Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Esseker Centar: Doček nove godine 2010.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
eastsidaz
Ukupno postova: 57
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 06.12.2009. 14:07 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

avantgarde je napisao/la (Pogledaj post): ›
vesnica je napisao/la (Pogledaj post): › NOVA GODINA 2 STRIPTIZETE i ostale ne znam i to dodje 250 kuna za sto za 2 striptizet
Zasto najludji mozda da poludimo od cega
N e kuzim sto se tamo dogadja malo informacija,na svim etazam ima samo jedan ako moze malo poblize o svemu tome
Vidmo sam 2 striptizete i nista vise,pa zar smo na to spali da nsa spasavaju 2 striptizete a gdje je za nas 2 stripera nito ne gleda na nas
Ali ok ideja dobar koja ce sigurno propasti jer te 2 striptizete uvijek vidim na narodnjacima na stangi,ili slicne

Upuceniji na forumu znaju da se s organizatorima bas i ne ljubim, no ovaj put si napisala nevjerojatne gluposti. Te dvije djevojke su nista drugo nego dva dja, btw female, na nasu srecu i pretjerano zgodne. Rekao bih da su im to i jedini aduti. Striptiz sa ovim vjerujem nema nikakve veze. No izbor prostora je VRH. Mogu samo zamisliti kakva se tamo produkcija moze napraviti. Ako ti pak i dalje nije jasno o cemu se radi, mislim da je za tebe opcija Dom Zeljeznicara, pa tamo sa hrpom veseljaka zderi parizer i pij bambus u neogranicenim kolicinama. Wink

aaaaaahahahahahahahahahahahahahahaaaaaahahahaha...parizer i bambus..hahahahahaha...btw vesnice W.L.M. je doveo moralesa (bilo je predobro isto tako kontam da nas nece iznevjerit ni za ovo), nesjecam se da je neko doveo neko veliko ime u osk u zadnjih nekoliko god,kažeš bila si na U2,pa zaš ih nisu doveli u osk??!!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Ingo

Ukupno postova: 3470
Post Postano: 24.12.2009. 11:00 
Naslov:  

ja sam vidio da se ovaj docek reklamira u red carpetu, pa onda sigurno mora biti 'in' ... i svi koji i malo drze do sebe ce se tamo pojaviti.

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 24.12.2009. 12:08 
Naslov:  

eastsidaz je napisao/la (Pogledaj post): ›
avantgarde je napisao/la (Pogledaj post): ›
vesnica je napisao/la (Pogledaj post): › NOVA GODINA 2 STRIPTIZETE i ostale ne znam i to dodje 250 kuna za sto za 2 striptizet
Zasto najludji mozda da poludimo od cega
N e kuzim sto se tamo dogadja malo informacija,na svim etazam ima samo jedan ako moze malo poblize o svemu tome
Vidmo sam 2 striptizete i nista vise,pa zar smo na to spali da nsa spasavaju 2 striptizete a gdje je za nas 2 stripera nito ne gleda na nas
Ali ok ideja dobar koja ce sigurno propasti jer te 2 striptizete uvijek vidim na narodnjacima na stangi,ili slicne

Upuceniji na forumu znaju da se s organizatorima bas i ne ljubim, no ovaj put si napisala nevjerojatne gluposti. Te dvije djevojke su nista drugo nego dva dja, btw female, na nasu srecu i pretjerano zgodne. Rekao bih da su im to i jedini aduti. Striptiz sa ovim vjerujem nema nikakve veze. No izbor prostora je VRH. Mogu samo zamisliti kakva se tamo produkcija moze napraviti. Ako ti pak i dalje nije jasno o cemu se radi, mislim da je za tebe opcija Dom Zeljeznicara, pa tamo sa hrpom veseljaka zderi parizer i pij bambus u neogranicenim kolicinama. Wink

aaaaaahahahahahahahahahahahahahahaaaaaahahahaha...parizer i bambus..hahahahahaha...btw vesnice W.L.M. je doveo moralesa (bilo je predobro isto tako kontam da nas nece iznevjerit ni za ovo), nesjecam se da je neko doveo neko veliko ime u osk u zadnjih nekoliko god,kažeš bila si na U2,pa zaš ih nisu doveli u osk??!!!

vesnica je urbana curica koja ne voli ovakve dočeke, ona ide u slaviju slušat tonsona i gazde. xD

dvonogastonoga
Ukupno postova: 13
Post Postano: 24.12.2009. 16:58 
Naslov:  Re: Esseker Centar: Doček nove godine 2010.

ajd ako netko zna nek netko napise kako ide sa prodajom ulaznica?ja sam svoju vec kupio pa me zanima hoce se to uspjeti u os popuniti.moram reci da se slabo reklamiraju, plakate jedva gdje mozes vidjeti po gradu, a da ne govorim da je trebalo plakate po susjednim gradovima polijepiti.jer koga god sam pitao uopce ne zna da se slavi nova u esseker centru.inace organiztorima svaka cast sto napokon i u osijeku za novu ima ovako nesto, iako nedostaje neko poznatije dj ime, ne mora znaciti da ove cure i decki nece znati napraviti dobru atmosferu.ako ne bude guzva za sankom i lako se bude moglo doci do cuge 250 kn nije puno.

zla_tratinčica

Post Postano: 24.12.2009. 16:59 
Naslov:  

poljepili su ljudi plakate, al su romi (da ne kazem cigani) sa slavijinim plakatima preljepili sve.

