Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa kad smo mi zavistan narod i nikad nam ništa ne valja. Ako ti se ne sviđa ne moraš doći. Iako se sam bavim organizacijom jedne druge proslave smatram da ponuda treba biti raznovrsna.
|
potpisujem sve.. iako sam uvijek za to da se pljuje ako je argumentirano budući da sam i ja pljuvač xD ali ovako pljuvat bez veze i pisat za djeve da su striptizete je idiotizam xD ideja je odlična i mjesto odlično, i ja isto organiziram doček u Oxygeneu ali podržavam ovo jer treba biti različitosti a ne kao svake godine u svim klubovima jedno te isto, svaka roba ima svog kupca.
thumbs up! |
|
|
|
|
|
Inertia Ukupno postova: 236 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zanimljiv prostor, cijena prosjek. Izbor dj-a svakako nije po mom ukusu, imam osjećaj da se ovdje više išlo na vizualni dio, a ne glazbeni. Tko voli nek` izvoli. |
|
|
|
|
|
eastsidaz Ukupno postova: 57 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
avantgarde je napisao/la ( Pogledaj post): ›
vesnica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
NOVA GODINA 2 STRIPTIZETE i ostale ne znam i to dodje 250 kuna za sto za 2 striptizet
Zasto najludji mozda da poludimo od cega
N e kuzim sto se tamo dogadja malo informacija,na svim etazam ima samo jedan ako moze malo poblize o svemu tome
Vidmo sam 2 striptizete i nista vise,pa zar smo na to spali da nsa spasavaju 2 striptizete a gdje je za nas 2 stripera nito ne gleda na nas
Ali ok ideja dobar koja ce sigurno propasti jer te 2 striptizete uvijek vidim na narodnjacima na stangi,ili slicne
|
Upuceniji na forumu znaju da se s organizatorima bas i ne ljubim, no ovaj put si napisala nevjerojatne gluposti. Te dvije djevojke su nista drugo nego dva dja, btw female, na nasu srecu i pretjerano zgodne. Rekao bih da su im to i jedini aduti. Striptiz sa ovim vjerujem nema nikakve veze. No izbor prostora je VRH. Mogu samo zamisliti kakva se tamo produkcija moze napraviti. Ako ti pak i dalje nije jasno o cemu se radi, mislim da je za tebe opcija Dom Zeljeznicara, pa tamo sa hrpom veseljaka zderi parizer i pij bambus u neogranicenim kolicinama.
|
aaaaaahahahahahahahahahahahahahahaaaaaahahahaha...parizer i bambus..hahahahahaha...btw vesnice W.L.M. je doveo moralesa (bilo je predobro isto tako kontam da nas nece iznevjerit ni za ovo), nesjecam se da je neko doveo neko veliko ime u osk u zadnjih nekoliko god,kažeš bila si na U2,pa zaš ih nisu doveli u osk??!!! |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja sam vidio da se ovaj docek reklamira u red carpetu, pa onda sigurno mora biti 'in' ... i svi koji i malo drze do sebe ce se tamo pojaviti. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
eastsidaz je napisao/la ( Pogledaj post): ›
avantgarde je napisao/la ( Pogledaj post): ›
vesnica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
NOVA GODINA 2 STRIPTIZETE i ostale ne znam i to dodje 250 kuna za sto za 2 striptizet
Zasto najludji mozda da poludimo od cega
N e kuzim sto se tamo dogadja malo informacija,na svim etazam ima samo jedan ako moze malo poblize o svemu tome
Vidmo sam 2 striptizete i nista vise,pa zar smo na to spali da nsa spasavaju 2 striptizete a gdje je za nas 2 stripera nito ne gleda na nas
Ali ok ideja dobar koja ce sigurno propasti jer te 2 striptizete uvijek vidim na narodnjacima na stangi,ili slicne
|
Upuceniji na forumu znaju da se s organizatorima bas i ne ljubim, no ovaj put si napisala nevjerojatne gluposti. Te dvije djevojke su nista drugo nego dva dja, btw female, na nasu srecu i pretjerano zgodne. Rekao bih da su im to i jedini aduti. Striptiz sa ovim vjerujem nema nikakve veze. No izbor prostora je VRH. Mogu samo zamisliti kakva se tamo produkcija moze napraviti. Ako ti pak i dalje nije jasno o cemu se radi, mislim da je za tebe opcija Dom Zeljeznicara, pa tamo sa hrpom veseljaka zderi parizer i pij bambus u neogranicenim kolicinama.
|
aaaaaahahahahahahahahahahahahahahaaaaaahahahaha...parizer i bambus..hahahahahaha...btw vesnice W.L.M. je doveo moralesa (bilo je predobro isto tako kontam da nas nece iznevjerit ni za ovo), nesjecam se da je neko doveo neko veliko ime u osk u zadnjih nekoliko god,kažeš bila si na U2,pa zaš ih nisu doveli u osk??!!!
