Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
ček ,jel se raspravlja o kamenčićima ili crncima?
Obožavam drago kamenje, poludrago, plemenite metale,,,,i ne mogu reći da će ova slika to promijeniti..,. |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Obožavam drago kamenje, poludrago, plemenite metale,,,,i ne mogu reći da će ova slika to promijeniti..,.
|
Ja kažem da se svi ti materijali trebaju upotrijebiti u konkretnije svrhe (zlato je odličan vodič struje) a ne za glupo prstenje i ogrlice. U kokošinjcu od par milijardi kokošaka ionako se nećeš proslaviti s par lijepih perca... |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Ja kažem da se svi ti materijali trebaju upotrijebiti u konkretnije svrhe (zlato je odličan vodič struje) a ne za glupo prstenje i ogrlice. U kokošinjcu od par milijardi kokošaka ionako se nećeš proslaviti s par lijepih perca...
|
pametno! slažem se u potpunosti! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Obožavam drago kamenje, poludrago, plemenite metale,,,,i ne mogu reći da će ova slika to promijeniti..,.
|
Ja kažem da se svi ti materijali trebaju upotrijebiti u konkretnije svrhe (zlato je odličan vodič struje) a ne za glupo prstenje i ogrlice. U kokošinjcu od par milijardi kokošaka ionako se nećeš proslaviti s par lijepih perca...
|
Ah gle srećo...ak ti imaš toliko para vodi si struju sa zlatnim žicama,,,,reži pršut oštricom od dijamanata ili što već,,,,nitko ti ne brani,,,, |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
fairy je napisao/la: ›
Ah gle srećo...ak ti imaš toliko para vodi si struju sa zlatnim žicama,,,,reži pršut oštricom od dijamanata ili što već,,,,nitko ti ne brani,,,,
|
Hehe, imam zlatne konektore na zvučnoj i RAM modulima. Pinovi na procesoru - pozlata. Pametnome dosta.
Molim te, ne govori mi 'srećo', zvučiš kao da već jesi u menopauzi... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|