Post Postano: 24.12.2009. 17:13 
Naslov:  

zla_tratinčica je napisao/la (Pogledaj post): › poljepili su ljudi plakate, al su romi (da ne kazem cigani) sa slavijinim plakatima preljepili sve.

znaci cigani su sjebali stvar!ali opet vidio sam u journal-u da ima hrpa i hrpa plakata za polijepiti tako da ne vidim gdje je problem da se polijepe jos jednom.

zla_tratinčica

Post Postano: 24.12.2009. 17:16 
Naslov:  

dvonogastonoga je napisao/la: ›
zla_tratinčica je napisao/la (Pogledaj post): › poljepili su ljudi plakate, al su romi (da ne kazem cigani) sa slavijinim plakatima preljepili sve.

znaci cigani su sjebali stvar!ali opet vidio sam u journal-u da ima hrpa i hrpa plakata za polijepiti tako da ne vidim gdje je problem da se polijepe jos jednom.

da, opet.. prosle godine su svi pricali o njihovom bezobrazluku i sad opet..

a sto se tice WLM plakata, mozda ide odlicno prodaja i bez plakata.. na netu je dosta dobro oglaseno, a tu se cilja na (relativno) mlađu publiku tako da vjerujem da će biti ljudi i da se nemate zbog čega brinuti, znam po sebi, za Oxygene je do sinoc prodano 60% karata, a nismo ni jedan plakat zaljepili do nocas. Very Happy

Ukupno postova: 1
Post Postano: 24.12.2009. 21:51 

Zanima me može li se sutra negdje kupiti karta.
Pretpostavljam da bi trebao raditi Journal.

Zna li netko hoće li raditi i koje je radno vrijeme?hvala Smile

eastsidaz
Ukupno postova: 57
Post Postano: 25.12.2009. 15:27 

dvonogastonoga je napisao/la (Pogledaj post): › ajd ako netko zna nek netko napise kako ide sa prodajom ulaznica?ja sam svoju vec kupio pa me zanima hoce se to uspjeti u os popuniti.moram reci da se slabo reklamiraju, plakate jedva gdje mozes vidjeti po gradu, a da ne govorim da je trebalo plakate po susjednim gradovima polijepiti.jer koga god sam pitao uopce ne zna da se slavi nova u esseker centru.inace organiztorima svaka cast sto napokon i u osijeku za novu ima ovako nesto, iako nedostaje neko poznatije dj ime, ne mora znaciti da ove cure i decki nece znati napraviti dobru atmosferu.ako ne bude guzva za sankom i lako se bude moglo doci do cuge 250 kn nije puno.

prodaja ide super, svi koji misle ič tamo nek požure s kartama..btw pričo s jednim od organizatora
p.s. eseker prima 3000 a bit će 1500-1600 max ljudi,tako da kontam da će bit prejebeno

dr. zoidberg

Ukupno postova: 643
Post Postano: 25.12.2009. 18:02 
Naslov:  

eastsidaz je napisao/la: ›

prodaja ide super, svi koji misle ič tamo nek požure s kartama..btw pričo s jednim od organizatora
p.s. eseker prima 3000 a bit će 1500-1600 max ljudi,tako da kontam da će bit prejebeno

mi bit će pm 1500 ljudi

Post Postano: 25.12.2009. 21:07 
Naslov:  

dr. zoidberg je napisao/la (Pogledaj post): ›
eastsidaz je napisao/la: ›

mi bit će pm 1500 ljudi

u biti ako ne bude otprilike toliko ljudi na toliki prostor izgledat ce poluprazno!

FIKI777
Ukupno postova: 2
Post Postano: 29.12.2009. 12:38 
Naslov:  

Euroskeptici, podljudske vrste, degutantna lowlife bića (kako kaže starfucker085) , kako vam nije neugodno pljuvati po takvom eventu , pogotovo jer se radi o nečemu novom u ovom gradu . Niste dali niti priliku ovom događaju a več pljujete po organizatoru i po DJ-ma koje rade svoj posao a performance je samo GRATIS u cijeloj priči. Samo širite negativu , bolje se suzdržajte od komentara ako nemate neki dokaz o svojoj tvrdnji .

dvonogastonoga
Post Postano: 29.12.2009. 12:59 
Naslov:  

FIKI777 je napisao/la (Pogledaj post): › Euroskeptici, podljudske vrste, degutantna lowlife bića (kako kaže starfucker085) , kako vam nije neugodno pljuvati po takvom eventu , pogotovo jer se radi o nečemu novom u ovom gradu . Niste dali niti priliku ovom događaju a več pljujete po organizatoru i po DJ-ma koje rade svoj posao a performance je samo GRATIS u cijeloj priči. Samo širite negativu , bolje se suzdržajte od komentara ako nemate neki dokaz o svojoj tvrdnji .

potpis na sve ovo!

avantgarde
Ukupno postova: 818
Post Postano: 29.12.2009. 14:31 
Naslov:  

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TKrWJgd_-J8[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1EyrsI6sxyc&feature=related[/youtube]

Jel ovo dovoljno?