Autor |
Poruka |
mzzi Ukupno postova: 284 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
bas sam si danas kupila lijepu bundicu od zečjeg krzna na snizenju i super mi je! |
|
|
|
|
|
bubimirova lidija
Ukupno postova: 79 Spol: Nebitno
|
mzzi je napisao/la: ›
bas sam si danas kupila lijepu bundicu od zečjeg krzna na snizenju i super mi je!
|
De, glupa si. |
|
_________________ - kod pesimizma je dobro što ste uvijek ili u pravu ili ugodno iznenađeni - |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Ne treba nekog proglašavati glupim zato što prosvjeduje, ali niti zato što nosi životinjske prerađevine.
Tendencija prosvjednika je ipak takva da ljude koje ne zanimaju njihove borbe proglašavaju ignorantima i neznalicama, napadaju ih i vrijeđaju, a nekad im (u ovim slučajevima) krzna špricaju auto- lakovima. To pokazuje da ne vjeruju u vlastitu borbu - ako je stvar ispravna i općepoželjna, onda će argumenti biti dovoljni da se "neznalice" razuvjere.
Mene zanima odgovor na jedno praktično pitanje - da li bi bilo u redu iskoristiti krzno i meso životinje koja je umrla slučajno, odnosno iz nekog razloga koji nije vezan za proizvodnju hrane i odjeće? Recimo, možemo li napraviti bundu od lisice koji udari auto? Ili su bunde neprihvatljive kao proizvod, općenito? A što ako je lisica bijesna, pa ju moramo ubiti - jel može onda krzno u krznariju? |
|
|
|
|
|
-nella-
Ukupno postova: 1739 Lokacija: zemlja čudesa Spol: Žensko
|
Ja bih rado rekla nekome ko zaželi bundu od krzna da zamisli kako je to kad ti neko želi oderati kožu sa leđa da si napravi fancy rukavice . . . al ne mogu, jer obožavam nosit kožne patike, takve jedine valjaju . ..
jbg, to je hijerarhija |
|
|
|
|
|
abc123 Ukupno postova: 4 Spol: Nebitno
|
sve je to u redu... i podrzavam takve prosvejede i sve to, ali ruzno je sto saraju sa auto lakovima po zgrada... prije nekih mjesec dana otprilike prolazio sam vukovarskom i ona zgrrada dugacka je dobila novu fasadu i nakon tjedan dana su sa crvenim auto lakom napisali "ne jesti meso-znaci pustit zivotinje da zive".
sta si to ne napise na svoju zgradu ili kucu... bolje da se dogovorio sa domarom te zgrade pa da naprave neki graffit a ne ovako sarat... zbog te gluposti koju su napisali naslo se jos budala koji su poceli sarati po toj novoj fasadi u vezi predsjednickih kandidata... mislim stvarno budale... svaka cast na prosvjedu i sve to ali nemojte sarati po zgradama... to je neprimjereno i neodgovorno sa vase strane...
Hvala |
|
|
|
|
|
divkovi1 Ukupno postova: 49 Spol: Nebitno
|
A nakon prosvjeda svi zajedno na cevape ili neko drugo mesno jelo |
|
|
|
|
|
divkovi1 Ukupno postova: 49 Spol: Nebitno
|
bubimirova lidija je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mzzi je napisao/la: ›
bas sam si danas kupila lijepu bundicu od zečjeg krzna na snizenju i super mi je!
|
De, glupa si.
|
Tvoja izjava pokazuje tko je ovdje glup.. |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
Ja sam kupio rukavice od kože nejebane deve i mogu Vam reći da su baš kul . Ali deva nije mrtva, nego je išla na plastičnu operaciju uklanjanja viška tkiva i kože na području trbuha i bokova i eto meni rukavica . Hvala devi za tople rukavice ! |
|
|
|
|
|
|
A ti si i pametna i kulturna, prije svega. Svi mi odlučujemo što ćemo nositi i jesti, pa tako i ja. I ako mi se to sviđa, nosit ću. I ne budite licemjerni, rijetki su oni koji doista drže do svog uvjerenja pa izbjegavaju sve životinjsko. A ja volim ćevape i kožne patike i bundu od zečjeg krzna. Pa šta sad? |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
E, a da se organizira prosvjed protiv nesposobne i nekompetentne vlasti... ne bi došlo 5 ljudi. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
lucy Ukupno postova: 22 Spol: Žensko
|
Moje mišljenje je da kad netko već mora jest tu spomenutu zečetinu, ne mora još i paradirat okolo noseći prokletu bundu! |
|
_________________ ''Shoot for the moon. Even if you miss it you will land among the
stars''. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
mydogsrulz
Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
ti koji šaraju zgrade sigurno nisu nitko od ovih ljudi i sigurno nisu bili u povorci!osim toga ti ljudi svoje slobodno vrijeme provode u azilu s guzicom do blata da bi se brinuli za pse koji su časni građani grada Osijeka i okolice zlostavljali,sakatili,napustili pa nemaju vremena za takve pizdarije kao što je šaranje po fasadama,a imaju i previše mozga za to! |
|
|
|
|
|
|
lucy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Moje mišljenje je da kad netko već mora jest tu spomenutu zečetinu, ne mora još i paradirat okolo noseći prokletu bundu!
|
Pa kad pojedem zeku, neću valjda krzno baciti! Šteta bi bilo. I ne proklinji mi bundu. |
|
|
|
|
|
Cayetano
Ukupno postova: 50 Spol: Nebitno
|
mzzi je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
a ja recimo obozavam paprikaš od zeca, mljac! |
|
|
|
|
|
|
|