Autor |
Poruka |
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
Ha jel to znači i da ti žena ne smije pružati niti jednu uslugu ako nije registrirana za obavljanje iste na trgovačkom sudu? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
kent_slip je napisao/la: ›
sve to ljudi moji spada pod europske zakone....
|
ma j**o onda takvu europu |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Čitam i jednostavno ne vidim u čemu je toliki problem.
Pa jesmo izabrali ovu vlast ili ne?
Jesmo, dakle sada imaju pravo donositi zakone koji im se omile.
Svi bi se nešto žalili.
Evo, bila je prilika ze referendum za NATO. Nije uspjelo.
Sindikalni prosvjed. 40.000 ljudi mi djeluje malo na zemlju od 4 milijuna stanovnika.
Uostalom, u 11 mjesecu su bili parlamentarni izbori.
Da se pola vas koji se žalite ovdje ili na drugim forumima pojavilo na glasačkom mjestu, ne bi se donosili ovi i drugi zakoni koji vam ne odgovaraju.
A što se tiče ovog zakona, ne vidim zbog čega se žalite toliko.
Zaštita obrta i točka. Jel treba stati na kraj korupciji, mitu i radu na crno? Da.
Pa i ovo je jedan korak prema tome. |
|
|
MissTake
|
ja nisam izbarala ovu vlast
ova vlast je nametnuta
a što se tiče prosvjeda
bolej da su napravili dernek uhvatilis e za ruke i igrali kolo oko spomenika jelačiću... mogu cijeli prosvjed okačiti jelačićevom konju o rep... neće biti ništa o toga
samo velika predstava koja je bila za ovčice....
i dalje ćemo biti kemtovi par pojedinaca vođenih željom za moći i novcem
ja se već lagano pripremam da kad pređem tridesetu budem rpestara da me netko primi na posao |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
MissTake
|
svaka čast dečku koji je smislio transparent kao "zbog vas još uvijek živim sa roditeljima"
bemti državu u kojoj je većini jedini način dolaska do stana da utuše babu ili djedu |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
pa ljudi ko je rekao da vi ne smijete slikati okolo, vjenčanja prijatelja i šta ja znam čega... otvorite obrt i slikajte koliko vas volja...
Mogli bi kad kupiš fotoaparat gratis poklanjati obrt...
Znači šta... ako planirate kupovati neki fotoaparat prvo otvorite obrt onda u kupnju fotoaparata...
Još malo pa će se morati otvarati obrt za disanje... |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
ma treba se pocet navikavat na ovakve gluposti..kamo ide ovaj svijet nije nista nemoguce.. |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Svi bi se nešto žalili.
Sindikalni prosvjed. 40.000 ljudi mi djeluje malo na zemlju od 4 milijuna stanovnika.
Da se pola vas koji se žalite ovdje ili na drugim forumima pojavilo na glasačkom mjestu, ne bi se donosili ovi i drugi zakoni koji vam ne odgovaraju.
Zaštita obrta i točka. Jel treba stati na kraj korupciji, mitu i radu na crno? Da.
Pa i ovo je jedan korak prema tome.
|
Sukladno s tvojim postom i kao pokretač ove teme, izašao sam na izbore i time se imam pravo žaliti.
A zaštita obrta..
A šta ako ja želim za sebe fotografije nekog vjenčanja? Osobno volim koncertnu fotografiju i iskoristim svaku priliku za istu. A šta ako netko voli fotografije vjenčanja i želi ih imati u kolekciji kao ja koncertne? To je onda ograničavanje hobija... |
|
|
|
|
|
ante_os
Ukupno postova: 42 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
to je stvarno glupo,dakle ako ja koji imam 14 godina odem npr. bratu na vjenčanje i ulete ti inspektori dat će mi kaznu jer sam pomoćnik profesionalnog fotografa?? |
|
_________________ http://ante-os.blogspot.com/ |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
I ja trebam za koji dan u svatove..a bome ne prođu ni jedni bez da si fotkam par slikica za osobnu uspomenu...
Ništa mi nije jasno..kad onda mi privatne osobe uopće smijemo fotografirati.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol: Nebitno
|
Isis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Svi bi se nešto žalili.
Pa i ovo je jedan korak prema tome.
|
Sukladno s tvojim postom i kao pokretač ove teme, izašao sam na izbore i time se imam pravo žaliti.
A zaštita obrta..
A šta ako ja želim za sebe fotografije nekog vjenčanja? Osobno volim koncertnu fotografiju i iskoristim svaku priliku za istu. A šta ako netko voli fotografije vjenčanja i želi ih imati u kolekciji kao ja koncertne? To je onda ograničavanje hobija...
|
teoretski nebi smio ni koncerte fotkat jer mozes opet radit za nekog za pare stim onda i na crno jer ne prijavljujes drzavi pa si najebo
krenuli su prvo ove na svatovima hvatat jer se tu okrece dobra lova i najveca utaja poreza....
slazem se da je to dobra zastita onih koji zive od toga i placaju porez drzavi.... a i sto je aethur napisao, sami smo birali vlast.... |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Pa prema toj logici, nebi...
Kao što rekoh, nebi ni mogao prijatelja vozit u autu jer nisam registrirani taxist i jer GPPu kradem ljude. |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Ajme kakva boleština. Kradu gdje stignu, ma stvarno... Sam da bi pare pokupili od ljudi.. Pa kakva je to boleština, šta više nećeš smjeti fotić imati u rukama uopće, jer će odmah inspektorat dojuriti.. Šta će ljudi slikat vireći iz grmlja?? Jadno! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Ukupno postova: 70 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jebo im pas mater pokvarenu političku, kaok su mogli donjeti takav zakon!!?!?!?
nema toga boga da meni netko naplati ako slikam nekoga...
zamisli, upadaju ti inspektori u crkvu, prekidaju tvoje vjenčanje i traže razne isprave
pa našutao bi ih van |
|
|
|
|
|
|
|