Autor |
Poruka |
Stipe2 Ukupno postova: 51 Spol:  Muško
|
Postano: 04.08.2009. 20:13
Naslov:
|
 |
Koliko ce kostati jedan bicikl? Kao klupe na trgu? Malo treba oprati novaca! Bolje da se novac preusmijeri na subvencioniranje cijene kruha i mlijeka, pa da se hvalimo kako imamo najjeftiniji kruh u Hrvatskoj.  |
Zadnja promjena: Stipe2; 04.08.2009. 20:20; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
bavaria Ukupno postova: 262 Spol:  Nebitno
|
Postano: 04.08.2009. 20:15
Naslov:
|
 |
besplatni bicikli s čipom kojeg će izraditi: ????
tko pisne, govno stisne ...
 |
|
|
|
|
 |
ciao_bao!
Ukupno postova: 135 Spol:  Žensko
|
Postano: 04.08.2009. 22:30
Naslov:
|
 |
ma tooooooooo,...super!!!!!! |
|
_________________ veni, vidi, i zamalo odustadoh... |
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Postano: 05.08.2009. 0:26
Naslov:
|
 |
savršen projekt za pijane idiote subotama...
i nažalost moram se složiti sa time...
ovaj projekt je SAVRŠEN ali će trajati tjedan dana gdje će nakon tog perioda bickili biti uništeni,ukradeni,bačeni,nestali i sve slične stvari... na veliku žalost...ljudski mozak još nije odrastao za ovaj projekt :\ šteta....
ako su pokidali klupe,kante,plakate,i ostale manje i nevažne stvari pa šta im je onda i jedan bicikl...
jbg prihvatite..nije grad selo...za jedno selo su potrebne seljačine da ga naprave selom :\ |
|
 |
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Postano: 05.08.2009. 0:55
Naslov:
|
 |
|
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
 |
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Postano: 05.08.2009. 1:06
Naslov:
|
 |
Zapravo stvaranje i širenje mreže biciklističkih staza možemo zahvaliti Đapiću, a još uvijek ima onih koji to "ne vide" i naravno onih koji to STVARNO NE VIDE i dalje voze svoje bicikle po cesti.
Šta ćeš, navikli ljudi da ih se zanemaruje, a napredak im je previše. |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
Postano: 05.08.2009. 9:05
Naslov:
|
 |
...ja bi jedan mauntin bajk |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol:  Nebitno
|
Postano: 05.08.2009. 11:00
Naslov:
|
 |
da, ideja da budu besplatni je malo blesava, uvijek ce se naci netko tko ga nece vratiti.
ali, postoji u becu (no di smo mi od beca) milijun punktova po gradu sa biciklima, a koriste se na foru da se registriras pomocu kreditne kartice na nekakvom automatu tipa ovi nasi za placanje parkinga, i svaki puta kada zelis uzeti bicikl ubacis karticu kao u bankomat, utipkas koliko sati zelis imati bajs (nakon isteka tog vremena uzmu ti novce sa racuna), dobijes nekakvu sifru i tako ga otkljucas i uzmes sa tog punkta. znaci, negdje ostane registracija da je bas ta i ta osoba uzela taj i taj bicikl, pa nema sanase da ga ne vratis, jer ti svaki sat dodatno skida sa racuna. a fora je idealna jer ako vratis bicikl za manje od sat vremena, ne platis nista. i tako mozes cijeli dan zapravo svakih manje od sat vremena vratit bicikl na neki od punktova i uzet novi, i vozit se bespla cijeli dan. ali, u slucaju da ga ne vratis fino ti skidaju sat po sat sa racuna pa ti vidi os ga unistit il ne vratit. mislim da je kod njih jedan sat 1 euro, ili tako nesto
eto, da se i kod nas tako nesto napravi ne bi mogla bas svaka budala uzet taj bicikl i unistit ga! |
|
|
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Postano: 05.08.2009. 14:20
Naslov:
|
 |
|
|
 |
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Postano: 05.08.2009. 14:26
Naslov:
|
 |
a mozda bi se mogli malo i civilizirati..
zasto bi netko ukrao bicikl ako ga moze u svakom trenutku voziti potpuno besplatno?
