Autor |
Poruka |
Sekhem
Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ne mogu vjerovati. Kakvi divljaci. Kao da živimo neznamgdje, a ne u civilizaciji 21. stoljeća. |
|
_________________ If it breathes, it will burn. |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
po meni je izravni krivac država jer ovakve stvari tolerira već godinama, guranja auta s rive u more, paljenje auta, uništavanje tramvaja i ostale društvene imovine. uz naravno nekolicinu retardiranih kretena jedini i isključivi krivac je država koja nije u stanju donjeti zakon koji će reći "ako napraviš sranje najebo si"
|
Ma nije samo država, klinci su zaštičeni ko lički medvjedi, tko god da od njih naprav sranje pozove se psiholog i o tome se priča malo u otvorenom, svi se hrabro tapšaju po ramenim i to je to.
U bivšoj Jugi zapali auto, u postaju, du po PIČKI, i nema više paljenja i to je to! |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
sranje,ljudima zapaljen auto al što je-je bilo je zanimljivo gledati iz Valoša kako gori auto na ulici,nisam u OS još vidio tak šta,
a murija i vatrogasci su presmiješni,brzina im je vrlina,trebalo im je punih 15 minuta da se pojave,al glavno da su ih puni parkovi,traže ekipe s frulom dvije,napadaju klince što cugaju, al kad ih zove jedno 5 ljudi s mobitela i govori da gori caddy usred ulice nepojavljuju se |
Zadnja promjena: justice; 05.04.2009. 15:28; ukupno mijenjano 2 put/a. |
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sekhem je napisao/la: ›
Ne mogu vjerovati. Kakvi divljaci. Kao da živimo neznamgdje, a ne u civilizaciji 21. stoljeća.
|
Pa i živimo u civilizaciji 21 stoljeća samo što svijet što stariji to gori, a ne bolji kako smo mi mislili da će biti.
Ovo je 21.stoljeće i nemojmo bježati od stvarnosti.
Što kaže Pervan bitno se ništa nije promjenilo na bolje, osim tehnologije, čovjek je štoviše dapaće postao gluplji nego što je bio. |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Izgleda da ćemo morati organizirati građanske patrole, ako se ovo ponovi....ja se za svoj grad planiram boriti na sve zakonske načine i ne mislim odustati, i prepustiti grad huliganima ma koje vrste i skupine..., a policija neka radi svoje bez maženja prema takvima...to se ne smije tolerirati, ti levati trebaju nahebat za primjer svim ostalima...makar ih namazali katranom i perjem ko Daltone i izbacili iz grada bez prava povratka... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
građanska patrola ? samo malo, da li ja ti i svi državljani ove države plaćamo poreze ? da. da li se iz tih poreza plaća policija ? da. neka izvole kako znaju i umiju regulirati pijanu balavurdiju i kriminalce jer nema teorije da ću prstom maknit osim možda s moba nazvat riju ako vidim da neko pravi sranja (kao što sam već i par puta napravio) ili ako mi netko zapali auto propucat mu koljena glockom ili slomit ista bejzbolkom, u samooobrani naravno. pa nije ovo SAD i grad od 2-4-9 mil stanovnika da mu nije dostatna divizija policije. imamo grad od 100 000 duša (možda) gdje 30 idijota spali aute i porazbija pola grada i šta sad ja trebam u patrolu jer 20 murijaka na benzi na biljskoj cesti pije kavu. no fucking way.
