Autor |
Poruka |
porezni obveznik
Ukupno postova: 347 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
Baš sam mal po netu pokušao doznati nešto o tim likovima što se bave time, nisu loši moglo bi ovo do Osijeka napraviti stvarno jedan pomak unaprijed, pohvale Vrdoljku iako ne volim hvaliti nešto dok zaista ne osvane. |
|
_________________ ˝Najbolje što se Hrvatskoj moglo dogoditi je privatizacija˝.
Borislav Škegro |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
među posjetiteljima su bili i krpan i babić. neznam dal su oni bili veza između ACTION PARKA i grada ili... |
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Babić je navodno ili je bio samo prevoditelj  |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol:  Žensko
|
To je samo STUDIJA i treba pronaći investitora za tih 54 milijuna kuna. Tko će dati toliki novac u ovo vrijeme? Kako će se graditi? Kao i autobusni kolodvor?
Sezona bi mogla trajati od polovine svibnja do polovine rujna? Jel to neka zahebancija? Kad ste se vi zadnji puta kupali u to vrijeme? Uz ove naše vremenske (ne)prilike teško. Na Jadranu možda da, ali ovdje..
I onda bi to zdanje 8 mjeseci godišnje propadalo i svako proljeće bi se trebalo obnavljat.
Pa ni ovo što imamo ne možemo obnovit i popravit kako spada.
Jedna 4-člana obitelj znači mora samo za ulaznicu izdvojiti 200 kuna, a gdje su tu ostali izdaci - hrana, sokovi, sladoledi?
Nerealno zamišljeno.. |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen?  |
|
|
 |
Dr@zen
Ukupno postova: 46 Lokacija: Os Spol:  Muško
|
rekao sam
to se pravi za druge , ne za nas
Al svakako bi mi bilo drago to imati tu a ne negdje drugdje. |
|
|
|
|
 |
Ro3y Ukupno postova: 132 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
bilo bi realnije kad bi se napravio i natkriveni dio, jel stvarno sezona traje prekratko. |
|
_________________ Fuš King! |
|
|
 |
HokusPokus
Ukupno postova: 148 Spol:  Nebitno
|
... neki od vas su krivo nešto shvatili. Cijena je odlična i nije skupo ako uzmemo kako je vani. Prijatelj mi je bio u sličnom parku u Grčkoj gdje je ulaznica 100 kuna i kaže da je to totalni mrak. Vrijedi svake lipe! Da se razumijemo radi se o dnevnoj karti koja ti daje pristup svim atrakcijama u neograničenoj količini. Ako uzmete koliko košta jedno ljetovanje na moru, recimo 14 dana dobit čete iznos koji možete prepoloviti i provesti svaki vikend od početka do kraja sezone u aqua parku. Kupanje preko tjedna gdje stignete
a onda vikend u parku. Oni s normalnom kupovnom moći (kakvom takvom) preko tjedna rade pa se računa na vikend. Pored ovog svega trebalo bi u blizini izgraditi park za kamp kučice i bungalove za moguće turiste. Ako ste pregledali cijelu studiju primjetiti čete da održavanje parka košta kao i današnja cijena održavanja kopike a što dobijete to i sami znate. Nisam za gradnju ovoga već za OBAVEZNU izgradnju. Ovo je predobro i bolesno potrebno nam. Ako bude administracija opet zasrala stvar i ovo nam netko otme onda najbolje je da se ubiju svi. Bravo Vrdoljaku kao največem zagovorniku projekta. |
|
|
|
|
 |
HokusPokus
|
to sam zaboravio navesti da bi dio parka trebao imati grijanu vodu kako bi sezona ipak išla cijelu godinu. Osobno mi ne smeta kupati se a okolo snijeg, to sam već u nekom obliku u Bizovcu i predobro bilo. |
|
|
|
|
 |
Ro3y Ukupno postova: 132 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
to sam zaboravio navesti da bi dio parka trebao imati grijanu vodu kako bi sezona ipak išla cijelu godinu. Osobno mi ne smeta kupati se a okolo snijeg, to sam već u nekom obliku u Bizovcu i predobro bilo.
|
e to bi bila savršena ideja
i hot jacuzziji vani. |
|
|
|
|
 |
b0o
Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ma Robi nemaš pojma.. ti bi gledao zgodne tete i preko zime iz hot đakuzija  |
|
_________________ Bio je to još jedan od onih dana kad ti baš ne ide... No, da njih nije, kad bi se i setio da postoje i dobri dani?  |
|
|
 |
Filip. Ukupno postova: 125 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
projekt je lijepo zamišljen, ekonomski vjerojatno dobar i (Španjolcima) profitabilan..
ali ako ovo zaživi, Osječani 2012. ostaju bez Kopike, a u Aquaparku Osijek će se brčkati Mađarski klinci.. |
|
|
|
|
 |
Jedan_iz_mase
Ukupno postova: 173 Lokacija: Tu negdje, u masi Spol:  Nebitno
|
Osijeku očajno treba nekakav ozbiljan turistički projekt, a ozbiljnije od ovog ja nijesam viđeo. Žalosno je da je Hrvatska turistička država, a Osijek od tog turizma ne profitira.
A sad druga strana medalje. Nema više Kopike, zaboravite ju. S obzirom da je Kopika, ovakva kakva je, jeftina zabava za mase po principu ljeba i igara, očito je kako će narodne mase (ako se projekt realizira) morat tražit novo gradsko kupalište. Projekcija troškova je, kako piše u dokumentu, 48,5kn ulaznica + 50kn hrana i piće = cca 100 kn PO OSOBI, pa ti računaj koliko ćeš puta otić tamo. Vjerojatno jednom u sezoni. A ostatak ljeta? Drava i njeni virovi naplaćivat će glavarinu, ako me kontate... |
|
|
|
|
 |
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Olimpijski a vjerovatno i duboki bazen ostaju a Vrdoljak je rekao i da ako sve bude kako treba ide i novi dječji bazen negdje kod olimpijskog |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
 |
inspektormaska Ukupno postova: 343 Spol:  Nebitno
|
Super, bio sam upoznat sa ovim projektom od ranije ali je postojala određena skepsa kako će proći čitav projekt u gradu, drago mi je da je projekt dobro prihvaćen od strane grada, lijepo stvarno velik dobitak i za regiju, i što je najljepše bilo koji grad u Hr ili regiji može samo pozavidjeti na ovome projektu
nadam se da će biti realizirano uskoro |
|
|
|
|
 |
HokusPokus
|
... opet miješate stvari, koliko dobro vidim u projektu, ostaje olimpijski a kao što netko kaže bit će dograđen novi mali znači što se tiče kupanja za 10 kuna ono će biti i dalje tu kao i Drava koja neće biti zagrađena. A glavarinu što će naplatiti Drava to je relativno jer bilo je i prije pa eto većina nas je i dalje živa. Osobno se kupam kod želje već 30 godina. Opet o cijeni, mnogi od nas sami si furaju klopu pa to izbi si 50 kunića a karta 50 kuna za cijeli dan uživanja je više nego odlična. Ako si misli cijeli dan visiti onda si se preračunao. Sad ti se pruža prilika da nešto i zaradiš preko ljeta a ne da se učmališ na betonu oko olimpijskog. |
|
|
|
|
 |
 |
|