u Amsterdamu je to rijeseno tako da se u automat da bi se mogao otkljucati neki bicikl ubacio ne znam recimo euro, ili par eura..a koje automat izbaci nazad onog trenutka kad vratite bicikl..kao zalog se ostavi..i ti gradski bicikli obicno budu posebno dizajnirani tako da su u svakom trenutku prepoznatljivi ako ih se ukrade..
kako god..ovo je sasvim dobra ideja..
ovi dosadasnji bicikli gradski sto su bili, mislim, mogu se podici od 8-12 h na srednjici..sto je bezveze, a sto ako ti treba poslije podne..ili ako zivis 5 km od srednjike..
tako da pozdravljam ovu inicijativu..
ja cu se sigurno voziti tim bajsevima.. |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
 |
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol:  Nebitno
|
Postano: 05.08.2009. 15:28
Naslov:
|
 |
pa sad... sumnjam da se nekom bas da nosit fleksericu po gradu da bi maznio gradski bickil. tak moze otic i ukrast onaj najblizi u susjedstvu, cemu trazit punkt sa gradskim biciklima. uostalom, sto kaze padobranac, ti bicikli su obicno posebno dizajnirani i prepoznatljivi pa bi netko sigurno primjetio da mu susjed svaki dan sprema u garazu gradski bicikl. |
|
|
|
|
 |
errrr Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
Postano: 05.08.2009. 17:29
Naslov:
|
 |
Treba bicikliste prvo naučiti pravilnoj upotrijebi istih i poštivanju prometnih pravila jer je ovo više postalo neizdrživo. Iako su izgrađene biciklističke staze, bicikala imaš na svakom koraku i postali su sasvim ravnopravni pješacima na nogostupima. Ajde, ne bi to bio problem da se voze polakše i oprezno, već jure kao da su sami na nogostupu i ne misle da iz ulaza neke zgrade na ulicu može istrčati kakvo dijete. Najgore je što su drugovi organi na ove pojave potpuno indiferentni i kada sam to naspomenuo kvartovskom "Bobiju" odgovor je bio slijeganje ramenima pa čak i pokušaj opravdavanja takvog ponašanja. U stilu kao da vi kao mladi nikad niste vozili nogostupom; pa naravno da jesam ali sve dok mi milicajac nije ispuhao gume nisam bio svjestan (kao dijete) da činim prekršaj. Ali da se radi o djeci već nogostupom jurcaju i "konji" od tinejđera od 100 kila kao i nešto lakše "krave" srednjoškolke i studentice. A nije rijetkost vidjeti i već odraslu osobu u poodmaklim godinama koja je sigurno svjesna da čini prekšaj.
Nadalje, premda nije vezano uz temu i premda sam već dao istu kritiku na vijest o pokvarenom stroju za čišćenje pješačke zone u centru. Veliki problem Osijeka jesu i bezbrojni ljubitelji životinja koji nogostupe i travnate pojaseve uz njih, smatraju doslovno WC-ima za svoje cucke. I to se radi o nekoliko ulica u samom centru grada koje vode prema velikom parku odnosno prema promenadi. Ujutro kad užegne sunce i kad se ti mirisi počinju isparavati postaje neizdrživo. Komunalni redari koji bi o tome valjda trebali voditi brigu u vrijeme "šetnje" očito nisu na dužnosti niti ih ove pojave zanimaju. A lijepo zakon kaže da se iza svog ljubimca kad se učini mora počistiti, što znači da u šetnju s psom ne ići bez LOPATICE i VREĆICE za kupljenje izmeta.
Toliko. |
|
|
|
|
 |
komarac
Ukupno postova: 100 Spol:  Nebitno
|
Postano: 05.08.2009. 19:31
Naslov:
|
 |
Primjer iz Pariza
I iz Helskinkija
 |
|
_________________ Nije Aristotel, Komarac je! |
|
|
 |
dudule Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Postano: 05.08.2009. 21:01
Naslov:
|
 |
besplatni bicikli s čipom kojeg će izraditi: ????
tko pisne, govno stisne ...
|
A ko će napraviti čip? Ti imaš neke informacije ili nagađaš da će opet biti neko muljanje? |
|
|
|
|
 |
 |
|