Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Allende je napisao/la: ›
Meni se sviđala ideja predmeta kao takvog, i Osječka Udarna
|
Mi smo vas zvali Udarena.......i Alkatraz. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
ozana je napisao/la: ›
Tjelesni, definitivno! Glupost je morati trčati dva kruga na srednješkolskom
|
zaista, definitivno tjelesni. i ne samo trčanje, pa kolut naprijed, pa nazad, pa pentranje uz uže..........sprave za mučenje....... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Mi koji smo nesto trenirali, bili smo postedjeni tjelesnog i svih tih tortura, poput trcanja, kolutova, sklekova, trbusnjaka, itd. Jos goru torturu sam imao na treningu (svaki dan po dva puta). |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
pa...meni je tjelesni bio relativno zabavan. kava u kafu kraj skole 2put tjedno. |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Lugar
|
puki je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pa...meni je tjelesni bio relativno zabavan. kava u kafu kraj skole 2put tjedno.
|
A di to? Nije valjda u staroj Gimbi (Tvrdja)? |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
ma vinkovacka gimnazija, nisam ti ja odavden...doticni kafic (pokoj mu dusi...<sigh>) se zvao glamour i imao je najbolju kavu ikad! al sad ga vise nema jer je doticni lega dosao u vk, preuzeo nadzor nad doticnom zgradom u kojoj se nalazio kafic i istjerao vlasnicu lisivsi gomilu malih nesretnih gimnazijalaca mjesta za kave pod malim te velikim odmorom.
plus sto se smjelo vikendom unijeti svoju cugu, ako se znalo vlasnicu, tak da smo imali veselo odrastanje bez problema sa kisom i slicnim smecima koja otezavaju kvalitetno pijanstvo o normalnom trosku...no ovo je vec offtopic...sori..
ne, nisam isao u tvrdju.... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Lugar je napisao/la: ›
Mi koji smo nesto trenirali, bili smo postedjeni tjelesnog i svih tih tortura, poput trcanja, kolutova, sklekova, trbusnjaka, itd. Jos goru torturu sam imao na treningu (svaki dan po dva puta).
|
Blago vama kad vam je tjelesni bio jedini problem...
@lugar, torturu???
Koliko se sjecam nije tad nikom ni bilo do "poštedjivanja", nego do kolektivizma, zdravog tijela i zdravog duha
Nikad mi nije bilo bad ići na trening u koje god doba bio, igrati tekmu za vikend i onda u ponedjeljak slomljena igrat tjelesni i pratit nastavu...a da ne govorim kad ti tri dana u tjednu stave onaj pancirni prsluk pa ti trči kondicioni trening po stepenicama na tribinama na Zrinjevcu gore-dolje...bemti...to se zvala energija...
@ehej, goose, sta fali budizmu?? ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Gemi je napisao/la: ›
Nikad mi nije bilo bad ići na trening u koje god doba bio, igrati tekmu za vikend i onda u ponedjeljak slomljena igrat tjelesni i pratit nastavu...a da ne govorim kad ti tri dana u tjednu stave onaj pancirni prsluk pa ti trči kondicioni trening po stepenicama na tribinama na Zrinjevcu gore-dolje...bemti...to se zvala energija...
|
Tako je Gemi....sanjao sam taj jebeni prsluk godinama...ali nitko nije imao energiju na tim stepenicama kao Duško Alempić, sjećaš se? Kako smo ga gledali, šatro proglašavali ludim, a duboko u sebi mu zavidili na snazi i kondiciji u tim godinama, kad zaronda tisuću krugova po stepenicama, a onda, da se "odmori", uzme onaj okrugli teg od 25 kg, stavi ga za vrat i uradi 150-200 trbušnjaka.... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
Lugar
|
Nemam pojma o pancirnom prsluku.
Nisam imao treninge ni u kojoj dvorani, a kamoli na Zrinjevcu.
Pod torturu smatram dva puta dnevno trening, ujutro i predvece, a izmedju toga samo cekas krevet jer si mrtav. Ako ides ujutro u skolu (svojevremeno) onda imas trening oko pola sest prije skole. A prava tortura su bili "zablji skokovi" oko mostova.
Treninzi su prosjecno (za vrijeme sezone) trajali oko 3 sata. Vjeruj mi, nije ti do nicega. |
|
|
|
Allende
|
Pod torturu smatram dva puta dnevno trening, ujutro i predvece, a izmedju toga samo cekas krevet jer si mrtav. Ako ides ujutro u skolu (svojevremeno) onda imas trening oko pola sest prije skole. A prava tortura su bili "zablji skokovi" oko mostova.
Treninzi su prosjecno (za vrijeme sezone) trajali oko 3 sata. Vjeruj mi, nije ti do nicega.
|
Ipak nekako mislim da ti su ti mostovi bili draži i lakši za podnijeti nego kad te Štajner ili Ižak natjeraju u Tvrđavicu... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Treninzi su prosjecno (za vrijeme sezone) trajali oko 3 sata. Vjeruj mi, nije ti do nicega.
|
Ipak nekako mislim da ti su ti mostovi bili draži i lakši za podnijeti nego kad te Štajner ili Ižak natjeraju u Tvrđavicu...
|
Hahaha, da, da...kad je spomenuo žablje skokove, odmah me podsjetio na veslače i onu zlatnu generaciju (Ižaković, Tembel, Klarić, Betlehem, Srb, Krajnović, mali Žuža, Horak, Saraga je onda bio početnik, Kolčić....) iz koje vučem potonjeg kao uspomenu na prvu veeeeeliku ljubav...ahh žaboskakači odvukoše me u offtopic...aaaaaaaaa |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Allende
|
Gemi je napisao/la: ›
|
Ipak nekako mislim da ti su ti mostovi bili draži i lakši za podnijeti nego kad te Štajner ili Ižak natjeraju u Tvrđavicu...
|
Hahaha, da, da...kad je spomenuo žablje skokove, odmah me podsjetio na veslače i onu zlatnu generaciju (Ižaković, Tembel, Klarić, Betlehem, Srb, Krajnović, mali Žuža, Horak, Saraga je onda bio početnik, Kolčić....) iz koje vučem potonjeg kao uspomenu na prvu veeeeeliku ljubav...ahh žaboskakači odvukoše me u offtopic...aaaaaaaaa
|
a Barač? He he, meni je ipak bliža ona generacija koja je došla poslije...Gal, Crnomarković, Ambruš, Vrkić, Nestorović, Rajačić, Ivana Sili, Snježana Stojković, braća Slanovic, |
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
kemija.
ni dan danas je ne volem. |
|
|
|
|
|