Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječka majica, doprinos dugoročnom projektu brandiranja grada! [Osječka televizija]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.05.2008. 18:34 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Dobre će biti te majice za rad u vrtu ili u garaži. Kasnije ćemo brisati prašinu. Inače, ide ovima gore s tim majicama. Prvo se dijelilo "Osijek kaže da", a sad nekakva turistička majica. Da nema netko od ekipe firmu za uvoz tekstila i tiskarski stroj?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 02.05.2008. 22:00 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la:
Dobre će biti te majice za rad u vrtu ili u garaži. Kasnije ćemo brisati prašinu. Inače, ide ovima gore s tim majicama. Prvo se dijelilo "Osijek kaže da", a sad nekakva turistička majica. Da nema netko od ekipe firmu za uvoz tekstila i tiskarski stroj?

Ja ti mogu samo reći da si ti više u banani nego bilo koji HSP-ovac, ti vidiš neprijatelja svugdje i definitivno imaš problema kojih možda nisi svjestan, ali samo naprijed. Tim svojim negativističkim stavovima i komentarima činiš dobro upravo nama (HSP-u) jer si toliko naporan da će ljudi za nas glasat samo zbog tebe i tvojih baljezgarija. Smile

gaap

Ukupno postova: 2694
Spol: Muško Muško
Post Postano: 03.05.2008. 6:42 
Naslov:  

TataMata je napisao/la:
W.M. Felt je napisao/la:

Ja ti mogu samo reći da si ti više u banani nego bilo koji HSP-ovac, ti vidiš neprijatelja svugdje i definitivno imaš problema kojih možda nisi svjestan, ali samo naprijed. Tim svojim negativističkim stavovima i komentarima činiš dobro upravo nama (HSP-u) jer si toliko naporan da će ljudi za nas glasat samo zbog tebe i tvojih baljezgarija. Smile

Nemaš komentzar na MGM!?

Ukupno postova: 10
Post Postano: 03.05.2008. 10:56 
Naslov:  

Ova panorama osijeka je najprepoznatljivija panorama, upravo zato jer je to pogled iz smjera Copacabane, preko puta Iktus-a, jer je to najljepši pogled na most, katedralu i hotel Osijek. inače, fotografija gore priložena gdje je katedrala nakon hotela Osijek je pogled iz smjera Zoo hotela, i na njemu se ne vidi tako jasno most.
Na stranici DEVIANT ART upišite Osijek i pogledajte tu panoramu.
Hvala na razumljevanju
Drago Stojaković

MissTake

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 03.05.2008. 14:03 
Naslov:  

da skontala sam da je to pogled sa kopike, ali iskreno uvijek se nekako gleda raspore most, hotel osijek, katedrala

but whatever... ovo me podsijeća na jednu sliku Osijeka iz Srednjeg vijeka, koja se nalazila u knijzi iz povijest... uglavnom na mjestu gdje je sad Tvrđavica naslikana je planina... eto radi boljeg efekta

SVI SMO MI VUCO
mikimegacar

Ukupno postova: 24
Spol: Muško Muško
Post Postano: 03.05.2008. 14:42 
Naslov:  

hebo te- neki mladi momci i cure naprave nesto ljepo za svoj grad a vi ih docekate na bajonete...
pa zar vam je krivo sto ima ljudi koji vole i postuju svoj dom?
dajte klincima malo postovanja-meni je strasno drago da to nije napravio nekakav pomodni dizajn studio vec mladost osijeka svojim srcem i voljom... a onima koje je sramota nosit majicu sa motivom osijeka i koji bi da sa tim motivom brisu prasinu- vama je mjesto izvan osijeka...

100ja

Ukupno postova: 10
Post Postano: 03.05.2008. 23:04 
Naslov:  

evo opet ja,
ako želite vidjeti ostale ideje za majicu grada pozivam vas u četvrtak 8.5.2008. da navečer dođete na naš dan škole u Školu za tekstil, dizajn i primijenjene umjetnosti (bivša tekstilna), navečer u 6 ili u 7, još vam javim. najvjerojatnije u 6.
Pozdrav svima i još jednom hvala

Anastazija
Ukupno postova: 689
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 04.05.2008. 8:27 
Naslov:  

Meni se baš sviđa ideja.

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 04.05.2008. 12:53