|
vesnica je urbana curica koja ne voli ovakve dočeke, ona ide u slaviju slušat tonsona i gazde. xD |
|
|
|
|
|
dvonogastonoga Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
ajd ako netko zna nek netko napise kako ide sa prodajom ulaznica?ja sam svoju vec kupio pa me zanima hoce se to uspjeti u os popuniti.moram reci da se slabo reklamiraju, plakate jedva gdje mozes vidjeti po gradu, a da ne govorim da je trebalo plakate po susjednim gradovima polijepiti.jer koga god sam pitao uopce ne zna da se slavi nova u esseker centru.inace organiztorima svaka cast sto napokon i u osijeku za novu ima ovako nesto, iako nedostaje neko poznatije dj ime, ne mora znaciti da ove cure i decki nece znati napraviti dobru atmosferu.ako ne bude guzva za sankom i lako se bude moglo doci do cuge 250 kn nije puno. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
poljepili su ljudi plakate, al su romi (da ne kazem cigani) sa slavijinim plakatima preljepili sve. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
poljepili su ljudi plakate, al su romi (da ne kazem cigani) sa slavijinim plakatima preljepili sve.
|
znaci cigani su sjebali stvar!ali opet vidio sam u journal-u da ima hrpa i hrpa plakata za polijepiti tako da ne vidim gdje je problem da se polijepe jos jednom. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
dvonogastonoga je napisao/la: ›
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
poljepili su ljudi plakate, al su romi (da ne kazem cigani) sa slavijinim plakatima preljepili sve.
|
znaci cigani su sjebali stvar!ali opet vidio sam u journal-u da ima hrpa i hrpa plakata za polijepiti tako da ne vidim gdje je problem da se polijepe jos jednom.
|
da, opet.. prosle godine su svi pricali o njihovom bezobrazluku i sad opet..
a sto se tice WLM plakata, mozda ide odlicno prodaja i bez plakata.. na netu je dosta dobro oglaseno, a tu se cilja na (relativno) mlađu publiku tako da vjerujem da će biti ljudi i da se nemate zbog čega brinuti, znam po sebi, za Oxygene je do sinoc prodano 60% karata, a nismo ni jedan plakat zaljepili do nocas. |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
anntea Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Zanima me može li se sutra negdje kupiti karta.
Pretpostavljam da bi trebao raditi Journal.
Zna li netko hoće li raditi i koje je radno vrijeme?hvala |
|
|
|
|
|
eastsidaz Ukupno postova: 57 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
dvonogastonoga je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ajd ako netko zna nek netko napise kako ide sa prodajom ulaznica?ja sam svoju vec kupio pa me zanima hoce se to uspjeti u os popuniti.moram reci da se slabo reklamiraju, plakate jedva gdje mozes vidjeti po gradu, a da ne govorim da je trebalo plakate po susjednim gradovima polijepiti.jer koga god sam pitao uopce ne zna da se slavi nova u esseker centru.inace organiztorima svaka cast sto napokon i u osijeku za novu ima ovako nesto, iako nedostaje neko poznatije dj ime, ne mora znaciti da ove cure i decki nece znati napraviti dobru atmosferu.ako ne bude guzva za sankom i lako se bude moglo doci do cuge 250 kn nije puno.
|
prodaja ide super, svi koji misle ič tamo nek požure s kartama..btw pričo s jednim od organizatora
p.s. eseker prima 3000 a bit će 1500-1600 max ljudi,tako da kontam da će bit prejebeno |
|
|
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
eastsidaz je napisao/la: ›
prodaja ide super, svi koji misle ič tamo nek požure s kartama..btw pričo s jednim od organizatora
p.s. eseker prima 3000 a bit će 1500-1600 max ljudi,tako da kontam da će bit prejebeno
|
mi bit će pm 1500 ljudi |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
|
dr. zoidberg je napisao/la ( Pogledaj post): ›
eastsidaz je napisao/la: ›
p.s. eseker prima 3000 a bit će 1500-1600 max ljudi,tako da kontam da će bit prejebeno
|
mi bit će pm 1500 ljudi
|
u biti ako ne bude otprilike toliko ljudi na toliki prostor izgledat ce poluprazno! |
|
|
|
|
|
FIKI777 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Euroskeptici, podljudske vrste, degutantna lowlife bića (kako kaže starfucker085) , kako vam nije neugodno pljuvati po takvom eventu , pogotovo jer se radi o nečemu novom u ovom gradu . Niste dali niti priliku ovom događaju a več pljujete po organizatoru i po DJ-ma koje rade svoj posao a performance je samo GRATIS u cijeloj priči. Samo širite negativu , bolje se suzdržajte od komentara ako nemate neki dokaz o svojoj tvrdnji . |
|
|
|
|
|
|
FIKI777 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Euroskeptici, podljudske vrste, degutantna lowlife bića (kako kaže starfucker085) , kako vam nije neugodno pljuvati po takvom eventu , pogotovo jer se radi o nečemu novom u ovom gradu . Niste dali niti priliku ovom događaju a več pljujete po organizatoru i po DJ-ma koje rade svoj posao a performance je samo GRATIS u cijeloj priči. Samo širite negativu , bolje se suzdržajte od komentara ako nemate neki dokaz o svojoj tvrdnji .
|
potpis na sve ovo! |
|
|
|
|
|
|
|