Autor |
Poruka |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
Mi muškarci smo po prirodi malo dlakaviji.
Šta da tu radimo, kao da mi nebi glatku guzu ili noge, ili da se nemoramo brijati. |
|
 |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol:  Žensko
|
pa nitko niš ne govori protiv vaše dlakavosti (mislim na muškarce u množini da ne misliš odmah da ti se obraćam sam VI  ), već da bi mogli malo obratiti pozornost na uređivanje i održavanje pojedinih travnatih površina kad već moram karikirat, a da ne ispadnem degutantna..
čisto bi bilo lijepo da se žena osjeća posebnom kad vidi da se partner ajmo reć - malo dotjerao za nju  |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen?  |
|
|
 |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol:  Nebitno

|
Pa i jeste posebne, to bi trebale znati.
Ajd porad ćemo na tome, malo. |
|
 |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ja se samo malo podsisam dole heh
ne volim preko ljeta kad se to sve uznoji i naravno da cu skratiti te dlakurine.....
ispod pazuha isto |
|
|
|
|
 |
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol:  Muško
|
Pa pobogu gdje nađoste takve čobane!? A, stvarno i cure znaju izabrati dečka... |
|
|
|
|
 |
Elena_Os
|
|
|
 |
mladen.jr
|
pa ne možeš očekivati od nudista da se uredi, to i je bit nudizma( i naturalizma)...o njima uopće ne možemo razgovarati u tom kontekstu, mlatite praznu slamu |
|
|
|
|
 |
Elena_Os
|
|
|
 |
mladen.jr
|
pa ne znam, možeš se ti izvlačiti na smajlića, ali ako to nije s nudističke onda mora biti laž da niste takve našle...anyway ajd bolje da mi odemo na kavu...?( primjetimo da nema smajlića) |
|
|
|
|
 |
Elena_Os
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Hm, vec je jednom bila rasprava na ovu temu Kilogrami, boja kose, stidnih dlaka i tako to, pa slobodno i vi nadopisite vase vrijednosti varijabli... ;-)
Sto sse tice teme cupanja, mrzim kad mi smetaju dlake u nosu, pa ih moram cupati... iako je sama bol cupanja nekako slatkasto-bolna, grozno je kad se ne iscupa/locira ona nosna dlaka koja sstvara najvise problema, bode, svrbi, izdrkava mi zivce u nosu. ;-)
Sto se tice ostalih dlaka, vidi ]link na raniju temu...ukratko: higijena, bolji feeling u gambama (ili bez njih), manje vrucine i znojenja, bolji vizualni dojam (sam bi si ga popusio, samo da mogu ;-))... |
|
|
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
fakat, vrhunska reklama! Upakiraj ga u nešto šareno i ne pitam za cijenu!  |
|
|
|
|
 |
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol:  Muško
|
@mungos ....nekima je dovoljno da izvade 1 rebro i onda mogu samo sebi popušiti.....a nekima nije dovoljno ni 3 rebra...  |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
 |
 |
|