Autor |
Poruka |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
pop-ap-teta je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma wendy u pravu si i slazem se stobom, demokracija je pa moze svatko laprdati sto zeli a s obzirom na tvoje godine i avatar, ne mogu se ljutiti na tebe dapace.....
|
Ne razumijem, kakve veze s tim imaju moje godine i avatar? To što sam mlada i lijepa ne znači da moje mišljenje nije relevantno za temu poput ove |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
pa naravno da je mladost lijepa, to je sigurno ))) ne vidim zasto to kazes, jer nisam rekla da si ruzna, niti sam to mislila hahhahahah
kako su mlade zene lijepe, tako su starije dame poput vina, kazu kad se jednom navuces, tesko se odvikvas svaka dob ima svoju prednost, ti si mlada i lijepa, ja sam malo starija, iskusna i sexy teta i to ti je to....zivot zene koje god |
|
|
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
pufffffffffffffff zaboravi da je ovo neki forum o sasvim necem drugom, ali eto leteca wendy me povukla.....za jezik |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
pop-ap-teta je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa naravno da je mladost lijepa, to je sigurno ))) ne vidim zasto to kazes, jer nisam rekla da si ruzna, niti sam to mislila hahhahahah
kako su mlade zene lijepe, tako su starije dame poput vina, kazu kad se jednom navuces, tesko se odvikvas svaka dob ima svoju prednost, ti si mlada i lijepa, ja sam malo starija, iskusna i sexy teta i to ti je to....zivot zene koje god
|
Eto, braniš se, a nisam te napala. Nisam imala namjeru reći da ti nisi mlada i lijepa (niti znam kako izgledaš niti znam koliko imaš godina), nego se to odnosilo na tvoj komentar za moje godine i na - avatar. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
pop-ap-teta je napisao/la: ›
morgan pa nija nisam nista od ovoga dozivjela osobno. sam pojam "nivoa", da netko uopce se ovako izrazave, meni je u najmanju ruku odvratan.
|
iskreno, malo me iznenadilo da ti je bazookin nivo odvratan. nakon čitanja svega i svačega što čjudi ovdje napišu on je još i sjajan.shvati svaki njegov post pisan s ironijom i dobit ćeš pravu sliku.
on je jedan inače jako drag i srdačan momak,otvoren, sa čvrstim stavom i nekad se ljudima ne dopada.
ne nekad....često....
glede teme,mislim da su se djeca samo malo poigrala sa živcima ljubitelja životinja te uzvitlala učmalu forumsku zajednicu.
svašta se može izkonstruirati iz jedne fotografije i svakakve joj se konotacije mogu dodati |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
NAS2
Ukupno postova: 77 Lokacija: NIJR BAJ Spol: Nebitno
|
pustimo mace na rešo, brejn na tudej i opasne likove na bodljikavu žicu, nek se ubodu majku im, stvarno treba dugi niz godina da se i blesavi opamete!! opet će me bacit u off topic i to me jako sekira!! kako me neki mudraci ne mogu shvatiti.., u biti htio sam slobodno reči da držim stranu macama, kucama i ostalim životinjama. a onim sivonjima što ih ugnjetavaju; (treba li;citiram!!) ČEKAJTE DOK NARASTETE!!! |
|
_________________ sutra ću |
|
|
|
Marinoš
Ukupno postova: 296 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
NAS2 je napisao/la: ›
pustimo mace na rešo, brejn na tudej i opasne likove na bodljikavu žicu, nek se ubodu majku im, stvarno treba dugi niz godina da se i blesavi opamete!! opet će me bacit u off topic i to me jako sekira!! kako me neki mudraci ne mogu shvatiti.., u biti htio sam slobodno reči da držim stranu macama, kucama i ostalim životinjama. a onim sivonjima što ih ugnjetavaju; (treba li;citiram!!) ČEKAJTE DOK NARASTETE!!!
|
|
|
_________________ Što možeš danas,ne ostavi za sutra! |
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pop-ap-teta je napisao/la: ›
pufffffffffffffff zaboravi da je ovo neki forum o sasvim necem drugom, ali eto leteca wendy me povukla.....za jezik
|
Nije puff, već PowerPuff, ak ćemo baš sitničariti. Kontekst u koji si me zgurala je pobrkao koncepciju mojeg nick-a i obezvrijedio ga. Stoga, Za tebe PowerPuff molit ću. Starija sexy teto nebitnog spola
A što mislim o topicu?
Paaa...mislim da se pop-ap-teta uvaljuje wendy. |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|
|
|
zbunjena
Ukupno postova: 61 Lokacija: OSIJEK Spol: Žensko
|
eeeee ja bi takve majmune u dozivotni i tamo ih mucila kak su oni tu macu .... |
|
|
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ma nema se što puno tu reči...bolesno. |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|