Autor |
Poruka |
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
da vidio sam to sinoć jebote popizdio sam, samo čekam trenutak kada će nam počet oporezivat zrak koji udišemo, jebemti državu ti jebem, baš si sad kontam jebote oće li lupat kazne tak i ljudima koji fotografiraju po ulici smilje i bosilje, građevine i štatijaznam, sramota, sanaderu ubij se na stadionu pred tisućama ljudi |
|
|
|
|
|
Isis
|
Prijatelj i prijateljica su me pozvali na vjenčanje i pitali me jel bi mogao fotografirati jerbo znaju da se bavim fotografijom i naravno, pristao sam...
A šta da sad kažem ljudima? |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Isis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Prijatelj i prijateljica su me pozvali na vjenčanje i pitali me jel bi mogao fotografirati jerbo znaju da se bavim fotografijom i naravno, pristao sam...
A šta da sad kažem ljudima?
|
jebiga okrivi sanadera ili spristani na fotkanje ali ako će oni platit troškove prekršaja jer će vam gamad uletit sigurno sa spikom "rabarabaraba di je dozvola dozvolu na sunce ili vam uzimamo pare jer nam sanader tako reko" |
|
|
|
|
|
Isis
|
Ja se divim Sanaderu...
Jedini čovjek koji može srati kroz usta i disat u isto vrijeme. |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
a fotkaj i ak ti neko nešta dođe kaži da to radiš kao prijatelj i da nečeš ništa napaltiti i neka oni to potvrde i to je to |
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
jebote led,gledam i nevjerujem,koji su to debili mater im jebem...
Sad znaci nesmijem doc na svatove s kamerom i slikat onak za sebe,dakle fotke za privatno vlasnistvo. pa njih treba ubit,budale mutave.
oce mi i dat kaznu ako slikam s mobitelom? |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ovo je budalaština moguća only in Croatia. Ne znam ima li još gdje ovako nešto. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
....mjesto da naprave nešt pametno i korisno izgleda sam se trude donijeti što gluplji zakon........... |
|
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kad vidite te ljude koji piše te zakone,sve vam je jasno.To je uglavnom fah idiotski šljam od profesora s pravnog fakulteta i slični abortusi. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
đubrad
pa de
što sad svatko tko ima fotić treba dobiti kaznu????
baš sam sad morala kupiti novi fotić...
neka se zabiju u Tvrđu i nabrat će se para
GADOVI !!!!!!!!!!!
najbolji komentar je za kolače.... |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
koko
Ukupno postova: 215 Spol: Muško
|
pa ja ne mogu vjerovat |
|
|
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
ja taman kupio novi fotić...heh...
a jebiga boli me kurac...
šta sad nesmijem ni slikat ova bzvz...
ma svejedno idem po gradu/selu i slikam kolko god oću...
ak me uhvate neka si zabiju taj zakon znate već gdje... |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
|
|
|
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol: Nebitno
|
saba je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a fotkaj i ak ti neko nešta dođe kaži da to radiš kao prijatelj i da nečeš ništa napaltiti i neka oni to potvrde i to je to
|
naglaseno je da neide tako. ni da ti se brat zeni i ti mu oces fotkati za besplatno i da oni dodju dobit ces kaznu. nemozes se izvuci na nikake rodbinske, prijateljske veze. cak i da ti prijatelji koji se vjencavaju unajme "profesionalnog"(koliko su neki ljudi profesionalni dalo bi se diskutirati) fotografa i da ti fotkas tak za sebe sa strane malo nemozes jer ce mislit da si pomocnik doticnom fotografu i opet ces dobiti prijavu...
najgore od svega je sto sad ti ni mama za svatove nemoze napravit jebeni kolac
navodno ce se uvesti zakon koji ce obvezivat sale, koje se iznajmljuju za vjencanje ili neku drugu festu, da one prijavljuju sve(fotografe,konobare, baku koja pece kolace....)
sto se tice fotografa to je mozda cak i ok jer ima puno ljudi koji rade na crno ali jako je jadno sto ti sad nemozes za besplatno nikom nis napravit jer ces dobit prijavu.....
sve to ljudi moji spada pod europske zakone.... |
|
|
|
|
|
|
|