Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
sweet je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ma recite vi što god hoćete..ja sam svoje mišljenje rekla i neću se s nikim raspravljat ovdje..
|
...hm, ti od usta praviš guzicu????...ovo si izrekla nekoliko postova prije..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
magi pa što ne reče da si to ti! i kako je u italiji? jesi se čula s majkl džeksonom skoro? |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
magi pa što ne reče da si to ti! i kako je u italiji? jesi se čula s majkl džeksonom skoro?
|
...odličan...eo kikoshi... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
OSTV
Ukupno postova: 2664 Spol: Nebitno
|
|
|
|
KaYa
Ukupno postova: 5 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Nemozes vjerovat!
Covjek bi pomislio da cemo u 21. stoljecu hodat u svemirskim skafanderima, a uletili smo u opanke...
Gle draga, koliko god se ti trudila svjetu prikazat koliko je to sve divno, ti si za mene skupa sa ostalom populacijom s kojom dijelis toliko odusevljenje, dno dna...
"Dijete s perijerije koje je doslo da plese u disko!"
Osobno krecem sa peticijom za zabranu odrzavanja takvih debiliteta na javnim povrsinama.
Pa jeste li vi pogledali taj video sa OSTVa?
Pola tih ljudi sa bine i u back stage su intelektualno osakaceni...
Sladja, Jajan? pa jesu to idoli danasnjim klincima?
Ak je tak da zdimim odavdje dok je vrijeme. |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
kad čovjek vidi obrazovno stanje nacije, tko nam je na vlasti i kakve stvari se događaju u državi ne bi se začudio da sljedeće godine napune stadion |
|
|
|
KaYa
Ukupno postova: 5 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Gle DRAGA... Jel ti mene možda znaš osobno? Jesi li me ikada vidjela da možeš zaključiti kako sam ja "dno dna"? Ovim postom srećo sebe sprdaš , a ne mene... Šta ti stvarno misliš da si neki intelektualac samom činjenicom da ne slušaš cajke? I što tu pljuješ po njima sa ostalom ekipom hahahah.... Debilitet (kako ti to nazivaš) je tvoj post i njemu slični .. ma samo pljujte, pametniji popušta |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
nitko tebe ne ismijava...
sprdas potjece sa te iste periferije o kojoj ti govorim;)
ne, ne poznam te. nebih te ni htio upoznati jer sam misljenja da si bas i nemamo nekih zajednickih zivotnih tocaka.
ja te volim, ja te obozavam, ja bih s tobom da se razmnozavam...
hahahaha
jedan od stihova ako se ne varam. i dalje si misljenja da niste intelektualno zakinuti?
enjoy! <3 |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
KaYa je napisao/la: ›
Gle DRAGA... Jel ti mene možda znaš osobno? Jesi li me ikada vidjela da možeš zaključiti kako sam ja "dno dna"? Ovim postom srećo sebe sprdaš , a ne mene... Šta ti stvarno misliš da si neki intelektualac samom činjenicom da ne slušaš cajke? I što tu pljuješ po njima sa ostalom ekipom hahahah.... Debilitet (kako ti to nazivaš) je tvoj post i njemu slični .. ma samo pljujte, pametniji popušta
|
Wow! Uspjela si u 3-4 retka napisati ono što si mogla i u 3-4 riječi.
Zapanjen sam, tim više što si došla na forum bez da si se ikome propisno predstavila i pozdravila starosjedioce. Jel tako ljudima i u kuće ideš, da upadneš bez pozdrava i samo se bahato uguraš u raspravu? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Ma da, šta god kažeš da je bilo lijepo, ja ću se i dalje bahatit i ponašat egocentrično i govorit da su cajkaroši glupi, jad i bijeda, a mi ostali smo svjetski carevi. |
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
exHOP3on je napisao/la: ›
..... a mi ostali smo svjetski carevi.
|
kako bi rekao rambo....Mega svjetski carevi.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Sega-mega, sega-mega, sega-mega, sega-mega... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Frost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sega-mega, sega-mega, sega-mega, sega-mega...
|
Evo ima 3-4 godine otkako je u moje selo svaka baba nabavila kompujter
povezali se svi na internet
kupili sega mega drajv
babe u obliku muskog, đedovi u obliku zenskog polnog organa
stave ga preko katode i anode
digitalno-analognim konvektorom
svako vecer oni se zabavljaju |
|
|
|
|