeriš..." |
|
|
|
Alana Bates
|
Puca blgdanska depresija, kako ne... Ma čovjek počne (ta je depresija sukladna rođendanskoj depresiji!) svoditi račune- kao šta je ove godine napravio, di je bio, šta je radio... a kako su ljudi po svojoj prirodi nezadovoljna bića (većina ljudi!), tako im se uvijek čini da su učinili manje nego što su mogli. I onda se deprimiraju kako stare itd. Bar je sa mnom tako.
Još jedna super blagdanska fora koja me strašno živcira, btw: klopa (ostavite vi sebi bulimiju, anoreksiju i ostale poremećaje u prehrani, ja u hrani u- ži- vam!). Cijeli badnjak (pardon, Badnjak) postim, nabrijavam se na onu francusku salatu i sve ostale divne stvari (franc. salata je simbol blagdana kod mene, zato ju spominjem!), a onda, kad konačno dođe Božić- uopće mi se ne jede! |
|
|
|
|
|
ozana
|
Alana, sljedećeg Božića zovem te k meni na francusku salatu. Ne samo da uživam u klopi, uživam i u kuhanju, pa sam za blagdane dežurna. |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Alana Bates
|
Ih, ne sekiraj se, da me nisi pozvala, pozvala bih se ja sama (ovo s kiddin' napomenom!) |
|
|
|
|
|
ozana
|
Alana Bates je napisao/la: ›
Ih, ne sekiraj se, da me nisi pozvala, pozvala bih se ja sama (ovo s kiddin' napomenom!)
|
Dogovorito |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
|
|