Autor |
Poruka |
OSTV
Ukupno postova: 2664 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Majicu, koja je danas odabrana u Školi za tekstil, dizajn i primjenjenu umjetnost, trebali bi ubuduće nositi osječki turisti svojim kućama. Riječ je o pobjedničkom uratku, izabranom u nizu ponuđenih motiva i rješenja koja su dali učenici Škole za tekstil, primijenjenu umjetnost i dizajn. Riječ je o radu Drage Stojakovića iz 4b. Drugo mjesto pripalo je Mateju Bosniću, a treće Maji Orlovčić. Uručenje nagrada za najbolje radove bit će upriličeno 8. svibnja na Dan škole, a prvonagrađena majica ići će uskoro i u tisak. Majica s vizurom grada, učenički je doprinos dugoročnom projektu brandiranju Osijeka.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l3ttvLXrVLA[/youtube]
Više informacija; Osječka televizija
![](http://cdn-vps.osijek031.com/slike/novosti_2008_02/2008_02_20_osjecka_televizija_memorandum_400.png) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Bravo Drago! ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
![](images/spacer.gif) |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Miss K
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Ah, jednostavan dizajn je često i najupečatljiviji. Sviđa mi se.
Možda je fotografija gledana u ogledalu? ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
_________________ I'll rise, but I refuse to shine. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
non plus ultra
Ukupno postova: 110 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Možda su ipak trebali nekako ubaciti i pješački most... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
I mi svog Viktora Dragu imamo! ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
non plus ultra
Ukupno postova: 110 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
pa pješački je krajnje lijevo
ovaj kao najmanji vrh
|
Da, ali to znamo ti i ja... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
diva
Ukupno postova: 623 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Ja mislila da je EKG nalaz, ![Idea](images/smiles/icon_idea.gif) ...ne znam kakvu bi dijagnozu na osnovu ovog dizajna dao jedan kardiolog, ![Question](images/smiles/icon_question.gif) ali se nadam da će Srce Grada Osijeka zdravije kucati ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
100ja
Ukupno postova: 10 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
zahvaljujem na potpori, mislim da će majica zaista biti kvalitetan brend našeg grada. Čestitam također drugoplasiranom Mateju, i trećeplasiranoj Maji - BRAVO!
Pozdrav,
Drago Stojaković |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MissTake
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
dragi drago
ajd kako ti katedrala može biti lijevo od hotela osijek
|
recimo ako negledaš odakle ti gledaš! npr. iz smjera bosutskog naselja(primijenjena škola).
malo mašte ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
dragi drago
ajd kako ti katedrala može biti lijevo od hotela osijek
|
recimo ako negledaš odakle ti gledaš! npr. iz smjera bosutskog naselja(primijenjena škola).
malo mašte
|
da, ali ovakvi pojednostavljeni crteži se inače rade od nekog prepoznatljivog pogleda |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MissTake
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
mikimegacar
Ukupno postova: 24 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ja cu kupit odma 3-4 pa na more....napokon jedan prepoznatljiv simbol i super ideja... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|