znam da zvuči apsurdno ali to mi ulazi u istu rubriku ko koncerti za teško oboljele i za kojekake aparate. mislim alo. plaćamo poreze, plaćamo zdravstveno, plaćamo ovo i ono oporezivani smo do jaja i onda dođe jadranka kosor i kaže ajmo sad humanitarni koncert za novi uređaj za kbc rebro. jebite se kupite ga iz proračuna ko vas jebe. podržavam u svakom slučaju humanitarke za obitelji ili pojedince koji stvarno nemaju i potrebna im je pomoć al tamo gdje već tiplamo svi, još da nas jebu u zdrav mozak. nemam nedam. |
|
|
|
|
|
balkanac86 Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Izgleda da ćemo morati organizirati građanske patrole, ako se ovo ponovi....ja se za svoj grad planiram boriti na sve zakonske načine i ne mislim odustati, i prepustiti grad huliganima ma koje vrste i skupine..., a policija neka radi svoje bez maženja prema takvima...to se ne smije tolerirati, ti levati trebaju nahebat za primjer svim ostalima...makar ih namazali katranom i perjem ko Daltone i izbacili iz grada bez prava povratka...
|
pridruzujem se! |
|
|
|
|
|
Zivi Ukupno postova: 63 Spol: Nebitno
|
moguce je i to da je to bila kohorta koja je jucer slavila godišnjicu!? da su se malo zanjeli sa "proslavom" |
|
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
ma kakve crne građanske patrole??? sam mi još fali i da me jebu (s oproštenjem) u zdrav mozak još neki napaljeni tipovi što žele biti drotovi,
to što murija neradi svoj posao neznači da nam trebaju i građanske patrole,
nevjerojatno da sam tokom noćašnje zajebaje vidio barem 20-ak patrola što u autima,kombijima,škepje,al kad je gorilo nigdje ih nije bilo,dobro pojavili su se poslije 15 min al to je stvarno žalosno tako blizu policijske stanice |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
hihmih Ukupno postova: 225 Spol: Nebitno
|
građanska patrola je već oformljena,noćas ste vidjeli |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Zivi je napisao/la: ›
moguce je i to da je to bila kohorta koja je jucer slavila godišnjicu!? da su se malo zanjeli sa "proslavom"
|
Nemoj. Srat.
Ozbiljno?! |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne mislim da murja ne radi svoj posao ... oni i kad nekoga uhvate, taj je za 2 sata vani.
pravosudje maloljetnike u pravilu oslobadja ... a oni stariji skupljaju kaznene prijave.
Znam da i policajci gube smisao svog posla, jer im se ta gamad smije u lice. Ne smije mu ni pljusku opaliti jer ce ostati bez posla ... a zna da ce ga sutra vidjeti vani na ulici. |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Ma uopće nije bitno jer se slažeš i boli me dupe, al Osijek će biti grad u kojem se neće događat takve pizdarije, a onaj ko ih misli pravit nek dobro razmisli prije nego tako šta ubuduće pokuša, i hebe mi se za psihologe i tetošenje takvih debila...ako policija treba pomoć kao i u nekim drugim gradovima u svijetu onda je i to jedan od modela. Pa nek roditelji malo vide s čim se klinci bave i što rade...ovo je prevršilo svaku mjeru i bog.....i traži najoštriju moguću reakciju... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
ne mislim da murja ne radi svoj posao ... oni i kad nekoga uhvate, taj je za 2 sata vani.
pravosudje maloljetnike u pravilu oslobadja ... a oni stariji skupljaju kaznene prijave.
Znam da i policajci gube smisao svog posla, jer im se ta gamad smije u lice. Ne smije mu ni pljusku opaliti jer ce ostati bez posla ... a zna da ce ga sutra vidjeti vani na ulici.
|
Da, pretrgaju se da uvate maloljetnike koji izlaze u west i bivaju cool i taki kriminalci im odma iduči dan izađu van. To je zaista strašno i neznam kako smognu snage dase svaki dan pojave na poslu.
A ove sitne ribe što uništavaju grad, osakaćuju ljude... pfft jebeš to. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
pootzko
Ukupno postova: 155 Spol: Nebitno
|
zanimljivo je da je kohorta na natječaju od grada dobila nekih 11-12k kn. cijelo vrijeme sam se pitao šta će im? eto odgovora - palice i benzin. |
|
_________________ ...I put on my robe and a wizard hat... |
|
|
|
|
|