Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
drkedrkeđondrkedrkediđon |
|
|
|
sweet Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
baš sam pogledala video OSTV-A---zanima me ko pjeva pjesmu" ja te volim,ja te obožavam,ja bi s tobom da se razmnožavam"?!hahah presmješno...bila sam na folk hitu od početka do kraja ni jedna pjesma nije bila sa tim stihom...ako je, sorry...pozz za kayu... |
|
|
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
sve mi se čini da se ljudi logiraju na ovaj forum samo zbog ove rasprave hahaha, pa pogledajte samo koliko postova imaju... što se cajkaroša tiče, jel... |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
Zodijak je napisao/la: ›
sve mi se čini da se ljudi logiraju na ovaj forum samo zbog ove rasprave hahaha, pa pogledajte samo koliko postova imaju... što se cajkaroša tiče, jel...
|
meni se sve čini da je to jedno te ista osoba.....
..pa nije valjda da ih toliko ima.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
KaYa
Ukupno postova: 5 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Moram te razočarati.....nije u pitanju jedno te ista osoba..i da ima nas puno..skoro cijeli grad ako nisi primjetio..hahaha |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
KaYa je napisao/la: ›
Moram te razočarati.....nije u pitanju jedno te ista osoba..i da ima nas puno..skoro cijeli grad ako nisi primjetio..hahaha
|
Blistave li budućnosti za naš grad... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
srce mi se topi kad vidim osnovnoskolce s iphonovima iz kojih deru seke,cece,afrike itd...
stanem i pozelim da mi sin bude poput njih!-onako zatupljen na jednoj vrsti tkz. "glazbe". |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
pravaška vojska
Ukupno postova: 111 Spol: Nebitno
|
...nemam komentara za ovaj događaj,ili neznam kako bih "to"čudo nazvao,sramota za grad Osijek i Hrvatsku,bitno je da Thompsona nazivaju fašistom i nacionalistom,a ove opančare liberalima... |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
99% ovih opančara je bilo i na tonsonovoj dreki odi pogledaj galeriju paš vidit ista lica |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
KaYa je napisao/la: ›
Moram te razočarati.....nije u pitanju jedno te ista osoba..i da ima nas puno..skoro cijeli grad ako nisi primjetio..hahaha
|
Blistave li budućnosti za naš grad...
|
ako je to jos grad |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ljudi, pa krcat Zrinjevac... mogli su i u novu dvoranu - cini se da bi i ona bila puna.
Koja se tu lova vrti...
Ali mislim da bi bilo najučinkovitije takvu pojavu jednostavno ignorirati... i djecu kod kuće odgajati! |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
kažem, folk parada donese para u grad pa ako ne više onda barem i koliko je donesao ovaj rukometni cirkus. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Svebor je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kažem, folk parada donese para u grad pa ako ne više onda barem i koliko je donesao ovaj rukometni cirkus.
|
dobro nećemo baš pretjerivat |
|
|
|
|
|