Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
imam pitanje za one koji se kuže u biljke. inače mi svo cvijeće u stanu super uspijeva, a imam ga stvarno puno, ali taj fikus se siroče muči od kad sam ga dobila (prije par tjedana). čitala sam na netu da mu treba vlažnosti i ne direktno sunce, ali šta god da radim s njim, gubi jako puno listova svaki dan. siroče, sav se prorijedio...
to je ono drvce kao bonsai, zna li netko nešto o tome?? |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
imam ga i ja,od trećeg mj.al' nije ni mrdnuo što se tiče rasta,listića otpadne svaki dan pet,šest komada iako ga zaljevam umjereno,i nije direkt izložen suncu.valjda bi ga trebalo presaditi,prihraniti il' što već... |
|
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
imam ga i ja,od trećeg mj.al' nije ni mrdnuo što se tiče rasta,listića otpadne svaki dan pet,šest komada iako ga zaljevam umjereno,i nije direkt izložen suncu.valjda bi ga trebalo presaditi,prihraniti il' što već...
|
Ja evo idem odmah svog zaliti |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
marrai
|
|
Zadnja promjena: marrai; 19.09.2007. 20:11; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
mi imali pa "oćelavio".
kasnije nam rekli da je to samo za jednokratnu upotrebu. bačen novac i iznevjerena očekivanja |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
marrai
|
|
|
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
našla sam odličnu stranicu na kojoj se može pročitati sve o bonsaiu u detalje:
http://www.bonsai4me.com/
|
Uh, super! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
MF
Ukupno postova: 120 Spol: Žensko
|
moram se i ja zahvaliti za link. Također sam dobila prije mjesec dana istu biljku, a sada su joj grane gole.
čula sam od drugih vlasnika kojima uspjeva da se tek navikava na prostor u koji je stavljena i da ne voli da je se puno premješta. |
|
_________________ "KAD ČOVJEK NE ZNA ŠTO ŽELI NA KRAJU DOBIJE MNOGO ONOGA ŠTO NE ŽELI" |
|
|
|
|
ja sam napokon uspjela zaustaviti opadanje lišća. stavila sam ga u kupaonu na prozor, tako da ima svjetla, ali bez direktnog sunca i vlažni zrak. još ga i špricam svako jutro, tako da će se sad valjda polako počet oporavljat.. koliko sam pročitala na stranici, vlažnost je ključna i zemlja se nikad ne smije isušiti do kraja.. |
|
|
|
|
|
|
|